- 26 Kasım 2020
- 255
- 113
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.301
Ultrason jeli eczanede satılıyormu nrden alı
Medikallerde bulabilirsin canımUltrason jeli eczanede satılıyormu nrden alıcm
Fiyatları ne pekiMedikallerde bulabilirsin canım
10 15 lira civarı 1 litreFiyatları ne peki
Viaxi kullaniyorum ben. Su bazlı cok memnunumUltrason jeli eczanede satılıyormu nrden alıcm
Aparat kullandınız mı ?Kızlık zarı muayenesi oldunuz mu ?Kizlar 3 senedir evliyim ve hala bir yol kat edemedim. Son olarak kizlik zarini aldirmayi dusunuyorum. Bu ameliyati yapipda sonuc alan varmi aranizda? Yada önerirmisiniz bu ameliyati?
Aparat aldim ama olmuyor yani beceremiyorum.. zar zor olsada muayene etmeye calisti doktor istersen ameliyatla alalim dedi belki korkun azalir yada tamamen gider diyeAparat kullandınız mı ?Kızlık zarı muayenesi oldunuz mu ?
Neden kliniğe gitmiyorsun kızlık zarı aldırmak çözüm degilki canım klinik hepsini anlatıyor yerleştiriyor kendine güvenin geliyorAparat aldim ama olmuyor yani beceremiyorum.. zar zor olsada muayene etmeye calisti doktor istersen ameliyatla alalim dedi belki korkun azalir yada tamamen gider diye
Merhaba. Ben 4buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin yaklaşık 3 ayında bende ilişkiye giremedim ve yaşadığım kötü duyguların tarifi yok ancak yaşayan anlar. Sizde 3 senedir demişsiniz. Ben 3 ayda ne hale gelmiştim. Ama şimdi 3 yaşında çocuğum var ve normal doğum yaptım. Şunu söyleyebilirim ki buna rağmen bazen ilişki sırasında zorlanıyorum kasılabiliyorum ve o zaman girmiyor. Anlatmak istediğim şu olayın kızlık zarı ile pek alakası yok. O zaten ufacık bir et parçası hatta bazen esnek bile olabiliyor. İşin aslı kızlık zarı değil olayı yapacağınıza kafanızda inanmanız. İnandığınız anda oluyor zaten çünkü dünya bu şekilde çoğaldı fıtratımız bunun üzerine kurulu. İmkansızmış gibi bakmayın olaya. Dediğim gibi 4.5 yıllık evli normal doğum yapmış olmama rağmen bile ruh halim o gün iyi değilse ilişkiye girme modumda pek değilsem falan bile zor giriş olabiliyor. Umarım bu lanet olası sorunu hepiniz yenersiniz. Allah yardımcınız olsun.Kizlar 3 senedir evliyim ve hala bir yol kat edemedim. Son olarak kizlik zarini aldirmayi dusunuyorum. Bu ameliyati yapipda sonuc alan varmi aranizda? Yada önerirmisiniz bu ameliyati?
Tedavi olsan daha iyi canım kızlık zarıyla ilgisi yok ki bununKizlar 3 senedir evliyim ve hala bir yol kat edemedim. Son olarak kizlik zarini aldirmayi dusunuyorum. Bu ameliyati yapipda sonuc alan varmi aranizda? Yada önerirmisiniz bu ameliyati?
Öncelikle merhaba herkese ben de 1 yılı aşkın evliyim ancak tam birleşme gerçekleşmedi sürtünme oluyordu hep ve biz yeni yeni fark ettik olmadığını zaten aslında kafamızda hep oluyormu vardı ama erteledik mi bilmiyorum ama bir şeylerin yolunda olmadığını biliyordum hep ve şimdi farkına vardık çözüm aramaya çalışıyorum doktor muayenesine gittim ama açamadım dokunmasına izin vermedim doktorun hani olup olmadığına bakabilmek için sonraları da kendim keşfettim ilk başta kapalı sanıyordum sonra ayna önünde ıkınınca orasinin açıldığını gördüm daha yeni yaşadım bunu yani en azından nereye girecek anlamış oldum emla krem aldım onu kullanarak denesem mi acaba , ya da hindistan cevizi yağı var onunla mi denesem( daha önce hep onu kullandim ama bir yerden sonra kuruluk devam ediyor) durumu fark ettikten sonraki denemelerde p. Başını alabildim ama gerisi gelmedi nasıl bir yol izlemeliyim emla kremi tavsiye eder misiniz bir de tam giriş esnasında ikinarak içeriye alabilir miyim lütfen yardım edin önerilerinize açığım( parmak egzersizi yapamıyorum nefes ve kegeli deneyeceğim )özelden bir iki sorum olacak yardım ederseniz minnettar kalacağım
Çok teşekkür ederim inanın aparat fikri öyle uzak geliyor kii bir de insan başarısız olunca bir dahaki deneme günü bile uzaklaşıyor inşallah atlaticam ve bu sorunu yaşayan herkes de atlatır insallah buraya başardım diye yazacağım insallahNefes ve kegel çok çok iyi kesinlikle faydasını görürsün, nefes ile sakinleşip rahatlıyorsun kegel ile kasları hissedip kontrol edebiliyorsun, keşke aparat çalışıyor olsan gerçekten aparat ile bu iş çok kolay eşinin de aparatla birkaç kez denemesine izin verirsen karşılıklı bir güven oluşuyor esin senin canini yakmayacağına ikna oluyor sende ona güvenebileceğini görüyorsun, ilişki öncesi birazcık aparatla çalışınca penisin girişi çok çok kolay oluyor hatta penis aparattan daha rahat öyle söyleyim, tüm bunları yaptıktan sonra birazcık güven ve cesaretle 3 4 günde çözülecek bisey bu boşuna yıllarımızı veriyoruz yazık oluyorinşallah bir an önce yenersin bu sorunu evlilik asıl o zaman başlıyor inan bana
Canim merhaba seninle ayni zamanlardan beri buralardayiz kizlik zari aldirmani hiç önermem iliskinin onla pek alakasi yok benim kizlik zarim aparatla gitti ama hala yenemedim esli denemeyi basaramadim ilk önce bence aparatlarla egzersiz yapmaya alıştır kendini oraya dokunma hissine alisman lazim yoksa iliskiye zar engel degil yani onemli olan egzersizle alisabilmekKizlar 3 senedir evliyim ve hala bir yol kat edemedim. Son olarak kizlik zarini aldirmayi dusunuyorum. Bu ameliyati yapipda sonuc alan varmi aranizda? Yada önerirmisiniz bu ameliyati?
Merhaba canim peki sen ne yaptin duzeldin mi? Ben hic yol alamiyorum cok korkuyorumCanim merhaba seninle ayni zamanlardan beri buralardayiz kizlik zari aldirmani hiç önermem iliskinin onla pek alakasi yok benim kizlik zarim aparatla gitti ama hala yenemedim esli denemeyi basaramadim ilk önce bence aparatlarla egzersiz yapmaya alıştır kendini oraya dokunma hissine alisman lazim yoksa iliskiye zar engel degil yani onemli olan egzersizle alisabilmek
Zaten yaptirmiycam once korkularimdan kurtulmam lazimTedavi olsan daha iyi canım kızlık zarıyla ilgisi yok ki bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?