Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben iliskiyle bile gebe kalamadım. Masallah size

Siringayla nasil hamile kaldiniz? Tam olarak nasil yaptiniz. Bende bi kac kere denedim fakat siringayi yeterince derine sokmuyorum yani ustune sıkıyorum.

Bende 2.yılım bitmeye yakın yendiim.Önce bir doktora gidin belki fizyolojik sıkıntıdır.Eğer herşey normal olupta olmuyorsa psikolojik kızlar.Tamamen kafanızda yersiz olumsuz düşünceler beyninizin size uyguladığı bir alarm gibi düşünün.Siz beyninize neyi kabul ettirseniz o onu kabul eder.Yıllarınızı çalmasına izin vermeyiin. Eğer ki yardımcı olmamı isterseniz ederim.

Evet kolayca atlatmışsınız ama kullandığınız ifadeler hiç hoş değil , kanadı acıdı yırtılma sesi geldi vs. Bunlar bu duyguyu yaşayan herkesi tedirgin eder biraz daha yumuşatabilirdiniz ifadelerinizi. Yırtılma diye birşey değil genişleme oluyor orası kapalı bir yer değil sadece ortasında bulunan minik delik ilişki esnasında genişleyip ortadan kalkıyor 3.ayımda yenen biri olarak ve iki buçuk yıldır evli olan biri olarak yazdıklarınız beni bile gerdi .

Zaten dedikleri hikaye. O tarz şeyler olmuyor abartmış yazarken.

Ben sadece kaybetme korkusu vardi cok sacma ama kizligimi kaybedince hayat anlamsız gelecek gibi geliyordu. Ama tedaviyle aştım
Siz söyleyince düşündüm de kesinlikle benim de derdim bu yani canım yanacak korkusu değil de sonra ne yaparım düşüncesi var, sanki çok utanç duyacağım herkes ilişkiye girdiğini düşünecek korkusu, kendime yakıştıramıyorum galiba bu durumu ben hala genç kız olarak kalmalıyım

Hepimiz bu beladan kurtuluruz insallah o dilatorleri ilk basta aldım ben.Evde başaramadım kendime güvenim yoktu olmadı.Esiminde desteğiyle doktor arayışına girdim aslında bi kaç yerden fiyat aldım ama boyumuzu aştı.En son Esra çabuk comerte gittik ve aştım şükürler olsun.İlk adım gene libratordu sonra boyutları büyüdü.Sonra kontrolü bana vermeyi öğretti ve astık.Hepiniz kendinize güvenip kontörlü kendi elinize alın.Umarım herkes sorunlarını aşar.

Kızlar ben de ilişkiden aşırı korkuyordum öyle böyle değil. Onu yendim ama mesela kendi parmağımı sokmaktan çok korkuyorum. Normal mi bu?

Kızlar ben de ilişkiden aşırı korkuyordum öyle böyle değil. Onu yendim ama mesela kendi pmağımı sokmaktan çok korkuyorum. Normal mi bu?
Tam anlayamadım korkunuz geçti ama hala birliktelik olmadı doğru mu anladım

Slm ben yeniyim arkadaşlar vajınusmusu yenmiştim ve şuan yine aynı gibiyim yani yarıya kadar alıyorum p..... gerisi yok acı da hissetmiyorum ama neden yapamıyorum bilmiyorum kaçıyorum şuan delirmek üzereyim yardımcı olurmusunuz

Aslında yapmışın o kadar korkunç ve zor birşey olmadıgını biliyorsun yarıya kadar almışssan devamı daha kolay nefes kegel egzersilerini sık yap canım

Nefes egzersizi de yapıyorum ama yaparken sanki bi duvar engel oluyo gibi geliyo anlayamadım yerini bulamıyor anlamadım sonrası acıyacak gibi geliyo geri çekiyorum kendimi yarın son günüm yaptım yaptım yapamadım yandım o iş olmayınca eşler barut

Duvar filan yok kasıldgın için ilerlemiyor canım beniim yön olarak biraz daha aşağıya doğru direk değil birde doğru pozisyonda yapmak önemli bu dünyanın en dogal şeyi biz bunu kendimze eziyet haline getiriyoruz

Doğru pozisyon nasıl acaba birde aşağıya doğru demişsiniz ya galiba direk girince benim biyere çarpıyo acı hissediyom gibi oluyo tamam yeter diyorum galiba sağolun ya gerçekten biraz daha anlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…