- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.361
Özelden yazıcam sana canımDoğru pozisyon nasıl acaba birde aşağıya doğru demişsiniz ya galiba direk girince benim biyere çarpıyo acı hissediyom gibi oluyo tamam yeter diyorum galiba sağolun ya gerçekten biraz daha anlatırsanız sevinirim
Ben de aynı durumdayım. Bir kaç cm giriyor sonra bi yere çarpıyor yanma oluyor, durduruyorum, devam edemiyorumNefes egzersizi de yapıyorum ama yaparken sanki bi duvar engel oluyo gibi geliyo anlayamadım yerini bulamıyor anlamadım sonrası acıyacak gibi geliyo geri çekiyorum kendimi yarın son günüm yaptım yaptım yapamadım yandımo iş olmayınca eşler barut
Canım. BenimBen evde bir obje ile çalıştım canım ve sadece bir günde bebe yağını bol sür hem kendine hem aparata sonra nefes al verirken ıkın ıkınınca açıldığını ve girdiğini göreceksin sadece baskı hissi oluyo kendimizi kastığımız için acıyacak diye hissediyoruz ve beyin olarak acıtıyorda azim ve cesaret en önemlisiTiniminimavihanim yardımcj olur sanada inşallah bişey sormak istersen sorabilirsin özelden de yardımcı olurum
Sen güçlü bir kadınsın canım zaten ben vesile oldum sadeceYa böyle görünce yazmadan duramadım sonuçta aynı şeyleri bende yaşadım yaşadık çok zor hayatları güzel değil çünkü hayattan nefret etmelerini sağlıyp bu illet hastalık inşallah kurtulsun hepsi de konuşurum yazarım inşallahÖzelden daha ayrıntılı anlatırım inşallah Tiniminimavihanim s n olmasan bana verdiğin enerji konuşma benimde zordu canım
Sağol canım çok şükür vesile olandan herkesten allah razı olsunSen güçlü bir kadınsın canım zaten ben vesile oldum sadece
Okuduğum bazı topiklerde hamile kalanda var vajınusmusluykenVajinusmus olup hamile kalan var mı acaba ya da yendikten sonra
Önce üstre dene sen geç üsteKızlar 4. Dilatörü yapabiliyorum ama eşli denedim olmadı nasıl yapabilirim
Canım dilatörü hep kendim itiyordum bu sefer oturmadım üstteydimÖnce üstre dene sen geç üste
Parmakdan ziyade aparatla yapsanız emin olun daha hızlı ilerlersinz vücüttan bir uzuv oldugu için şahsen ben yapamadım onu ama burda okuduğum dilatörler sayesinde yendim.Merhaba, aranıza yeni katıldım. Bende vajinismusluyum şu an eşli çift parmak egzersizine geçtik. Şimdiye kadar iyi gidiyordu kendi parmaklarımda sorun yaşamadım, eşimin tek parmağını da başardık. Fakat çift parmak egzersizi ağrılı ve acılı oluyor giriş yapsa bile baya bi acı hissediyorum.tırnaklar zarar vermesin diye ameliyat eldiveni kullanıyoruz acaba yanlış bir yere mi itiyor diye tek parmak deniyoruz oluyor çift parmak sıkıntılı. Bu aşamada tavsiye verebilecek olan var mı ?
Canım ben tedavi oldum ama Herşey sende bitiyor hala ilişki yaşayamadım mesela arkadaşımla aynı doktora gittik o yendi ben hala yenemedimDoktora giden arkadaşlar önce hangi doktora gittiniz? 5 ay olacak hala tık yok, gram yol kat edemiyorum kafayı yemek üzereyim.
Aparatlar bana daha itici geliyor. Eşimin tek parmağında sorun yokken iki parmakta acı ve ağrı neden hissediyorum anlamadım. Parmak açısı mı , gevşeyemediğim için mi diyeParmakdan ziyade aparatla yapsanız emin olun daha hızlı ilerlersinz vücüttan bir uzuv oldugu için şahsen ben yapamadım onu ama burda okuduğum dilatörler sayesinde yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?