Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladim.. peki bir de su egzersizleri soracaktim. Onceki sayfalarda herkes egzersiz yapin diyor ama aciklamiyor ne egzersizi oldugunu. Beni aydinlatin please

Anladim.. peki bir de su egzersizleri soracaktim. Onceki sayfalarda herkes egzersiz yapin diyor ama aciklamiyor ne egzersizi oldugunu. Beni aydinlatin please
Nefes egzersizleri ve parmak egzersizi dilator setiyle yapılan egzersizlerle vajinana girdireceksin yavaş yavaş zaten korkuların azalıyor vajinana birşey girdiğini görmek etkilemez artık o kadar

Peki denicem bu arada esli denemede kusura bakmassan eşim beklediği için oda yapamıyor yani çok geriliyorum bende apartta sıkıntı olmuyor ama esli denemeyi yapamicam galiba
İşte evet bekleyince olmuyor hem erkekte de sorun oluyor kadında panikliyor haliyle ben şu şekılde öneride bulunayım.4.aparatı bekletin 20dk o sırada eşiniz hazırlansın ve siz aparatı çıkarıp hemen eşli deneyin ödev gibi düşünüün yaparsınız zaten vajınusmusun yarıdan fazlasını halletmişiniz sakım pes etmeyin devam

Bence iyi araştırın o kadar pahalı değil evet bir kısmı pahalı doğruda. Vajınusmus için nefes kegel egzersizlerini youtubeden izleyin onları yaparak anca ilerletirsiniz diğer türlü zor.nefes derken derin nefes al verirken ıkınıp aparatı ittirmek ama cidden ittirmek orda bekletmek değil kegelde sankü çişiniz varmış gibi sık bırak yapmak bunlarla yapabilirsiniz

Yukarda yazdım onunla uygula aparat olsun parmak olsun hepsinde geçerli. Hani ileri geri tak çıkart etrafında döndürme gibi. Bunlarla ordaki kasları kullanamayı öğreniyorsun

Tebrikler canimm❤

Canim evde kendine aparat olusturabilirsin ben ilk olarak kulak copune biraz pecete ve ustune strec film sarip yapmıştım. Daha sonra aparatlari aldim ama sen rimeli ya da yuvarlak tarak sapı far fırçası bunun gibi seyleri kalınlık sırasına göre deneyebilirsin . Emin ol doktore gitmene zaren gerek yok bizim burda gitme imkanımız var yine gotmedik cok gereksiz sekilde yüksek fiyatlar istiyorlar aşılmaz bir durummus gibi dusunmemizi sağlıyorlar ama burda herkes yardimlasarak aştı sen hic merak etme asicaksin ❤❤❤ ben iki doktorlar görüştüm ilki cok yuksej geldi ikinci mecbur bikac seans gorustum sonra burayi keşfettim doktoru bıraktım ve buranin sayesinde aştım parmaktan daha hizli ilerledim

Tamam bir de onu deneyeyim ama sizce kizlik zarindan dolayi mi iceri giremiyor?
Hayir canım biraz içeride pelvik kası var istemsiz onu kasıyoruz ondan dolayı duvar varmış gibi geliyor giremiyor. Insallah sende yapinca göreceksin kizlik zari diye bisey yok herkesin anlattigi kanama aslinda kadinlarin ilk iliskide kendini kastigi icin vajina ici tahris oluyor o yuzden kanama gerceklesiyor. Ben ve daha burdaki bircok arkadas 4 aparatı da yaptik eslide denedik hic ama hic kanama olmadi

Yaa gercekten mi cok moral oldunuz bana cok tesekkur ederim insallah asacagim ben de

Yaa belki de yillarca bilincaltimiza giren sacma dusuncelerden dolayi oyle dusunuyorum tamamdir dilatorler deneyecegim ben de insallah

Yaa belki de yillarca bilincaltimiza giren sacma dusuncelerden dolayi oyle dusunuyorum tamamdir dilatorler deneyecegim ben de insallah
Kesinlikle öyle canım beynimize neyi söylersek onu kabul eder.Zihninde o bölgenin esneyen genişleyen organ oldugunu hatırlat.Ve aparat egzersiz olmadan bu işi çözemiyoruz. Birde doktor Müjdegül Karacanın vajınusmus videolarını kesin izleyin

Sence nerde olmuyor olabilir? Yani ilk girişte canın mı acıyor? heyecan yaptığın için mi tamamlanmıyor? yoksa eşinden kaynaklı olabilir mi
Acı mı bilmiyorum ama bir baskı hissediyorum birde eşimden kaynaklida olabilir sabırsızlanıyor bir an önce onun istediği farklı ben yavaş sakın olmak istiyorum

Acı mı bilmiyorum ama bir baskı hissediyorum birde eşimden kaynaklida olabilir sabırsızlanıyor bir an önce onun istediği farklı ben yavaş sakın olmak istiyorum
O zaman bunu ona ısrarla anlatmaya çalış normal olmuş olsa şimdiye olurdu ama bu bir hastalık senın desteğine ihtiyacım var de o baskı hissi hepimizde oldu canım normal o an işte bekleyeceksiniz sonra tekrar devam aparati bekletiyor musun içinde

Baskı olması normal başlarda, eğer tam giriş olduğunda içindeyken bi baskı hissediyosan başlarda çoğu kişide oluyormuş o, ama başında acıdan devam edemiyosan muhtemelen geriliyosundur eşin panik ediyo olabilir biraz

Evet baskı hissediyorum sadece apartlarla kolay yapabiliyorum artık bekletiyorum ama esli denemem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…