- 20 Ekim 2009
- 183
- 5
- 296
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.601
ablacım slm ya siz nasıl kurtuldunuz bu hastalıkdan bana anlatırmısınız ben yeni kayıt oldum nasıl sohbet edecem özelden bilmiyorum
arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum dilatör almak istiyorum bun nerden temin edebilirim ve sanırım boy boy oluyormuş hangi boyunu almam gerekiyor şimdiden teşekkürler
kizlar bugün ilk dilatör ile 5-6 santim ilerliyebildim.
yeterli bu 5-6 santim? yoksa daha ileri mi gitmem gerek?
yine kafam karisti.. 2. boy dilatöre gecebilirmiyim acaba?
bir an önce bitirmek istiyorum bu isi yaaaaaaaaaavvvvv.......
arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum dilatör almak istiyorum bun nerden temin edebilirim ve sanırım boy boy oluyormuş hangi boyunu almam gerekiyor şimdiden teşekkürler
bütün boyları mı var peki pakette
bahsettiğiniz şeyin bir resmi var mı hangi siteden araştıracağız türkiyede
evet pamukcum, artik sıkıldım böyle olmaktan.. bir an önce yenmek istiyorum bu illeti..canım sen benim gibisin kafana koymuşsun anlaşılan sanırım hemen atlatacaksın inşallah başarırsın :1hug:
aylincim evet hayat_acile aynen katiliyorum. bende o sayfadan aldim dilatörleri ve paket bir hafta icinde geldi, yani almanyaya.Canim site ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama ben vaginismus.com sitesinden almistim..site ingilizce ama zaten ingilizce bilmesen bile az cok nasil alabilicegini halledersin diye dusunuyorum..sag kosede hafif ortada vaginal dilator set yaziyor ona tiklayinca buy now kismi var ordan direk satin alabiliyosun canim..44.95$ fiyatida..ben satin aldiktan 4 yada 5 is gunu sonrasi elime ulasmisti.ama tr den siparis verince ne kadar surede oluyor bilmiyorum..ayrica o kadar guzel paket yapmislarki ve uzerinde hic bir bilgi yok..yani disardan birisi yanlislikla gorse ne oldugunu anlayamaz..rahatlikla siparis verebilirsin..
bahsettiğiniz şeyin bir resmi var mı hangi siteden araştıracağız türkiyede
eger yurtdisinda siparis vermeniz gerekiyorsa (türkiyede bulamadiniz icin)Az once arkadasa site ismi yazmistim sanirim site ismi vermemizde sakinca yok..vaginismus.com sitesine bak canim ..orda vajinal dilator kit diye yazan..sekilleride orda gorebilirsin ..tr de nasil arastiriliyor bilmiyorum ama google dilator set yada dilator yazinca sanirim hep yabanci siteler cikiyor..ben vaginismus.com sitesini tavsiye edebilirim ancak..cunku ordan aldim..amazon.com yada ebay.com diye sitelerde var buralardan da siparis verebilirsin ama bunlar yurt disi siteleri oldugu icin sana ulasma suresi ne kadar surer bide fiyat olarak ship ucreti tr ye ne kadar olur bilemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?