- 6 Mayıs 2010
- 645
- 3
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.641
4 günün ardından ilk geceyi yaşayamayınca bende emla almıştım arkadaşlarım kullanmamı tavsiye etmedi bişey hissetmiceksin korkunu o şekilde yenemezsin dediler ve bende sıktım dişimi ilk günü atlattım ama sadece uç kısmına kadar dayanabildim ve baya kırmızı geldi öyle 1-2 damla değil disonra bir kaç deneme daha oldu ama yine sadece uç kısmına kadar dayanabildim şuan hastayım icraat yok :))) ama eşim dört gözle bitmesini beklio bitince napıcam bilmiyorummmm ((( emla hala duruyor hiç kullanmadım burda kullanan birçok kişiyi duyunca bende kullansam mı diye düşünmeye başladım ama ona alışıpta sonrada bırakamazsam diye de korkuyorum offfff
bazı doktorlar erotik film öneriyorlamıs kızlar varmı oyle bışe
hayır canım öle alışırımda sonra bırakamam die bi korkun olmasın
burda herkes emla ile başladı ve zamanla bıraktı öle bi korkun olmasın
madem p....yi ucuna kadar almışsın dişini sıkana kadar istersen biraz egzersiz yap parmakla ardındanda emla sürersin çünkü emla dışardan degil içerden etki gösteriyor
bu nedenle biraz egzersiz yapmalısın ve çok kısa zamanda da p..yi tamamen alırsın
peki emlayı kullanırken nasıl kullanıcam bilmiyorum bazıları p... ucuna sürdüğünü yazmış o şekildemi olucak benmi uygulicam
canım parmağına nohut tanesi kadar al emladan ve parmağınla vajinanın içine ittir bir müddet sonra uyuşuyo....
Cok sagol mesajin icin. Galiba söyledigin egzersizleri yapmaya basliyacam. Bu egzersizlerle ne kadar sürede yendin Vajinismusu?
canım cok mutluyum bugun bır parmagın hepsını almaya calıscam sonra bır parmakda alıştırınca aparatamı gecsem acaba esım aparat daha ıyı olur dıyo sız ne tavsıye edersınız
Hangi kalemdi o şekerim CADIARZU
bence cok harikasin bocuss :roflol:
böyle bir konuyu espiriye alip bizi güldürüyorsun ya..
seni cok seviyoruz, iyi ki varsin!!!!!!!!
aaaa şarap kabızmı yapıyormuş anam bunu ilk defa duydum o yüzdenmi ben balayından eve döndüğümde wc de sabahladım.....bende diyorum akdeniz yemeklerinin kabız yapmaması lazımdı bunu öğrendiğim iyi oldu opuyorumnanaktansağol bebişim zemuszemus
yok vajili kişi erotik filmden rahatsız olur...erkekler görsellikten etkilenir kadınlar ise okumaktan veya duymaktan çok daha fazla etkilenir...bi erkeğin göğsünü görüpte tahrik olan kadın hiç duymadım ama erkeklerin hemen hemen hepsi gördükleri en ufak bir şeyden tahrik olabiliyor boshayallersmile
he kurban :)) normalde bağırsakları temizliyor lanet.. ama bana dokunuyor ..kabız yapıyor tüm gece uyutmuyor.. gerçi artıkın alkol almıyorum ama.. bi de şu vajiyi bahane edip alırdım..o da kalmadı galiba artık( eşim hiç ama hiç içmiyor.. onun nefsi benden kuvvetli.. o yüzden şaraba da votkaya da veda :))
uff akdeniz mutfağı dokunur mu hiç o balıklar o salatalar o zeytinyağlılarr offf ...
selam kızlaarrr yoktum 5 gundur nazlı arzu başarmış sanırım hepsine bakamadım tebrik ederiimmm:)
Bende artik bu isi kendim cözecegim. Ama su emla dediginiz nerden satin aliniyor? Yurtdisinda yasiyorum ben ve kremin adi burda baska sanki. Bir internet sitesi falan biliyormusunuz hem emla hem de degisik boylarda dilatörler icin?
Yardimlariniz ve beni cesaretlendirdiginiz icin cok tesekkür ederim herkese
Evet canım,çok teşekkür ederim... :1hug: Herşey için çok sağol,darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına inşallah.. :Saruboceq:
anammm beni ölü gibi uyutur şarap kaydirigubbakcemile3sızıp kalırım bi köşede daha içerken uyku bastırır ahhh ahhh bekarken kızlarla toplanıp coşardık annemler evde yokken ev sahibi olarak ilk sızan ben olurdum bütün iş onlara kalırdıbiz balayında kıbrıstaydık alkol sudan ucuz bide ben sarhoş olup vajiyi yenecem ya iç babam iç sonuç wc de geçen geceler kaydirigubbakcemile2ama yemekleri mikemmelllllll :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?