Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay inşallah yaa bugün deneyemedım misafirim vardı diyeceğim gelmeyin bir süre diye aklım hep derslerimde kaldı

bizim bi vajinismusu yendiğimizde bir de bebek haberi aldığımızda mutluluktan gözlerimiz dolmuştu o geldi aklıma
Rabbim bana da nasip etsin inşallah bebek haberini benden 2 ay sonra evlenen arkadaşım bugün 2.ye hamile olduğunu söyledi. Ben hala başaramadım

Rabbim bana da nasip etsin inşallah bebek haberini benden 2 ay sonra evlenen arkadaşım bugün 2.ye hamile olduğunu söyledi. Ben hala başaramadım
Bu süreçte kafanızı bebeğe odaklamayın lütfen. Nasip işi bu kendinizi daha fazla üzmeyin. Bakın ben yendim 1.5 sene oldu bebiş yok bide bunun stresine sokmayın kendinizi

2012 li yillarda meger bende vajinismus musum haberim yokmus birkac denemede olmadi cok kasiyordum kendimi sonra esim kizmisti korkudan bir sekilde nasil olduysa serbest birakmistim kendimi oldu bitti ilk iliskiydi zaten ondan oldu muhtemelen sonrada bi daha yasamadim hic

nasıl yani yenemediniz mi?

Zezeee senin de yürüdüğün yollar bahar bahçe olsun ..

Bana da yardimci olun lutfen

Kegel hareketleri neler yapiyosunuz ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…