Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kegel hareketleri neler yapiyosunuz ben hala iliskiye giremedim dilator kullanabulirr miyim
Aynı sizin gibiydim. Bir umut buraya baktım ve yorumlardan sonra hemen dilatör seti aldım. Ve ben asla ilişki deneyememiş, oraya dokunamayan, eşime bile dokundurmayan, kendimi kasam 7 yıllık vajinismusum. Yaklaşık 4 gün önce 1.aparatla başladım tabi kayganlaştırıcı ve emla kremle destekleyerek. Yarım saat olmadan 1.aparatı alabildim. Ve en önemlisi de o zaten. 1i başarabilmek. Nasıl yapacagım derken, buradan kızlardan destek alırken şuan 3. Aparatı da daha yarım saat önce başardım. Ve sevinçten ağladım. Asla dokunamayan ben, 7 yıldır erteleyen ben aşamaların çoğunu kendi başıma yeniyorum tabi kegel egzersizleriyle birlikte. Lütfen ilk başta dilatör seti alın. Ben çok önyargılı ve çok korkuyordum o setten. Ama şuan som aşamadayım ve sadece 4 günde 1 gün ara verdim müsait olamadığım için. Yoksa şuan belki de 4 e başlayacaktım bile lütfen kendinize inanın.

BAna da yardim dilator kullanmak istiyorum ama esimle hic birlesmedik kizliga zarar gelir mi

Bana da yardim edin
Buyur canım, biz de seninle aynıydık. Dilatör seti kullandık. Kimimiz terapiye gittik ki ben de terapiye gidip kurtuldum. İşin özü dilatör dilatör dilatör. Kızlık zarı diye bişey yok bunu kafandan at. Kendimizi kastığımız için kırmızılık oluyor. Dilatör seti al ve dediklerimizi yap sen de kurtulacaksın

HAklisiniz dogru ama eşim anlamaz mi bu durumu yani psikolojim alt ust suan

Peki dilator kullanmadan esimle denesem gün gün az az
Ben hep böyle düşündüm aparatsız çözebilirim diye ama maalesef olmadı yıllarımı aldı böyle düşünmek . Dilatörle yapmaya karşı olduğum için değil tabii ki sadece plastik ve sert olması tedirgin etmişti. Şimdi baktığımda iyi ki de dilatörlerle bir an evvel başlayıp çözebilmişim diyorum. Eşli yapabiliyor olsak zaten yapardık dilatör konusunda tedirgin olmayın bence.

Peki dilator kullanmadan esimle denesem gün gün az az
Maalesef beynine oraya bir şeyin girebildiğini göstermeden eşli yapamazsın. Olsa keşke ben de 1 buçuk ayımı heba etmezdim. Ben de 1 buçuk ay çırpındım daha kötü oldum. Terapi de alsan sana yapacakları dilatör

Vajinismus bittiğinde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin çocuk isteyen herkese. stres ne yazık ki her şeyi olumsuz etkiliyo benimde yaşım 30 niye olmuyo diye diye aylar geçti bunu kafanıza takmadan sürece odaklanmaya çalışın

Ay gercekten yapanlar nasil yapiyor inanamiyorum

Ay gercekten yapanlar nasil yapiyor inanamiyorum
Dilatörü bir an önce al ve denemelere başla.4 boyu yapana kadar güzelce çalış ne kadar çok çalışırsan o kadar çabuk kurtulursun canım. Ben tembellik yaptım aylarca yapamadım üşendim düzenli de yapmadım. Sonra sıktım dişimi bir başladım gerisi hemen geldi. Oraya biseylerin girdiğini görünce zaten cesaretin artıcak. Bu arada kızlık zarı diye birşey yok. Kanayanların hepsi kendini kastığı için o esnada kasları yırtılıyor zorladığı için ve bu sebepten yırtılıyor. Ben kanamasından deli gibi korkan biriydim. Ama dilatör çalışıp kendimi hazırlayınca hiç kanama olmadan ilk ilişkimi gerçekleştirebildim. Bu yüzden kafandaki bütün kötü senaryoları at bu zamana kadar sana anlatılan doğruları kafandan sil at çünkü onların hepsi hikaye ve uydurulmuş şeyler. Zaten biz bu hikayeleri dinleyip buna inandığımız için yapamıyorduk ama gerçeği görünce şok olucaksın bildiğin herşeyin nasıl da yalan olduğunu toplumun herşeyi abarttığı gibi bunu da nasıl abarttığını aslında ne kadar da kolay bişey olduğuna şahit olucaksın. Tez zamanda inşallah canım.. bu arada sanada moral olsun daha yendiğim bir hafta oldu sayılır artık rahatlıkla yapabiliyorum çünkü hiçbişey yok çok çok basit bişeymiş

HAklisiniz dogru ama eşim anlamaz mi bu durumu yani psikolojim alt ust suan
bence böyle bir durum varsa ya doktora beraber gidin, ya da bununla ilgili eğitici video izleyin, önce oranın esnek bir yapıda olduğunu kanama olmayabileceğini öğrenin, gerçekten yeterli krem kayganlaştırıcı uygulamasında kanama olmayabiliyor, hepimizin aklında kanamam oldu diyenlerin hepsi dikkat edin kendini kastığını da söylüyordu hepsi bu korkunç hikayeleri dinlemekten oldu zaten daha fazla kendini bunlara inandırma yavaş yavaş olur en önemlisi ilk adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…