- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.421
Yapay p***s nasıl birşey acaba dilatör gibi sert mi? Bide sadece onu mu yapabildiniz yoksa eşinizle yapınca da oluyo mu?
Telefondan arayıp sorun güncel fiyatıNazife ergenin tedavi ücreti ne kadar acaba bilen var mı?
Evet tedavi görüyorum iki seans gittim haftaya 3 seansıma giricem son seansım olucak inşAllahVajinismus tedavisi için mi gidiyorsunuz ve ne kadar zamandır gidiyorsunuz acaba?
3 seans da yeneceğinize inaniyo musunuz peki yani o kadar kısa sürede bu kadar ilerlediniz mi gerçekten? Bilgilenmek için soruyorum yanlış anlamayın bende gitmeyi düşünüyorum da.Evet tedavi görüyorum iki seans gittim haftaya 3 seansıma giricem son seansım olucak inşAllah
Yani bilemem belki 4 seansıda bulabilir bu bizim hırsımıza ve verilen ev ödevlerimizi ne kadar çalıştığımızada bağlıdır ama ruhsal olarak bile artık kendimi iyi hissediyorum kendime inancım ve güvenim geldi korkularımın üstüne gidiyorum, inanın ama seanslar çok rahat ve kolay geçiyor umarım hepimiz başarırız3 seans da yeneceğinize inaniyo musunuz peki yani o kadar kısa sürede bu kadar ilerlediniz mi gerçekten? Bilgilenmek için soruyorum yanlış anlamayın bende gitmeyi düşünüyorum da.
3.seansta yenersinYani bilemem belki 4 seansıda bulabilir bu bizim hırsımıza ve verilen ev ödevlerimizi ne kadar çalıştığımızada bağlıdır ama ruhsal olarak bile artık kendimi iyi hissediyorum kendime inancım ve güvenim geldi korkularımın üstüne gidiyorum, inanın ama seanslar çok rahat ve kolay geçiyor umarım hepimiz başarırız
Tebrik ederimVajinusmusu yendimşimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
Ben de 3.seansta yenmiştim güzel haberlerini yaz ama burayaİnşAllah
Merhaba tebrik ederim bizde bu durumdayızMerhaba ben 4 boyu da alıyorum ama hala eşlide başaramayınca yapay p**** aldım baya kalın ve büyük olduğu için ancak 8-9 cm kadarını itebiliyorum. Bugün eşli denemede p****in %70 i girdi ama kanama yoktu git gel fazla oldu bazen kendşmş yşne çektim tam anlamıyla gerçekleşmesi için %100 mü ilerlemesi gerekiyor? Ne yaşadık bilmiyorum :) Zar vajinanın kaç cm ilerisinde?
yıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyorMerhaba tebrik ederim bizde bu durumdayızbendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)
Bu konuda özelden yardımcı olur musunuz acabaVajinusmusu yendimşimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
Ah bu premses bünyelerimiz düşürdü zaten bu illeteyıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyoraslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diye
Aa burdaymışsın zatenBu konuda özelden yardımcı olur musunuz acaba
HahaAa burdaymışsın zaten
Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyorSiz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi
Ben gittim dün Nazife hanıma. Muayene etti ve vajinismusumun çok hafif derecede olduğunu söyledi bazı tavsiyeler verdi öyle deneyin olmazsa gel zaten 2 seans da biter seninkisi dedi.Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?