- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.441
Çok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçekten@akakakka bak canımm hepimiz bunları uyguladık
Zor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursunÇok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçektenben de bir buçuk yıldır bu sorunla mücadele ediyorum benim zor da olsa ilşki oluyor ama çok zorlanıyorum hala.. İstek de sıfır. bu normal mi sizce
Ay inşallahZor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursun
Dilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksinAy inşallahparmak egzersizi yapabiliyorum ama dilatör almamıstım şimdi siparişini verdim... Kolaylıkla olana kadar da ilşkiye de girmeyeceğim ne zamanki dördüncü dilatörü rahatça alabilirim işte o zaman deneyecegim bıktım gerçekten
İnşallah..deneyecegim bakalım sonuçları yazarımDilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksin
Ne mutlu size..Kızlar merhaba, buraya başardım diye yazmak için o kadar çok bekledim ki7 yıllık uzun bir yoldan geliyorum. Temmuz ayında buradaki arkadaşlarımın desteğiyle dilatöre başladım. 3.aparata kadar birkaç günde ilerledim, sonra 4.aparatta kaldım ve moralim bozuldu. günlerce aylarca ertele dur durumu geri geldi ve bıraktım. Dün dedim ki ben bunu halledeceğim ve oturdum en baştan başladım. Ve başardım kızlar 4. Aparat ve eşli deneme dahil hepsini başardım bu mesajı bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Lütfen ertelemeyin, bu durum kesinlikle erteleme sorunu. Onca yıldan sonra ben başardıysam sizler lütfen geç kalmadan bu sorun için çabalayın. Buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar.
Çok şükür kuzum o kadar dua ettim ki Rabbime, sonunda başardım ben deNe mutlu size..Bu sorunu çekmeyen anlamaz kesinlikle.. Şükür ki atlatmışşınız Ben de neredeyse iki yıllık evliyim ilişki acıyla da olsa gerçekleşiyor ama zevk cinsel istek sıfır bende. Sizin istek noktasında durumunuz nasıldı acaba bu hastalıgı uzun süre çeken herkeste böyle isteksizlik sorunu oluyor mu diye merak ediyorum
Teşekkür ederim
Çok normal canım.. o his güzel değil. İçeride plastiğin sürtünme hissi hoş gelmiyor. Ama bunu bir süreç olarak düşün seni hedefine ulaştıracak, rahatsızlığını gidermeni sağlayacak bir şey gibi düşünerek rahatsızlığa odaklanmamaya çalış. Vajinismuslu bir kadın, dilatörlerle çalışırken zevk alamaz maalesef canımDilatör setindeki ilk üç boyu rahat çalışabiliyorum ama verdiği his çok rahatsız edici ya...eşimle ilişkife acı var ama bu aletlerle çalışırken acı yok yalnız değişik bir his geliyor..vajinismus ü yenen arkadaslarım bu rahatsızlık hissi de vajinismus dan mıdır yoksa ben zevk noktalarını fln mı bilmediğim içim mi anlamıyorum. Çok rahatsız edici
Bu berbat his Geçecek diyorsunuzÇok normal canım.. o his güzel değil. İçeride plastiğin sürtünme hissi hoş gelmiyor. Ama bunu bir süreç olarak düşün seni hedefine ulaştıracak, rahatsızlığını gidermeni sağlayacak bir şey gibi düşünerek rahatsızlığa odaklanmamaya çalış. Vajinismuslu bir kadın, dilatörlerle çalışırken zevk alamaz maalesef canım
Hepsi çok normal. Hatta hızlı bile ilerlemişsin tebrik ederim :) Tam olarak yaptığın doğru zorlandığın takıldığın yerde baştan başlayabilirsin ama sakın egzersiz yapmayı bırakma. Bu arada 4. boyun ucu girdikten sonra dilatörü aşağı doğru ittir vajinanın yapısı eğimli çünkü. Kayganlaştırıcı kullanmayı ihmal etme. Bu rahatsızlığı tam yenene kadar kuruluk problemimiz oluyor ve çok normal.. 4. boyla rahat çalışabilir duruma geldiğinde partnerinle deneme yapmalısın. 4. boyutta takıldığın yerde dilatörü beklet, çıkarma nefes al ver ve çişini yapar gibi yap vajina kasların gevşesin o esnada ittir.Merhaba kızlar, ilk defa yazıyorum ve sanırım bende vajinismus problemim var. Resmen özgüvenim yerle bir oldu kendimi aşırı başarısız ve yarım ve yalnız hissediyorum. İlk günden itivaren burada okumadığım yazı kalmadı baktım tek başıma olmuyor derdimi dökmek için üye oldum.
İki hafta önce partnerimle ilk defa denedik ve olmadı. Büyük korkularım yok sanıyordum ama vajinam sanki benim değil de bir başkasınınmış gibi davranmışım bu zamana kadar. Erkek arkadaşım bir hayli hassas yaklaşıyor bana ve durumuma çok şükür hiç zorlamadı. Birlikte dokunamadığım yerlere dokunmamı sağladı, daha sonra birkaç parmak egzersizi yaptık birlikte ıslanmam yoktu başta onu da çözdük birkaç gün içinde sonra yine denedik yine denedik yok olmadı bir türlü her defasında istemsizcr kendimi geri çekiyorum kasıyorum ve artık canıma tak edip bu dildatör setlerinden aldım erkek arkadaşımla ayrı ilde olduğumuz için tek kaldım ve bugün vu setle 4.günüm . İlk 2 boyunu şu an çok rahat alıyorum, dün üçüncü boyunu zorla alırken şimdi o da rahat oluyor ama dördüncü boyun yarım saattr ancak yarısına kadar gelebildim.
İlk üçte hissediyorum girişte dar bir alan var orayı geçince pıt gidiyor gerisi boşluk ancak dördüncüde peniste olduğu gibi sanki bir duvar var gibi hissediyorum. Her ne kadar gerisi boşluk bilsemde ileriye gitmeye cesaret edemiyorum. Başa döndüm gibi hissrtiğimde hemen küçük boyla deniyorum baktım rahat oluyor ama dördüncü de başa dönüyorum. Bu normal mi? Benim gibi dördüncü boyda takılıp kalan var mı?
Bir de ilk deneyimim olmasına rağmen hiç kan gelmedi o da aklıma takılıyor nerede bu zar
Sanırım birilerinden duymaya da ihtiyacım varmış içim rahatladı resmen teşekkür ederim. Kayganlaştırıcıyla içli dışlı oldum zaten :) Bir iki denemede kendi kendime ıslanmada oluyor artık video açmaya da başladım yaparken her yolu deniyorum. Ama dördüncü boyda takılı kalınca acaba fizyolojik olumsuz bir durum var diye aklımda soru oluştu. Şu an yaşadığım yerde küçük doktora ulaşımım sıkıntı bir iki haftaya memleketime gittiğimde doktora gidecem en azından fizyolojik mi psikolojik mi anlamak için.Hepsi çok normal. Hatta hızlı bile ilerlemişsin tebrik ederim :) Tam olarak yaptığın doğru zorlandığın takıldığın yerde baştan başlayabilirsin ama sakın egzersiz yapmayı bırakma. Bu arada 4. boyun ucu girdikten sonra dilatörü aşağı doğru ittir vajinanın yapısı eğimli çünkü. Kayganlaştırıcı kullanmayı ihmal etme. Bu rahatsızlığı tam yenene kadar kuruluk problemimiz oluyor ve çok normal.. 4. boyla rahat çalışabilir duruma geldiğinde partnerinle deneme yapmalısın. 4. boyutta takıldığın yerde dilatörü beklet, çıkarma nefes al ver ve çişini yapar gibi yap vajina kasların gevşesin o esnada ittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?