Merhaba az evvel ayna karşısında bacaklarıma karnıma doğru dikip çekerek ve açarak denedim
Parmağıma prezr geçirip güzelce yağladım fakat bedenim acayip buz kesti titreme aldı ilk denememde beceremedim orayı sanki elle de destlemem gerekiyor yani iki yandan elle de açmam gerekiyor fakat öyle olsa parmak ile nasıl deneyeceğim dedim böyle olmayacak kalem ile denedim serçe parmaktan da ince yine yapamadım ben öncesinde hiç kegel ve nefes egzersizi de yapmadım ilk denememde beceremeyince iyixe moralim bozuldu ağladım bi süre tekrar parmakla deneyeyim dedim vücudum buz kesiyor donuyorum tekrar denedim parmakla olmuyor yapamadım odaklandığım şey sadece parmağımı oraya girdirmek ondan mı yapamadım anlamadım ana bırakıp kendimi zevk almayı düşünmedim aceleciyim ilk denemem de yorumlardan ümitlenip zaten orası bir delik parmağımı güzelce yağlar iterim ve girer diye düşündüm başaramadım yapamadım üzgünüm moralsizim mutsuzum, ama bir yanım denemekten vazgeçmeyeceğimi söylüyor vazgeçmeyeceğim ama her denediğimde aynı başarısızlık ile karşılaşırsam napacağım bilmiyorum