- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.061
iyi akşamlar arkadaşlar bende başardım sonunda çok şükür. önce emla krem ile 3 defa denemiştik. dünde ne emla krem ne bir kayganlaştırıcı hiçbirşey yokdu ama oldu sonunda. bugünde denedik yine oldu sadece biraz daha rahat olmam gerekiyo giriş esnasında herkesin oluyordur zaten biraz baskı. ama hiç egzersiz falan yapmadım bende hala şaşkınım. ama mutluyum
geçmiş olsun canım... peki doktor muayeneyi nasıl yapıyor? merak ediyorm. yani jnekologa giderken bile bu kadar korkmamıştım. bu korkudan çok biraz utandırıyor( parmağıyla mı bakıyor?
iyi akşamlar arkadaşlar bende başardım sonunda çok şükür. önce emla krem ile 3 defa denemiştik. dünde ne emla krem ne bir kayganlaştırıcı hiçbirşey yokdu ama oldu sonunda. bugünde denedik yine oldu sadece biraz daha rahat olmam gerekiyo giriş esnasında herkesin oluyordur zaten biraz baskı. ama hiç egzersiz falan yapmadım bende hala şaşkınım. ama mutluyum
teşekkür ederim canım, dua edin inş en kısa sürede bu ayrılığımız hayırlısıyla biter.
aslında çok kolay birşeyde bizler elimizde olmadan zorlaştırıyoruz. bende hiç olmaz diye düşünüyordum egzersizlere başlıyacaktım ama bir anda oluverdi. ondan sonra kendime güvenim geldi. şimdi eşim benden korkuyoönceleri hep ben kaçardım ilişkiden.
ayy canım benım ...evet su an anne adayıyım .....dualrınıza ıhtıyacımız var teyzelerı darısı tez zamnda sana olsun ıhslahhhhh
canım cok tesekur ederım...ben tam bır yılı gectı bebek calsıması ııcndeyız hep bı umudsuzluk her ay umutla bekleme sonucu husran artık aralık ayı tedavı uygulamasına baslancaktıkı mınık kuuzm bıız cok uzmeden geldıbaharcımmmmm cok cok cok sevindimmm ben sayfalara sana bakmak iin giriyordum özelden msj atmıyodum olmazda üzülürsün diye bende bebiş istiyorum kadın doğuma gittim yendikten sonra ilk kez bana zar saat 6 yönünde açılmış dedi ama tamamen gitmemiş dedi kanammda olmamıştı zaten şimdi farklı pozisyonlarda yuap diyo ben tek pozisyon yapabiliyorum.....
kaç aydır korunmuyorsun ya bende istiyorum bebişş tavsiyelrin var mı? arkadaş olurlar belki
Şimdiden allah kavuştursun Kübracım sayılı gün çabuk geçer canım.En azından iş için uzaklarda bir amaç için..Benim eşim yanımdayken çok uzaklarda şimdilerde( sadece bedenen karşımda duruyo konuşmuyo ,dokundurtmuyor ,beni konuşturmuyor,8 senedir vajiyi yenemedim sonuç bu oldu en sonunda adam pes etti ...son bir şans la vajiyi yenme çabaları içindeyim tek kurtuluşum yoksa ömür boyu eşimden uzk kalıcam evlilik biticek
canımcım Allah kavuştursun...sayılı gün çabuk geçer hayırlısıyla bol bol özleyin birbirinizi sonra bi güzel kaynatırsınız:92:
hfz_kubra cım Allah kavuştursun canım,inşlh seninde vizen en kısa zamanda çıkar sende yanına gidersin,üzülme canım,,,,
canım cok tesekur ederım...ben tam bır yılı gectı bebek calsıması ııcndeyız hep bı umudsuzluk her ay umutla bekleme sonucu husran artık aralık ayı tedavı uygulamasına baslancaktıkı mınık kuuzm bıız cok uzmeden geldı...vallahı ben bu ay hıc umutlu dgeıldım bırkamıstım olmaz dedım bu ay ustuen hıc gıtmedık toplasan 4 kez falan olmustur..bayram falan derken ....emla krem kullanıyosan kullanma...ve alt pozısyon en dogru pozısyon gebelık ııcn ...ılskı bııtnce esın hemen cıkmasın 2 dakka beklemsı daha ıyımıs spermeler hemen dısaRI CIKMIyo o zman..ve yarım saat popo altında aystın ayakalr yukarda bekle..veee en onemlısıde cok stres yapma dusunme ınan bana zamanını beklıyordur...ıhslahh en kısa zamnda bebek haberını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?