- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.101
Selam kızlar uzun zamandır girememiştim ama egzersizlerimi ihmal etmedim merak etmeyin. Ben en son eş parmağındaydım şimdi eşimin 2 parmağını alabiliyorum bir de şamdan mumunu iki kat tuvalet kağıdıyla genişlettim onu da alıyorum ama git gel biraz zor oluyor.Ben de biraz heyecan yapıp bi penis deneyeyim dedim ama üstte denedim olmadı, alta geçtim olmadı eşimi fazla bekletmek istemedim bıraktım.Ben bıkana kadar denememe izin veriyor sağolsun bir de ben utanmayayım diye gözünü kapatıyor :))
Zerr nerelerde acaba beni görsün isterim.Acaba burda daha devam etmek mi lazım yoksa biraz daha kalınlaştırayım mı mumu??
Kızlar vajiyi yendim 28 temmuzda bugünde hamile olduğumu ögrendim çok mutluyum
slm arkadaşlar bende nasipse ocakda dünya evine giriyorummm:) banada yardım bu konu hakkında ne yapmam gerekliliği ilen teşkrr
canım bence kafanı bunlarla meşgul etme:)) hatta burayı okuyup kafana takma :)) korkulacak bişey yok sadece kendini sıkmayıp rahat bırakacaksın o kadar... eğer olmazsa ondan sonra buraları okumaya başla:))
szn_dnzl siz ne kadarlık evlisiniz ?+vajimisiniz sizde?
Kubra Allah kavuştursun canım..
umarımı yok :)) başaracaksınız... düzenli egzersiz ve forum ilacınız.. Allah bu dönem içerisinde size sabır ve şevk versin..
kübracım Allah kavuştursun canım ben de eş durumu atamalarına kadar eşimden ayrıyım ilk günler cok zor geciyor anlıyorum seni:)) Allah en kısa zamanda eşlerimize kavuştursun inşallah:))
Selam kızlar uzun zamandır girememiştim ama egzersizlerimi ihmal etmedim merak etmeyin. Ben en son eş parmağındaydım şimdi eşimin 2 parmağını alabiliyorum bir de şamdan mumunu iki kat tuvalet kağıdıyla genişlettim onu da alıyorum ama git gel biraz zor oluyor.Ben de biraz heyecan yapıp bi penis deneyeyim dedim ama üstte denedim olmadı, alta geçtim olmadı eşimi fazla bekletmek istemedim bıraktım.Ben bıkana kadar denememe izin veriyor sağolsun bir de ben utanmayayım diye gözünü kapatıyor :))
Zerr nerelerde acaba beni görsün isterim.Acaba burda daha devam etmek mi lazım yoksa biraz daha kalınlaştırayım mı mumu??
slm arkadaşlar bende nasipse ocakda dünya evine giriyorummm:) banada yardım bu konu hakkında ne yapmam gerekliliği ilen teşkrr
simdiden mutluluklar dılıyorum sana . insallah guzel bır hayatın ve guzel bır cınsel yasamın olur arkadasım...
canım sen bence hiç böyle şeyleri düşünme, kendini olabildiğince rahat bırak.. olayın büyüsüne kaptır sakın başka şeyler düşünme. birde alışana kadar eşinin p...sine bakmazsan bence faydası olabilir.
Günaydın kızlar...
kübra işde alışmak cnm inşş.p....nise bakmak konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?