Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kötü bi durum tabiki ama burda 17 yıl evlilikten sonra vajiden kurtulan bir arkadaşımız da var o yüzden ümitsizliğe kapılma bence.ben de daha başaramadım ama,önce Allahın izniyle sonrada birbirimize destek olarak aşıcaz bu sorunu.eşinin bu durumunu kendinde hırs haline getirsen daha kolay çözümlenir belki bu durum.malesef erkekler bazı şeyleri kabullenemiyorlar bir türlü ama sonuçta biz de böyle olmasını istemezdik ama oldu.hem sen doktorun verdiği aparatları da alabiliyormuşsun bence p...si çok rahat alırsın.ben daha senin kadar ilerleyemedim ama burdaki arkadaşlardan yola çıkarak söylüyorum aparatı alan p..si daha kolay alır çünkü o aparatlar da öyle küçük bişey değil.ben de eşime hiç dokundurtmazdım ama sanki egsersizleri yaptıkça bu konuda olan korkum azalmaya başladı.ben senin başarıcağına gerçekten çok inanıyorum.ben senin yerinde olsam ki benden daha çok aşama kaydetmişsin egsersiz konusunda eşime inat bu işi başarırdım.sonuçta hastalıkta sağlıkta diye başlıyoruz bu yola ama bazı insanlar o kadar özverili olamıyorlar.cinsellik tabiki bir ihtiyaç ama hayat cinsellikten ibaret değil erkekler bunu anlayamayabiliyor.sıkma sen canını herşey yoluna giricektir zamanla.

kübracım Allah kavuştursun canım ben de eş durumu atamalarına kadar eşimden ayrıyım ilk günler cok zor geciyor anlıyorum seni:)) Allah en kısa zamanda eşlerimize kavuştursun inşallah:))

teşekkür ederim canım benim desteğin için umarım başarıcam bu sefer daha çok inanıyorum ..sanırım kaybetme korkusu da girdi içime nazlanıcak vaktim yok o yuzden aldım bir gaz bakalım işALLAH TEZ ZAMANDA MUTLU SONA ULAŞIRIM ..zaten şuanda içinde bulundugum durumu hiç takmamaya çalışıyorum yoksa gene uzar gider benim durumum..kendim için deyip duruyorum egzersiz yaparken ...Aletleri rahat alıyoru mda bir girişte az takılıyorum oraya yönlendim orayı alıştırmam lazım zaten hepimiz orda takılıyoruz sanırım...Benim sorunum eşime dokunturmuyorum ..doktorada yani kendimden başka kimseye güvenmiyorum hep zarar vericekler kaygısı içindeyim bunu bir şabilsem zaten p...s te rahat alırım herhalde diyorum..egzersizlerimi birkaç gün daha devam ettireyim çok rahat bir anımda eşme itirmesini sölicem aleti baklaım umarım kabul eder uzak çünkü buara benle alakası yok ....eger bana zarar vermediğini görürsem ki zaten vermezde işte beyin bile bile hala konuşuyorum ozaman çok rahatlıycammm ....İşallah kurtulucaz hepimiz bu iletten...Bu ARADA egzeriz sırasında bişey farkettim sizdede oluyormu bilmem deneyin esnerken açılıyor sanki orası birden kayıveriyor alet veya parmak işte ..ben artık nefes egzersizi bile yapmıyorum ilk zamanlar gözlerim kararıyodu nefes alıp verdikçe ama şimdi biraz hafifte ngel gitler yapıyorum sonra giriyor içeri..keşke eşimle de öle olabilse o gelince karşıma etten duvar oluyo sanki oda bunu kabulenemiyor oraya sokmadıgın kalmıyor diyo kocaman bir beni kabul etmiyosun ..Napıcamı bilemedim egzerisz yaparken eşimi hayal etmeye başladım belki işe yarar diye bakalım...

Selam kızlar uzun zamandır girememiştim ama egzersizlerimi ihmal etmedim merak etmeyin. Ben en son eş parmağındaydım şimdi eşimin 2 parmağını alabiliyorum bir de şamdan mumunu iki kat tuvalet kağıdıyla genişlettim onu da alıyorum ama git gel biraz zor oluyor.Ben de biraz heyecan yapıp bi penis deneyeyim dedim ama üstte denedim olmadı, alta geçtim olmadı eşimi fazla bekletmek istemedim bıraktım.Ben bıkana kadar denememe izin veriyor sağolsun bir de ben utanmayayım diye gözünü kapatıyor :))
Zerr nerelerde acaba beni görsün isterim.Acaba burda daha devam etmek mi lazım yoksa biraz daha kalınlaştırayım mı mumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…