- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.121
kızlar herkese günaydın
sukutcum ne yaptın merak ediyorum seni?
dün ben kaderin dediği pozisyonda çok rahat yaptım.
kübra sen vajiyi yenmiştin di mi ? ondan sonrakiler nsl rahat oldu mu?
günaydın arkadaşlar hepinize nasılsınızz...
venüscüğümmm baş ağrıların verdı sanırım geçen haftalarda nasıl oldun keyfin sıhhatin iyimi..
kızlarrr 14.30 da doktora gidiyorum..uyku problemi için.. 17.00 de de sınavım var dua edin yetişeyim(( çok streslendimmm..
bi de bu arada sitede vajiliden çok yenenler var..yani bravo egzersiz yapanlar azaldı sanki...
anladım cnm aynen bizimki gibiyani valla benimki yenmek mi bilemiyorum, ben bu siteyi bulduğumda hala kızdım işte okuduklarım sağolsun arkadaşlar bide sanırım yanlış yöne doğru baskı uyguluyorduk onları öğrenince hemen oldu. sonrada bir kaç kez daha beraber olduk ama gel git yapamıyoruz yani nasıl anlatsam bir kere gdiyor sonra durduruyorum sonra bir daha sonra gene mola yani bir tuhaf bişeyler işte. zaten peşine regli oldum eşimde dün yurtdışına gittiöyle karmaşık bir haldeyim anlıyacağın
kızlarrr 14.30 da doktora gidiyorum..uyku problemi için.. 17.00 de de sınavım var dua edin yetişeyim(( çok streslendimmm..
bi de bu arada sitede vajiliden çok yenenler var..yani bravo egzersiz yapanlar azaldı sanki...
anladım cnm aynen bizimki gibi
penis acıyla giriyo ama git gel yapamıyoruz bizde
bi işte dün burdan bi arkadaş (kader) ın önerdiği pozisyonda rahat yaptık
valla haklısın bi tuhaf şeyler işte
bende zevk falanda yok :)
valla kısa sürede baya ilerledim aslında ama regli dönemim ve eşimin gitmesi beni geriletirmi bilemiyorm. artık filmin devamını ben arabistana gittikten sonra görücz inş
ben hiç egzersiz yapmadım, sen egzersiz yapmışmıydın? ben şimdi yapmak istiyorum ama dilatörü nerden bulabilirim hiç bir fikrim yok?
tedaviye başladım bende..dün aksam kulak çöpüyle başladım ama biraz zor oldu 3 kere tamamen yaptım öbür denemeler biraz yarıda kaldı neden bilmiyorum..ve desteğe ihtiyacım var sevgili arkadaşlar ne durumdayım szice..
başlamadna önce bakamıyordum hiçbişi yapamıyordum tedaviye başladıgım gun bakmaya incelemeye başladım çok mutluydum ama düğn öyle olması ve simdide parmakla yapmak durumunda olmam hayli tuaf bir psikolojiye itti beni hem ağladım hem güldüm dün
tedaviye başladım bende..dün aksam kulak çöpüyle başladım ama biraz zor oldu 3 kere tamamen yaptım öbür denemeler biraz yarıda kaldı neden bilmiyorum..ve desteğe ihtiyacım var sevgili arkadaşlar ne durumdayım szice..
başlamadna önce bakamıyordum hiçbişi yapamıyordum tedaviye başladıgım gun bakmaya incelemeye başladım çok mutluydum ama düğn öyle olması ve simdide parmakla yapmak durumunda olmam hayli tuaf bir psikolojiye itti beni hem ağladım hem güldüm dün
arkadaslar bende 2 ay once evlendım ve 2 gun once vajıyı yendım parmak egzersızınde bile zorlanırken zamanla ıkı üç parmak sonra pen.. ben cok korkak biriydim ve basardım sızde basarabilirsiniz sakın pes etmeyin..
arkadaslar bende 2 ay once evlendım ve 2 gun once vajıyı yendım parmak egzersızınde bile zorlanırken zamanla ıkı üç parmak sonra pen.. ben cok korkak biriydim ve basardım sızde basarabilirsiniz sakın pes etmeyin..
canım tebrik ederim, zaten bu birazda erteleme cesaret edememe sorunu.. ne kadar çok ertelersen cesaretin okadar azalıyor, oyüzden hiç vakit kaybetmeden biran önce üstesinden gelmek lazım. nasıl yendiğini anlatırsan burada ki arkadaşlara daha çok yardımcı olmuş olursun..
tabiki yardım ederim yaklasık 1 hafta once burda yorumları okuyup nasıl yapacagımı dusunuyordum 2 aylık evliyim 1 ay sonra psikoloğa gittik sadece ön bilgi aldık ıste vajınusmusu anlattı baska hıcbırsey anlatmadı bızde cıktık eve gıderken butun yolları deneyelım en son care seanslara baslarız olmazsa dedık. daha sonra ben evde kendı kendıme parmak egzersızlerıne basladım bir parmağı gırdırmeye calısırken sadece ucu gırdı ve cok canım yandı sonra nefes aldım verdım bıraz daha yaptım ve oldu sonra aradan zaman gectı ve ıkıncı parmagı denedım hepsı gırmedı tabı zamanla azıcık azıcık her gun iki cm ittim daha sonra 2 hafta gectı artık ucunu kolayca gırdırdım cunkı beynım o parmagı kodladı ve zorlanmadım sonra bir baktım iki parmagımı gırdırıyorum sonra üç sonra eşımle denedım olmadı moralım bozuldu egzersızlerı bıraktım fakat sonra hırs yaptım dönüşüm muhtesem oldu evdki bir objeyi denedım gırdı basta cok zor oluyor ama o objeye kayganlastırıcı surdum oyle denedım hepsi girdi bunu defalarca yaptım sonra 3 4 gun sonra esımle denemek ıcın yapmadık emla almıstım o uyusturuyorya onla denerım dıye dusundum fakat bırden yatakta bulduk kendımızı bende nede olsa olmazsa emlayı sürerım yaparım dedım ama sadece kayganlastırıcı sürdük ve yaptık elimle pen.. tutuyordum sadece ucu gırıyordu bırden elımı cektım hepsi girdi ama bunu ne zaman yapın bılıyormusunuz orgazm olduktan sonra yapın genıclıyor vajina ve rahatca gırıyor ne ağrı oldu ne sızı inanın anlamadım bile ve ben cok korkak ürkek birisiyim birde yukarı dogru degıl asagı dogru girdirin ben yanlıs yere zorluyormusum o yuzden canım yanıyormus şimdi ikincisi nasıl olacak onu beklıyorum onun korkusu var..
valla kısa sürede baya ilerledim aslında ama regli dönemim ve eşimin gitmesi beni geriletirmi bilemiyorm. artık filmin devamını ben arabistana gittikten sonra görücz inş
ben hiç egzersiz yapmadım, sen egzersiz yapmışmıydın? ben şimdi yapmak istiyorum ama dilatörü nerden bulabilirim hiç bir fikrim yok?
canım tebrikler çok sevindim ikinciyi düşünürken ilk yaptığında neler hissettin onu düşün ve heveslen dahada kolay olacak inan benim kaçıncı yapışım ama her seferinde olcakmı diye düşünüp kasılıyorum zamanla geçer buda vajiden kurtulduk ya gerisini boşver gitsin...tabiki yardım ederim yaklasık 1 hafta once burda yorumları okuyup nasıl yapacagımı dusunuyordum 2 aylık evliyim 1 ay sonra psikoloğa gittik sadece ön bilgi aldık ıste vajınusmusu anlattı baska hıcbırsey anlatmadı bızde cıktık eve gıderken butun yolları deneyelım en son care seanslara baslarız olmazsa dedık. daha sonra ben evde kendı kendıme parmak egzersızlerıne basladım bir parmağı gırdırmeye calısırken sadece ucu gırdı ve cok canım yandı sonra nefes aldım verdım bıraz daha yaptım ve oldu sonra aradan zaman gectı ve ıkıncı parmagı denedım hepsı gırmedı tabı zamanla azıcık azıcık her gun iki cm ittim daha sonra 2 hafta gectı artık ucunu kolayca gırdırdım cunkı beynım o parmagı kodladı ve zorlanmadım sonra bir baktım iki parmagımı gırdırıyorum sonra üç sonra eşımle denedım olmadı moralım bozuldu egzersızlerı bıraktım fakat sonra hırs yaptım dönüşüm muhtesem oldu evdki bir objeyi denedım gırdı basta cok zor oluyor ama o objeye kayganlastırıcı surdum oyle denedım hepsi girdi bunu defalarca yaptım sonra 3 4 gun sonra esımle denemek ıcın yapmadık emla almıstım o uyusturuyorya onla denerım dıye dusundum fakat bırden yatakta bulduk kendımızı bende nede olsa olmazsa emlayı sürerım yaparım dedım ama sadece kayganlastırıcı sürdük ve yaptık elimle pen.. tutuyordum sadece ucu gırıyordu bırden elımı cektım hepsi girdi ama bunu ne zaman yapın bılıyormusunuz orgazm olduktan sonra yapın genıclıyor vajina ve rahatca gırıyor ne ağrı oldu ne sızı inanın anlamadım bile ve ben cok korkak ürkek birisiyim birde yukarı dogru degıl asagı dogru girdirin ben yanlıs yere zorluyormusum o yuzden canım yanıyormus şimdi ikincisi nasıl olacak onu beklıyorum onun korkusu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?