Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm papatya ..bende 4 yıllık evliyim.sorununuz halen daha devam edyormu.ben ne yapacağımı şaşırdım.doktaorada gittim kegel egzersizleri verdi ama ben yapamadım.bayagı pisikoljisi bozuk oluyor insanın.sen bu sorunu hallettinmi yardımcı olurmusun...

iyi geceler sevdacım.hangi aşamadasın canım yardımcı olmaya çalışayım.bende henüz başarmış değilim 8 senelik evliyim hiç üzülme ne günler geçirdim..Ancak bizim gibi olanlar anlar bizi...ben egzersiz aşamasındayım bende doktora gittim kendi başıma çözemedim dilatöre benzer aletler var elimde onlarla egzersiz yapıyorum canım..dün egzersiz yapmamıştım hiç.bu akşam uyuyamadım iyi geçti çok şükür egzersizim...Egzersiz yapıp sonrada hep pes etitiğim için bunca yıl akıp geçti..şimdi boşanmak üzereyiz o yuzden son çırpınışlarım deli gibi egzersiz yapıyorum 1 haftadır... her seferindede dile getiriyorum isteyince gerçekten olabiliyomuş bişiler 3 parmaktan öteye geçememiştim yılardır ...

günaydın kübra iyiyiz sen nasılsın?vize işlerin ne alemde?

bende iyi olmaya çalışıyorum işte şirketin aile getirme işleriyle ilgilenen şefi şu anda türkiyede tatildeymiş bu akşam dönücek arabistana, onu bekliyoruz canım 1 hafta bomboş geçti malesef.. çok zormuş canım, bi düğünü atlatsak diyorduk ama öyle olmuyormuş. önce vaji, sonra gurbet şimdide vize çıkıcakmı telaşı Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inş.. bende fırsat buldukça giriyorum foruma yenenleri duydukça mutlu oluyorum

Allah sabır versin canım bi an kendimi düşündüm de o şekilde gerçekten ayrı kalmak bana da çok zor gelirdi.bu zorlukların sonunda eminim güzel şeyler olucaktır.inşallah bir an önce kavuşursun eşine.vajiyi başarmış olup ta hala bu foruma girmeniz çok güzel bişey.bizlere de moral veriyorsunuz.çok büyük bi erdem bu bence.işim bitti sorunumu çözdüm deyip girmeyedebilirdiniz ama insanların farkı da burda ortaya çıkıyor işte.başaran arkadaşlar burda kaldıkça başarı sayısı da artıcaktır bence.

canım benim kimse ayrı kalmayı bırak bunu düşünmesin bile. güzel duaların için teşekkür ederim. foruma girmek yardımcı olmak boynumuzun borcu artık. ben buraya geldiğim ilk günü asla ama asla unutamam bir Allahın kulu benimle tek kelime konuşsun die can atıyordum. yaşamayan insanlar asla anlamıyorlar bide üstüne kızıyorlar yapamadık die. ama buradaki arkadaşlar resmen yarama ilaç oldular. doktora gittiğimde o bile tek kelime konuşmadı benle sorun yok gleingelen jel kullan dedi okadar. bizim halimizden ancak yaşayanlar anlar. oyüzden fırsat buldukça buralardayız inş. bu arada sen ne durumdasın?

ben serçe parmaktaydım ama araya regl girmişti.dün gece tekrardan başladım ama bu sefer olmadı.ya ara verdiğim için ya da eldivenle ilk defa yaptığım için diye düşündüm çok da zorlamadım.moralimi bozup soğumak istemedim.daha önce yaptığımda streç filmlerle yapmıştım daha rahat olmuştu.öyle deniycem tekrar.yavaş da ilerlesem sorun etmiyorum artık bunu kendime.aceleye getirmek istemiyorum işi her ne kadar artık bıkmış olsam da.bakalım bu gece nasıl olucak inşallah bir sorun çıkmaz yine çıksa da egsersizleri bırakmaya niyetim yok.

araya bişeylerin girmesi kötü oluyor haklısın cesaretin kırılıyor bide hemen tembelliğe alışıyoruz sanki.. bende mesela vizem çıkıp gittikten sonra ne yapıcam düşünmüyor değilim. kendimi motive etmeye çalışıyorum, ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edicez bırakmıcaz inş.

serminciğimm okuyunca hem sinirlendim hekimlere hemde sıkıntına ortak oldum.Allah yardımcın olsun.bende sağlık kurumunda çalışıyorum inan burdaki doktorlarda böyle hepsi farklı bişi söylüyor.mesela anneme can damarın şişmiş patlarsa ölürsün hemen amaliyata alalım dediler.başka doktor su toplamış enjektörle alalım dedi aldı şimdi annem iyi çok şükür.
sende eşin gelesiye kadar doktorları iyice bi araştır burdada doktor tavsiyeleri ile ilgili topic var.eşin gelmeden sen bi araştır gerekirse muane ol.belki eşin gelene kadar ilça tedavisi falan verir enişte gelesiye kadar sorunun biter ne dersin

sevimciğimm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim başarını daim etsin darısı diğer arkadaşlarıma...
bak bundan sonra hiç korkma
en zor denilen aşamayı geçtin ki hiç zor değilmiş diyorum şimdi...
artık aynı etabtayız bizde ilk başarımızdan sonra dün denedik minik minik

yaa şimdi benn ewleneli 4 ay oldu ilk gecemiz güzel geçti yani tabi acı oldu ama çok şiddetli değildi..ve bende kanama olmadı zar patladımı patlamadımı onuda bilmiyorum

bi sıkıntım yok şuandada ilişki ile alakalı ilişki anında akıntım fazla gelio o yüzden acıma olmuyo rahat oluyo yani fakat bnm sorunum vajinam acaba genişmi ? bunu nasıl anlayabilirim

ay seyyahcığımm seninde sorunun yok kafana taktığın şeye bak
canım doktora gitmeden anlayamassın onu hem ne farkederki geniş yada dar.eşin kanamayı sorun yapmadıysa sen hiç kafana takma bence.. sorgulama bile tadını çıkarmaya bak

yok sorun yapmıyor anlayışlı biri saolsun

hatta ben sorun yaptım böyle beraber netten felan araştırdık daha doğrusu ben araştırdm ona anlatıım oda ben senden böyle bişey istedmmide felan dedi felan filan işte

geniş yada dar olduğunu yaniyalnzca doktora gidipmi anlayabiliriz..

arkadaşlar bu konuda patlama yırtılma gibi şeyler lütfen yazmayın vajili arkadaşlar etkileniyor üstü kapalı yazarsanız yada başka bi şeyle o kelimelerin yerini değiştirirseniz mesela kan yerine kırmızı gibi hem siz anlatmak istediğinizi anlatmış olursunuz hemde bu konuda tedirginlik yaşayan arkadaşlar sizin yazdıklarınızdan olumsuz etkilenmezler...biliyorsunuz vajili bayanlar nerde bi olumsuzluk onları tedirgin edecek bi durum var hemen o bölümü copy/paste yapıp beyinlerine yerleştiriyorlar. size burada önemsizmiş gibi görünen en ufak bi sözcük vajili birini aylarca depresyona sokabilir...lütfen dikkat edelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…