Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki arkadaşımm yeni olduğum için kusura bakma...

peki arkadaşımm yeni olduğum için kusura bakma...

canımcım ben genele yazdım yanlış anlaşılmasın unutup ben bile yazarsam benide uyarın lütfen...benim vaji olmamın tek sebebi kırmızı kelimesinin geçmesiydi normalde cesurum birinin yardımıma ihtiyacı olsa kırmızılar içinde olsa koşar yardım ederim ama benim kendi vücudumda o bölgede kırmızı gelme ihtimali vaji olma nedenimdi yeneli belki çok zaman oldu ama aynı korkuları yaşayan bi çok arkadaşım var aşmaya çalışan o yüzden hatırlatmak istedim...bu arada egzersiz yapan arkadaşlar siz buraya bu işi başarmak için geliyosunuz farketmeden sizi tedirgin edecek bişeyler yazarsak lütfen bizi uyarın çünkü burada olma amacımız size yardımcı olabilmek insanlık hali bazen sizi rahatsız edecek bişeyler yazabiliriz istemedende olsa...

yağmurcuğum varya bende sana msj yazayım diye foruma girdim bu kadar tevafuk olur sen yazmışsın canım benim yaa severim ben seni
tamam hemmen siliyorum.nasıl gidiyor denemeler
biz pazar kimyasal bitkisel hiç bişi kullanmadan öle denedik hazırlıksızdım çünkü.acı ve basınç oldu ama abartılcak kadar değil.birazı giriş yaptı o şekilde git gel yapmaya çalıştı ilerledikçe acı verdi o yüzden tam anlamıyla hepsini girdirmedi öle denedik bizde.bu akşmda emlalı deneyeceğim bakalım nasıl olcak sende haberler nasıl...

ve bizim gibi 2. etapta olanlar...

sukut cum
ya bizim son olan çok rahat oldu
tabi ilk girişlerde biraz sıkıyorum ama geçiyo
bide ben hiç emla ile denemedim
1 defa sürdüm vaji ağzına ama bu defa olmadı eşimde sürme dedi
sürmeyince rahat oldu bi kaç defa
işte en sonuncuda en rahat olandı. herhangi bişey kullanmıyorum yani ben.
diğer topiğe de gel canım vajiyi yenenlere

merhaba arkadaşlar. vajiyi yendikten sonra bir süre foruma girmedim biraz uzak kalmak istedim. çünkü sadece girişte brz sorun yaşıodum onuda yenmek için rahatlamaya ihtiyacım vardı ve allaha şükür artık onuda baya yendim tabiki insan zorlanıyor ilk başlarda hiç olmıcak zannediyor ama kesinlikle imkansız değil. egzersiz yapamam demeyin sakın. hemen başlayın sakın ertelemeyin. görüceksiniz bir kere parmağın girdiğini görünce beyinsel olarak vajiyi yenme açısından ilk adımı atmış oluyosunuz. herkes aynı yollardan geçiyor emin olun. istediğiniz zaman özelden mesaj yazabilirsiniz yardım etmeyi çok isterim. ama şöle söyliyim çaba olmadan olmaz ondan brz çaba sadece:13: şuanda okdr mutluyum ki allaha şükürler olsun kolay kolay hiçbişeye üzülmüyorum, eşimle daha bi mutluyuz sanki, kesinlikle süreyi uzatmadan bi an önce başlayın egzersizlere

evet haklısındır..
ama bazıları da var psikolojik çöküklük yaşıyorlar.. muayyanede çözdürdüğü hastaları..
zaten şuan mahkemelikler dernek tarafından diye biliyorum..
ilk olarak çözüyor sonra hastaları depresyona giriyor.. çünkü yaptıkları tedavi şekli hakikaten utandırıcı..
bi kere uyuşturarak olsaydı bu işş buradaki hiçbirimiz başaramazdık.. telkinlerle ve egzersizlerle yendik..en önemlisi yalnız olmadıgımızı bildik,başarıları görünce gaza geldik,başardıktan sonra başardım diyenleri görünce heyecanlandık,başardığımız gün aklımıza gelip paylaştık..
yeni gelenlerin yeni umutları olduk, ben yapamayacağım diyenleri ikna ettik.. bu sitede çözemem diyorsan HD yöntemiyle çözerim diyorsan ...senin fikrin ama biz burda birbirini tanımayan kocaman aileyiz.. ve biz dr a bile daha fazla açılmaktan korkarken burda har verip harman savurduk duygularımızı.. o çekindiğimiz duyguları yaşayanları görüp, sıkı sıkı tutunduk..
Bilmiyorum ben dr la tedavi oldum ... FAKATT beni dr tedavi edemedi..burası etti ... dr beni burası kadar tatmin edemedi.. dr sadece paraya bakıyor, egzersizleri anlatıyor gazladığını sanıyor.. oysa burada aynı anda aynı egzersizi yaptıgım kişilerle birlik olduk,BAHARDAN;VENÜSTEN;ZÜMRÜTTEN ve nickini aklımda tutamadığım kişilerden destek aldık.. ve başardık..

gidip o ilaçları yapsaydık,ben eminim ki beyin bunu yenemeyecekti bu kadar kısa sürede ve tekrarlıcaktı..
ya da gidip Haydarın önünde yapsaydık,insan içine çıkamazdık..
biz vajililer olarak ortak yönleri olan insanlarız diye düşünüyorum,hassas duygularımız var.. ve gururluyuz.. HD ye başarılar diliyorum.. Fakat onun yerine başka dr a gitmeni tavsiye ederim,hatta gitme parana da yazık burada başar.. birçok vajili gibi.. ama fikrine saygılıyım beni yanlış anlama sadece o adamı meslek ahlakına uymayışından dolayı sevmiyorum,kendini rezil eden hastasını ne yapar bilemem..
ULUSOY da kısa zamanda çözüyormuş tam araştırmadım ,fakat başarılı oldugunu duydum tuhaf yöntemlere de başvurmadan yapıyor bunu..

çok uzun yazdım fakat ben bu siteyi hakikaten komik derecede seviyorum.. ve diyorum ki bana Allah boşuna bu rahatsızlıgı vermedi,bu da bir hizmet diye düşünüyorum.. YArdımcı olmak için vaktimin oldugu sürece hep burada olacağım.(sosyal hayatta da aynı şekilde)
vatan sevgisi gibi mubarek bendeki kk sevgisi

kızlaar ben geldiim:)))) 1 haftadır deli gibi egzersiz yapmanın meyvelerini alıyorum sanırım kızlaar çok yakında başarıcam umarım..kulandıgım dilatörü bir eşime itirtmek kaldı ..sonrasında p..s çalışmasına geçicem kısmetseee...Dua edin bana ne olurr bu akşam eşimle de rahat egzersiz yapayııım...haftaya yurt dışına çıkıcam 2 hafta olmıycam ..işallah başarırım yeni yıla yepyeni bir kadın olarak girerim.. dönüşüm muhteşem olmalı kızlaar. Tekrar ediyorum muhakkak egzersizlerinizi yapın sakın olmuyor diye vazgeçmeyin tüm samimiyetimle söylüyorum hep vazgeçtim 8 seneme maal oldu..Eşimin benden soğudugunu sölemesi ile kaybetme korkusundan mıdır nedir :)) deli gibi 1 haftadır egzersiz yapıyorum ve gerçekten işe yaradı ..Bu durmlara gelmeden daha huzurlu iken biran önce sıkı sıkıya sarılın egzersizlere benim düştüğüm durumlara düşmeyin ...yüce rabbimiz çalışanın yanında tez zamanda hepimiz kurtuluruz işallaaaaaah:))))

arkadaslar bende büyük bir ihtimalle idrar yollari iltihabi, yarin sabah doktora gidicem.
bu durumda bugün egzersiz yapabilir miyim acaba? yoksa bir zarari olurmu yani iltihab
bir sekilde vaji icine bulasabilir mi??

bocuss'cum canim bizde seni seviyoruz!!! iyiki varsin!!!! :13:

merhaba arkdaşlar. uzun zamandır ben de birşeyler yazmak istiyorum.
evleneli 5 ay olacak. biz de ilk gün ilişkiye giremedik. benim sorunum perine bölgesinde meydana gelen yırtılmanın verdiği can acısıyla ilişkiyi yarım bırakmaktı.
eşim çok anlayışlı sağolsun. çok sabretti. doktorun biri vajen girişimin dar olduğunu kendi çabalarımızla bayağı zorlanacağımızı , küçük bir operasyonla bunu çözümleyeceğimizi söyledi. ben hüngür hüngür ağladım tabii. sorunlu bir insan olduğumu düşünmek ve eşimi mutlu edememek çok ağırıma gitti.
daha sonra başka bir doktora gittim. o ise böyle bir ameliyat olmama gerek olmadığını kendi çabalarımızla bunu yapabileceğimizi söyledi.doktorum ; vajinismus demek için çok erken dedi. fakat ben o perinedeki yırtılmayı düşündükçe hep işi yarım bırakıyordum. parmak egzersizleri denedik.canım yansa da sabrettim. 3 ay sonra eşimle denemeye çalıştık. ve başardık. girişte canım yanıyor hala ama eminim bu da geçecek. bu yazdığımı başaranlar kısmına yazmam gerekli ama sadece yöntem belirtmek için buraya yazıyorum. eğer p....s denemelerine başlamış olan arkdaşlar varsa eğer, giriş kısmını rahatlatmak için dizlerini kırıp göğüslerine kadar çeksin. orası çok genişliyor. olabildiğince kaykılın.(çok afedersiniz vajen girişimiz yukarı doğru konumlanmış olsun ) hatta çok yüksek olmayan bir yastık koyarsanız p....s yolunu çok daha kolay buluyor. ben böyle başardım.
Allah herkese mutlu bir sağlıklı bir hayat nasip etsin.

arkadaslar bende büyük bir ihtimalle idrar yollari iltihabi, yarin sabah doktora gidicem.
bu durumda bugün egzersiz yapabilir miyim acaba? yoksa bir zarari olurmu yani iltihab
bir sekilde vaji icine bulasabilir mi??

Slm canım...Benimde idrar yollarımda iltihap vardı,iğnelerle ilaçlarla daha yeni atlattım..Ama egzersizlere engel olur mu hiç bir bilgim yok.İdrar yolları,vajiyle ayrı yerlerde ama bulaşma olur mu acaba?Druna sorarsın ilişkiye engelse,egzersizlerede engel olur heralde..:26: Bilemedimki..?

Allah yardımcın olsun

meraba arkadaşlar.regl nedeniyle ara verdiğim egsersizlere dün gece başlamıştım ama serçe parmağımı alamamıştım.ama bu gece serçe parmağımı tamamen işaret parmağımı da bir boğum alabildim ve çok rahat bi şekilde bir süre gelgit de yaptım.çok küçük şeylerle mutlu olmuşumdur her zaman ama birgün vajime parmağımı sokmakla bu kadar mutlu olucağım hiç aklıma gelmemişti.bi de pe..s i başarsam kimbilir ne olur?ay çok mutluyum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…