- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.481
arkadaşlar bu konuda patlama yırtılma gibi şeyler lütfen yazmayın vajili arkadaşlar etkileniyor üstü kapalı yazarsanız yada başka bi şeyle o kelimelerin yerini değiştirirseniz mesela kan yerine kırmızı gibi hem siz anlatmak istediğinizi anlatmış olursunuz hemde bu konuda tedirginlik yaşayan arkadaşlar sizin yazdıklarınızdan olumsuz etkilenmezler...biliyorsunuz vajili bayanlar nerde bi olumsuzluk onları tedirgin edecek bi durum var hemen o bölümü copy/paste yapıp beyinlerine yerleştiriyorlar. size burada önemsizmiş gibi görünen en ufak bi sözcük vajili birini aylarca depresyona sokabilir...lütfen dikkat edelim....
peki arkadaşımm yeni olduğum için kusura bakma...
arkadaşlarrrrr bende başardımm hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum özellikle koçum İZMİRLİ87 'ye
Venüsten nasılsın cnm
Binlerce insan var h.d sayesinde çözen uzaktan bir akraba 3 yıl giremedi ilişkiye yakından tanıdığım bir insan muayanede olmuş çünkü bunun olması kişilerin kendi tercihi uzun süre ilişki yaşamayanlar bu işin olucağına inanmadığı içiN orda daha destek alıyolar heralde ne biliyim ama sonuç alamadığı insan yok diye biliyorum ama ben son çare olrak düşünuyorum psikolaglarda vakit harcıycağına en azından tek seansta çözüyo
bocuss'cum canim bizde seni seviyoruz!!! iyiki varsin!!!!çok uzun yazdım fakat ben bu siteyi hakikaten komik derecede seviyorum.. ve diyorum ki bana Allah boşuna bu rahatsızlıgı vermedi,bu da bir hizmet diye düşünüyorum.. YArdımcı olmak için vaktimin oldugu sürece hep burada olacağım.(sosyal hayatta da aynı şekilde)
vatan sevgisi gibi mubarek bendeki kk sevgisi
arkadaslar bende büyük bir ihtimalle idrar yollari iltihabi, yarin sabah doktora gidicem.
bu durumda bugün egzersiz yapabilir miyim acaba? yoksa bir zarari olurmu yani iltihab
bir sekilde vaji icine bulasabilir mi??
arkadaslar bende büyük bir ihtimalle idrar yollari iltihabi, yarin sabah doktora gidicem.
bu durumda bugün egzersiz yapabilir miyim acaba? yoksa bir zarari olurmu yani iltihab
bir sekilde vaji icine bulasabilir mi??
kızlaar ben geldiim:)))) 1 haftadır deli gibi egzersiz yapmanın meyvelerini alıyorum sanırım kızlaar çok yakında başarıcam umarım..kulandıgım dilatörü bir eşime itirtmek kaldı ..sonrasında p..s çalışmasına geçicem kısmetseee...Dua edin bana ne olurr bu akşam eşimle de rahat egzersiz yapayııım...haftaya yurt dışına çıkıcam 2 hafta olmıycam ..işallah başarırım yeni yıla yepyeni bir kadın olarak girerim.. dönüşüm muhteşem olmalı kızlaar. Tekrar ediyorum muhakkak egzersizlerinizi yapın sakın olmuyor diye vazgeçmeyin tüm samimiyetimle söylüyorum hep vazgeçtim 8 seneme maal oldu..Eşimin benden soğudugunu sölemesi ile kaybetme korkusundan mıdır nedir :)) deli gibi 1 haftadır egzersiz yapıyorum ve gerçekten işe yaradı ..Bu durmlara gelmeden daha huzurlu iken biran önce sıkı sıkıya sarılın egzersizlere benim düştüğüm durumlara düşmeyin ...yüce rabbimiz çalışanın yanında tez zamanda hepimiz kurtuluruz işallaaaaaah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?