Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi gözün aydın canım,inşlh egzersizlerin hep böyle rahat geçer,,,

Çok güzel canım dahada ilerleyeceksin inşallah,yeterki egzersizlerini düzenli yap.Gerçektende p..s denemesini başarmak çok mutluluk verici Allahın izni ile sizde göreceksiniz bunu

Çok güzel canım dahada ilerleyeceksin inşallah,yeterki egzersizlerini düzenli yap.Gerçektende p..s denemesini başarmak çok mutluluk verici Allahın izni ile sizde göreceksiniz bunu

eminim öyledir canım inşallah biz de görürüz o günleri.sizlerin desteği olduğu sürece inşallah biz de başarıcaz.çok teşekkür ederim

Süpersin canım bu hızla devam et eşin ile egzersizde takılırsan dilatörden önce parmakla deneyin mutlaka.Allah yardımcınız olsun yapamıyorum diye birşey yok yeterki isteyin ve gayret edin hepimiz umutsuzluk ile başladık biz kader arkadaşlarıyız

eminim öyledir canım inşallah biz de görürüz o günleri.sizlerin desteği olduğu sürece inşallah biz de başarıcaz.çok teşekkür ederim

Evet canım destek çok önemli bende buranın desteği olmasaydı zor başarırdım heralde çünkü bizi sadece bizim çektiklerimizi anlayan kişiler anlar.Yaşayan kişinin anlatmasi ile okuyarak bilgi edinen doktorların anlatması çok farklı.Şanslıyız burayı bulduk er yada geç hepiniz yeneceksiniz inşallah:92:

kuzeyimyıldızım ben bi parmakla bu kadar mutlu oldum sen o koca dilatörleri alıyosun yaa.hem de pe..s boyutunda yahu.en kolay kısmına geldin artık.kapat gözlerini ve kendin yapıyomuş gibi düşün eşine yaptırırken.kötü bi tepki de verme sakın eşine çünkü biraz zor birine benziyo sanırsam.kaçıp gitmesin sonra.ne dese de alttan al.başarman yakındır

haklısın canım burda bidünya psikolog var ve hepsi vajinismusu yaşamış kişiler.geç de bulsam iyi ki bulmuşum burayı yoksa hala yerimde sayıyor olucaktım

slm teşekkürler ben 4 yıllık evliyim. bu sorun bendede var. doktor falan parmak ödevleri vermişti tabıkıde bir boğum yaptım ama sonrası gelmedi.tedavi yarıda kaldı...ne yapacağım b ılımıyorum

slm teşekkürler ben 4 yıllık evliyim. bu sorun bendede var. doktor falan parmak ödevleri vermişti tabıkıde bir boğum yaptım ama sonrası gelmedi.tedavi yarıda kaldı...ne yapacağım b ılımıyorum

egzersizlere yeniden başlamalısın...egzersizleri yapmadan bu durumu aşman zor çünkü...

bende de bu sorun vardı,yendim çok şükür...

Son düzenleme:
gunyadın kızlar nasılsınız..kuzey yıldıız ne yaptın sneı merak ettım..kızlar dua edın bana yarın dr gıdıcez ıhslahh hıc bı sorun yoktur ..bebegın kalbını duyabılrımıyım yoksa daha erkenmı bılmıyourm

günaydın canımm.. dualarımız seninle ve fasulyenle baharcım.. valla benim arkadaşım 3 haftalık hamile bu hafta duyamamış haftaya tekrar gidicekmiş doktora sanırım 1 ay olmadan duyulmuyor ama eminde değilim..

hepinize günaydın kızlar.baharcım dualarımız seninle.fasulyen hiç üzmez seni umarım.hayatındaki her heyecan böyle güzel heyecan olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…