Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaşlar berfenur tebrik ederim senin kocaman başarrrrrrrrrdımmmmmmmm yazman lazım ya ben yendiğimde çıldırmıştım resmen şoktamısın hala yoksa :))

başardımmmmmmmmmmmmmmmmm ya gerçekten durumu bildirip hemen çıkmama gerekti çıktım :) hatta sanırım şoktaydım venüs bana başardım diye yazsana dediğinde niye başarmışmıyım dedim farkında bile deildim başardığımın

hadi gözün aydın.neler hissediyosun anlatsana.nası bi duygu.yanlış anlama ben bekarım henüz ama acaba benim başıma da gelir mi diye meraklanıorum bazen.aslında o işin tamamını merak ediorum da koca yok işte:))))

slm cnm..bende 2 gün önce bunu yedim.eşimle ilk denemde sadec p.. başını içim alabildim ve gerisi gelmeyince ben de vaji olduğumu anladım.her denemde ilerleme olmuyordu.sonra bende araştıram yaptım okuudm öğrendim ve önce ayna ile vajiyi inceledim.sonra parmak egzersizi yaptım ama çok deil direk orta parmaktan başladım.orta parmağın 2.boğumuna geçerken p..denemsi yaptım ve yarıyı içime aldım.devamı gelmedi.sonra bu siteyi öğrendim ve arkadaşalr sayesinde ıkınma nefes ve kayganlaştırıcı jelleri ve giriş yerini öğrenince baktım olmuş.ıkınma ve nefes çok önemli.cnm sabırlı ol gerçekten özellikle acıyacak psikolojisini beynınden çıkar.gerçekten hafif bir yanma dışında bişe yok

:) cnm gerçekten şimdiden araştırma yapman çok güzel.ya yenmek başarmak çok güzel bir duygu.kesinlikle acı yok .eşimin sevinci ve olduğunda şaşkınlıkal birbirimize bakmamız çok güzeldi.olmayınca çünkü acaba gerisi yoku bende ilerisi yok falan diye saçma düşünceler oluşuyor beyinde kendini eksik hissediyorsun. ama başardığımızda artık bizde tam bir çift olduk yani çarşamba evlendik çok mutluyummmm...doktora falan gitmeme gerek kalamdı.kendi psikolojimi kendim ve burdaki değerli arkadaşlar sayesinde düzelttim.

çok sevindim senin adına.hadi bakalım.sıra tadını çıkarmada:))) darısı başıma.ben de evlenirim inş en kısa zamanda :)

çok haklısın berfenur..zaten sürekli kendime telkin yapıyorum "bunu dünyada milyonlarca insan yapıyor,sen mi yapamayacaksın..sonra kendine güleceksin" diyorum hep böyle bişeyi yaşayabileceğimi hiç düşünmemiştim ama..ben gayet rahat ve medeni bir ailede büyüdüm..erkek arkadaşımla olması gerektiği kadar bişeyler yaşadım..acıya da dayanıklı bir insanımdır,çıtkırıldım değilim..ama gel gör ki en çok korktuğum sorunu yaşıyorum..yine de bi şekilde düzeleceğine inanıyorum..özellikle buradaki arkadaşların başardığını okuduktan sonra inşallah herkesin sıkıntısı çözüme kavuşur da mutlu haberi veririz birbirimize :))

inş cnm..bende eşimle nerdeyse 6 sendir tanışıyoruz.önceden bizde olması gerektiği şekilde bişeler yaşıyorduk.beni önceden çok korkuttular yok şöle acıyor yok böle acıyor şu kadar kırmızı gidiyor..falan filan ebnde öle sandım ama hiçte öle deil..anneanneme bakıorm 13 yaşında evlenmiş ve 13 çocuk doğurmu:) anneannem nasıl yapmış o yaşta falan diye düşünürdüm.kime baksam bu nasıl yapmış şu nasıl yapmış derdim hep ...ama zaten p..yeri orası bu olması gereken doğal bişe ve ve ihtiyaç dedim ve yaptım:) darısı sana cnm.bunları düşünerek yapmaya çalış

malesef.bi ö...z geldi geçti.evliliğe 5 kala kaynana ayırdı.o da anasının sözüne baktı.bende soğudum sanırım ilişkilere.şimdi daha iyiyiyim.ve istiyorum artık evliliği.hayırlısı bakalım

hmm kötü olmuş cnm..off sinir oluyorum bu oğullarına karışan kaynanalara umarım en kısa zamanda bulursun senin için hayırlı olan birini

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim eşine süper bir hediye olacak

Canım tebrikler... Allah analı babalı büyütsünn

canım bravo tebrikler yanma enfeksiyondandır normalde yanma olmuyo canım. Sonra bir doktora görün. Fitil filan verir. Yanma Da olmaz artık rahat rahat girersin ilişkine

ayyy ne güzel bi haber bu allah isteyen herkese nasip etsin inş
tebrik ederim canımm
inş saglıklı bi şekilde de kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…