- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.341
selam arkadaşlar berfenur tebrik ederim senin kocaman başarrrrrrrrrdımmmmmmmm yazman lazım ya ben yendiğimde çıldırmıştım resmen şoktamısın hala yoksa :))
başardımmmmmmmmmmmmmmmmm ya gerçekten durumu bildirip hemen çıkmama gerekti çıktım :) hatta sanırım şoktaydım venüs bana başardım diye yazsana dediğinde niye başarmışmıyım dedimfarkında bile deildim başardığımın
arkadaşlar mrb..ben de 2 aylık evliyim ve bu sıkıntıyı çekiyorum..eşimle bir türlü ilişkiye giremiyorduk ve ben sanırım kendimi kastığımdan,penis vajinamın 2-3 cm lik bir kısmına girdi daha sonrasını getiremiyorduk..çok kafaya taktım bu konuyu,forumları okudum..doktora gitmeyi de düşünüyorum ama ben bunun kendimiz halledemeyeceğimiz bişey olduğuna inanmıyorum..herşey kafada bitiyor..burada okuduğum bazı kendi kendine halletmiş arkadaşlardan da güç aldım ve ben de kendim denemeye karar verdim..eşimi de sürekli yormamak adına o evde yokken bir süredir kendim deniyorum ve ilerleme kaydettim gibi..önceden vajinama dokunmaktan bile huylanan ben,şuanda bepanthenle birlikte 2 parmağımın yarısına kadar içime girebiliyorum..iyice alıştığım zaman penisi de denemeye karar vereceğim..ama şimdilik biraz kendim ilerlemek istiyorum ve başarılı oldum gibi..bu arada kendiniz denediğiniz sırada,biraz da vajenin ıslanmasına yardımcı olacak şeylere göz atarsanız daha etkili oluyorilerleme kaydettikçe buraya yazacağım..yardımcı olabilecek arkadaşların da çözümlerini bekliyorum..
hadi gözün aydın.neler hissediyosun anlatsana.nası bi duygu.yanlış anlama ben bekarım henüz ama acaba benim başıma da gelir mi diye meraklanıorum bazen.aslında o işin tamamını merak ediorum da koca yok işte:))))
:) cnm gerçekten şimdiden araştırma yapman çok güzel.ya yenmek başarmak çok güzel bir duygu.kesinlikle acı yok .eşimin sevinci ve olduğunda şaşkınlıkal birbirimize bakmamız çok güzeldi.olmayınca çünkü acaba gerisi yoku bende ilerisi yok falan diye saçma düşünceler oluşuyor beyinde kendini eksik hissediyorsun. ama başardığımızda artık bizde tam bir çift oldukyani çarşamba evlendik çok mutluyummmm...doktora falan gitmeme gerek kalamdı.kendi psikolojimi kendim ve burdaki değerli arkadaşlar sayesinde düzelttim.
slm cnm..bende 2 gün önce bunu yedim.eşimle ilk denemde sadec p.. başını içim alabildim ve gerisi gelmeyince ben de vaji olduğumu anladım.her denemde ilerleme olmuyordu.sonra bende araştıram yaptım okuudm öğrendim ve önce ayna ile vajiyi inceledim.sonra parmak egzersizi yaptım ama çok deil direk orta parmaktan başladım.orta parmağın 2.boğumuna geçerken p..denemsi yaptım ve yarıyı içime aldım.devamı gelmedi.sonra bu siteyi öğrendim ve arkadaşalr sayesinde ıkınma nefes ve kayganlaştırıcı jelleri ve giriş yerini öğrenince baktım olmuş.ıkınma ve nefes çok önemli.cnm sabırlı ol gerçekten özellikle acıyacak psikolojisini beynınden çıkar.gerçekten hafif bir yanma dışında bişe yok
çok sevindim senin adına.hadi bakalım.sıra tadını çıkarmada:))) darısı başıma.ben de evlenirim inş en kısa zamanda :)
inş cnmvar mı damat adayımız :):)
çok haklısın berfenur..zaten sürekli kendime telkin yapıyorum "bunu dünyada milyonlarca insan yapıyor,sen mi yapamayacaksın..sonra kendine güleceksin" diyorum hepböyle bişeyi yaşayabileceğimi hiç düşünmemiştim ama..ben gayet rahat ve medeni bir ailede büyüdüm..erkek arkadaşımla olması gerektiği kadar bişeyler yaşadım..acıya da dayanıklı bir insanımdır,çıtkırıldım değilim..ama gel gör ki en çok korktuğum sorunu yaşıyorum..yine de bi şekilde düzeleceğine inanıyorum..özellikle buradaki arkadaşların başardığını okuduktan sonra inşallah herkesin sıkıntısı çözüme kavuşur da mutlu haberi veririz birbirimize :))
malesef.bi ö...z geldi geçti.evliliğe 5 kala kaynana ayırdı.o da anasının sözüne baktı.bende soğudum sanırım ilişkilere.şimdi daha iyiyiyim.ve istiyorum artık evliliği.hayırlısı bakalım
berrefur tebirkler.. sayende bu hafta boş geçmedi..
gülcel de yarısına kadar almış :)) onun da bu gece biter..
masumcatta dün gündüzden başladı sayılır çalışmalara gece halletmiştir heralde :))
şimdi ben haberimi vereyim.. dün buraya girdikten sonra uyurkene arkim aradı,bende reglenmediğimi söyledim .. çatlak gebelik testi alıp geldi.. 2 tane idrar testi yaptık soluk çıktı ikinci çizgi ikisinde de .. bende muallağa düştüm..
sabah koşaraktan test yaptırmaya gittim,sonra dr uma uğradım..
hamileymişim .. 3,5 haftalık ...... 2 ocakta falan gel keseye bakalım dedi..
allahım isteyen herkese versin..
anamm buraya gelene kadar çatladım..bir tek arkimi arayabildim..
anamm ben bu embriyocuğu nasıl tutacam yerimde duramam ki ben unutur atlar zıplarım
eşime bugün reglendim dicemm de sarsmasın beni.....uzak dursun benden ... yılbaşına kadar.......
canım benım gozleırme ınanmadım hamılemısın ayyyyy cok sveındım vallahı ..tebrık edeırm cnm sag saglım ıhslahh kucagınada alırısn
masumcatta dün gündüzden başladı sayılır çalışmalara gece halletmiştir heralde :))
şimdi ben haberimi vereyim.. dün buraya girdikten sonra uyurkene arkim aradı,bende reglenmediğimi söyledim .. çatlak gebelik testi alıp geldi.. 2 tane idrar testi yaptık soluk çıktı ikinci çizgi ikisinde de .. bende muallağa düştüm..
anamm ben bu embriyocuğu nasıl tutacam yerimde duramam ki ben unutur atlar zıplarım
eşime bugün reglendim dicemm de sarsmasın beni.....uzak dursun benden ... yılbaşına kadar.......
başardımmmmmmmmmmmmmmmmm ya gerçekten durumu bildirip hemen çıkmama gerekti çıktım :) hatta sanırım şoktaydım venüs bana başardım diye yazsana dediğinde niye başarmışmıyım dedimFarkında bile deildim başardığımın
çözümü de var canımmm bizim için daha kolay bı yöntem zorluk çekmeyiz
parmagımızla alıcaz egzersizlerden deneyimliyiz
üff ne pis kadın olmak yaa keşke erkek olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?