Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim tebrik ederim.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım hoşgeldin kesinlikle doğru adrestesinben de senin gibi kendimi çok güçlü hissederdim taki böyle bir sorunla karşılaşana kadar.napalım demek ki bunları yaşamamız gerekiyormuş.bi kere senin işaret parmağınla başlaman çok iyi.ben kulak çöpüyle başlamıştımhenüz başaramadım egsersiz yapıyorum hala.burdaki arkadaşların desteğiyle hepimiz yenicez inşallah.Allah kolaylık versin hepimize:109:

canım hoşgeldin.başlangıç için çok iyisin valla.pe..si de almışsın biraz ben daha hiç deneyemedim pe.si.ben de doktora gitmeden çözmek istiyorum bu işi çünkü dediğin gibi tamamen kafada bitiyor olay.inşallah biz de başarırız bir an önce.:109:

bocuss çum... tebrik ederim çok çok çok... allah sonuna kadar götürsün sorunsuz inşallah...

bu akşam deneriz sanırım.. oluruna bıraktım daha doğrusu.. düşününce daha çok sanki kasıyorum.. relax olmakta fayda war.. yüzdüm yüzdüm sonuna wardım... ama bu iş buhafta bitmeli :92: inş bu sefer tamamını alırım da rahatlarım ben de sen gibi eşime yılbaşı hediyesi wermek istiyorum

kızlar ya ben halen hiç bir gram bile ilerleyemedimmmmm. 15 tatilde istanbula gidip doktora gidicem artık başka yolu yok. doktor saygına gidicem diyodum. ama oda dilatör kullanıyomuş. kendisi kullanıyomuş sanırım. eşim bunu duyunca kabul etmedi. bende doktora ben kendim uygulayabilirmiyim dedim.oda olur dedi. ama ya yapamazsam. bide ayşe duman diye bir doktor var. hipnozla doğum sancısını bile çözüyomuş onla konuştum. onun fiyatı diğerine göre daha uygun. hemde bayan. ama garantisi yok:)) doktor saygın çözmezse para iade diyo ve kesin garanti veriyo. ama onada eşim biaz soğuk bakıyo. ayşe dumanı bilen tanıyan yada duyan varmı ne olur beni aydınlatın. hepinizi öptümmm:)))

canım allah yardım etsin sen beynini dr odaklamışsın birkere inan bana dr farklı bir yöntem kullanmıyo ama dene bakalım allah şifa versin canım...

cnm Allah şifa versin..bende çrş günü başardım..gerçekten korkulacak bişe yok.en kısa zamanda başarı haberini alırız inş.

canım bravo tebrikler yanma enfeksiyondandır normalde yanma olmuyo canım. Sonra bir doktora görün. Fitil filan verir. Yanma Da olmaz artık rahat rahat girersin ilişkine

enfeksiyon muuuu yaa daha yeni yeni beraber olduk ne enfeksiyonu sadece ilk işte p...denemesinde derinlere girerken oralarda hafif yanma oldu p..içime girerken ama .sonra hemen geçti.ertesi günde denerken içime girdiğinde hafif yanıyordu o da ilk olmasından dolayı diye düşünmüştüm ben.ama hemn geçti.şu an yanma falan yok.doktora gitmeli miyim? anlamadım.sizlerde ilk denemde yanam olmuşmuydu yanam dediğim hafif acı..ama hemen geçen bir acı.bu arada bebek yağı ile biz deneme yaptık.

[selam kızlar berfenurada çok sevindim forum tarihinde herhalde en umutsuz vakka benim ama başarıcam daha 5 günüüm var hatta 2 günlük tatili de koyarsak son 7 günüm .)) cumartesi pazar kayınvaldede kaldık bizde öyle bir durumda var sürekli ilgi isteyen birileri .( ama neyseki eşim olsun çalışalım dedi bi akşam çalıştık jel yok bişey yok başında tıkandı yine en azından kasılmam pek olmamış 2 ,3 cnm jelsiz aldım sonra ilerlemedi bu akşam devam dualarınızı eksik etmeyin çünkü bende yeneyim öpüyorum sizleri....

ehh sıra sende hayatım :)) senin için çok anlamlı olan yılbaşı gecesinde bişiler yaparsınız artık..
neyse ben kaçarrr , eşim gelecek birazdan yakalanmayayım :))))))))

ahhhh ahhhh nerde o günler ben doğum günümde kırmızılanacam böyle şansın ben taaaa.... hem regl olmasamda evde parti var bebişim sürpris d.günü hazırlıyorlar ama benim herşeyden haberim var onların haberi yok yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…