- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.381
bilmiyorum şuanda tek istedigim bu ikinci aşama özel sektör
ewet bazı bankalarda dedigin gibiymiş çıkış saatleri ama öle olmayanlarda varmış
hangi banka diye sorsam burdan söleme amaa
berrefur tebirkler.. sayende bu hafta boş geçmedi..
gülcel de yarısına kadar almış :)) onun da bu gece biter..
masumcatta dün gündüzden başladı sayılır çalışmalara gece halletmiştir heralde :))
şimdi ben haberimi vereyim.. dün buraya girdikten sonra uyurkene arkim aradı,bende reglenmediğimi söyledim .. çatlak gebelik testi alıp geldi.. 2 tane idrar testi yaptık soluk çıktı ikinci çizgi ikisinde de .. bende muallağa düştüm..
sabah koşaraktan test yaptırmaya gittim,sonra dr uma uğradım..
hamileymişim .. 3,5 haftalık ...... 2 ocakta falan gel keseye bakalım dedi..
allahım isteyen herkese versin..
anamm buraya gelene kadar çatladım..bir tek arkimi arayabildim..
anamm ben bu embriyocuğu nasıl tutacam yerimde duramam ki ben unutur atlar zıplarım
eşime bugün reglendim dicemm de sarsmasın beni.....uzak dursun benden ... yılbaşına kadar.......
canım sen iyimisin ben 4 yıllık bankacıyım eve saat akşam 10 da girebiliyorum. sakın bulaşma derim.. keşke başka bir iş arasan özel şirket daha rahat olmazmı?:97:
canım çok sevindim tebrik ederim.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
katılıyorum.. her akşam başağrısı çekiyorum doğru dürüst yemek yapamıyorum :U
ahhh ahh ben cok istiyorum
Anneme güveniyorum Yaa ondan olsa gerek
Siz bana İnş bı bankaya işe girersinde görürsün o zaman diye dua edin
merheba herkese bu siteyi yakın zamandır takip ediyorum ama kimseyle konusamadığım gibi burayada yazma cesaretini ilk defa buluyorum
öncelikle bu illetten kurtulan arkadasları canı gönulden tebrik ediyorum
bn 2.5 senelik evliyim ve maalesef 2 farklı doktora gitmeme rağmen esimle birlikte olamıyorum onun bana dokunmasına izin veriyorum biseylere baslıyoruzda ama tam p..si hissettigim an gozum kararıyor ve onu itiyorum cok yoruldum artık icimde biriktirmekten canım acıyor burada tek teselliyi benim gibi aynı acıyı yasayan arkadaslarda buluyorum bazen haykırmak istiyorum kendi annemle bile konusamıyorum esim artık cocuk istiyor tabiki bnde bizden sonra evlenenlerin bile cocuklarıoldu kendimi bu yasıma kadar(yasım 27) hep guclu hissederdim herkes beni mucadeleci ve hic biseyden korkmayan biri olarak tanırdı ama onlara bile rol yapmaktan oyun oynamaktan sıkıldım artık bu hastalıkla mucadele edemiyorum Allah razı olsun esim sabırlı birisi ama onunda sabrı bazen tukeniyor surekli kendimi sucluyorum surekli niye diye soruyorum ama hala ilerleme kaydedemiyorum kendimi surekli gaza getirmeye calısıyorum ama olmayınca yine küsüyorum lutfen birileri benimle biseyler paylassın teselli etsin bu gercektende tek basıma kaldıramayacagım bir yuk omuzlarımda(((krem aldım kayganlastırıcı olmayınca esim sinirlendi cöpe attı parmak isine gelince sadece isaret parmagını yarısına kadar sokabiliyorum bazen de tamamını ama bu kadar esiminkini deneyemiyorum o sert davranıyor ve canım acıyıncada hemen sinirleniyorum Allahım ne kadar kotu bir seymis bu ((
insallah en kısa zmanda bı bnkaya gıdersın de görürsün
( beddua gıbı oldu bu)
yok yok hayırlısıyla en kısa zmanda bı ıs bulursun canım insallah.
arkadaşlar mrb..ben de 2 aylık evliyim ve bu sıkıntıyı çekiyorum..eşimle bir türlü ilişkiye giremiyorduk ve ben sanırım kendimi kastığımdan,penis vajinamın 2-3 cm lik bir kısmına girdi daha sonrasını getiremiyorduk..çok kafaya taktım bu konuyu,forumları okudum..doktora gitmeyi de düşünüyorum ama ben bunun kendimiz halledemeyeceğimiz bişey olduğuna inanmıyorum..herşey kafada bitiyor..burada okuduğum bazı kendi kendine halletmiş arkadaşlardan da güç aldım ve ben de kendim denemeye karar verdim..eşimi de sürekli yormamak adına o evde yokken bir süredir kendim deniyorum ve ilerleme kaydettim gibi..önceden vajinama dokunmaktan bile huylanan ben,şuanda bepanthenle birlikte 2 parmağımın yarısına kadar içime girebiliyorum..iyice alıştığım zaman penisi de denemeye karar vereceğim..ama şimdilik biraz kendim ilerlemek istiyorum ve başarılı oldum gibi..bu arada kendiniz denediğiniz sırada,biraz da vajenin ıslanmasına yardımcı olacak şeylere göz atarsanız daha etkili oluyorilerleme kaydettikçe buraya yazacağım..yardımcı olabilecek arkadaşların da çözümlerini bekliyorum..
insallah en kısa zmanda bı bnkaya gıdersın de görürsün
( beddua gıbı oldu bu)
yok yok hayırlısıyla en kısa zmanda bı ıs bulursun canım insallah.
kızlar ya ben halen hiç bir gram bile ilerleyemedimmmmm. 15 tatilde istanbula gidip doktora gidicem artık başka yolu yok. doktor saygına gidicem diyodum. ama oda dilatör kullanıyomuş. kendisi kullanıyomuş sanırım. eşim bunu duyunca kabul etmedi. bende doktora ben kendim uygulayabilirmiyim dedim.oda olur dedi. ama ya yapamazsam. bide ayşe duman diye bir doktor var. hipnozla doğum sancısını bile çözüyomuş onla konuştum. onun fiyatı diğerine göre daha uygun. hemde bayan. ama garantisi yok:)) doktor saygın çözmezse para iade diyo ve kesin garanti veriyo. ama onada eşim biaz soğuk bakıyo. ayşe dumanı bilen tanıyan yada duyan varmı ne olur beni aydınlatın. hepinizi öptümmm:)))
sağol canım evde bir angusla yaşıyorum. bunalım için yetmez mi
kızlar ya ben halen hiç bir gram bile ilerleyemedimmmmm. 15 tatilde istanbula gidip doktora gidicem artık başka yolu yok. doktor saygına gidicem diyodum. ama oda dilatör kullanıyomuş. kendisi kullanıyomuş sanırım. eşim bunu duyunca kabul etmedi. bende doktora ben kendim uygulayabilirmiyim dedim.oda olur dedi. ama ya yapamazsam. bide ayşe duman diye bir doktor var. hipnozla doğum sancısını bile çözüyomuş onla konuştum. onun fiyatı diğerine göre daha uygun. hemde bayan. ama garantisi yok:)) doktor saygın çözmezse para iade diyo ve kesin garanti veriyo. ama onada eşim biaz soğuk bakıyo. ayşe dumanı bilen tanıyan yada duyan varmı ne olur beni aydınlatın. hepinizi öptümmm:)))
canım bravo tebrikler yanma enfeksiyondandır normalde yanma olmuyo canım. Sonra bir doktora görün. Fitil filan verir. YanmaDa olmaz artık rahat rahat girersin ilişkine
ehh sıra sende hayatım :)) senin için çok anlamlı olan yılbaşı gecesinde bişiler yaparsınız artık..
neyse ben kaçarrr , eşim gelecek birazdan yakalanmayayım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?