Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gecen yazdıklarınada cvp vermiştim tekrarlayayım eşli egzersiz yapıp eşine güvenmeyi ona kendini bırakmayı ögrenmelisin bence bebegi ilşkini oturttuktan sonra düşünmelisin korkuların katlanarak büyümesin

canım sen başarmışsın zaten neyi bekliyorsun esas en zoru yarıya kadarı. bende bunu anlamıyorum. yarıya kadar olupta tamamını alamayanları? en zoru o kısım zaten. sonrasında yavaş yavaş otur lap diye giriyor. bunlar boş canım vajinin tek düşmanı cesarettir söyliyim ben bir cesaretle yendim

valla öyle parmağın girdiği son yere kadar alıştık :)

merhaba kızlar bayadır ugrayamıyorum malum eşim askerde kaldım bibasıma
baya arkadas katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz..bu site sayesinde bircogunuz yenecek eminimki,dualarım hepinizle..baya da gayretli görüyorum sizi..herhangi bir soru ve sorununuzda yardımcı olmaya hazırım..[/SIZE]

valla arkadaşım bende anlamıyorum ben serçe parmağımı bile değdiremezdim formları okudum egzersiz diye bişi duydum 5 sene önce arkadaşlar gaza getirdi bende bi deniyim dedim meğer vajina benim sandığım yerde diilmiş :))) parmağı sokunca bile nasıl sevinmiştim ama işte kendimi bırakamıyorum okadar 3 parmağa kadar oldu dr zar duruyor dedi onada sinir oldum esnek sanırım eşimle karşı karşıya oturuyor gibi yapıp ben elimle yerleştiriyorum hafif yatık nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum ama bi noktada kalıyor anllamıyorum bebiş içinde artık yaş geçiyor çok istiyoruz artık bu duruma alıştık tabiki yeneceğim ama bebiş çok istiom anlayın benii

yaşın kaç ki?

yaşım 30 cnm bide dediğim gibi böle görüşememe olayıda olunca herşey şansa kalıyor bu rahatsızlığı yaşayıp hamile kalan varmı formda??:44:

slm kızlar nasılsınız bende sizin sayenizde yendim vajiyi herkese çok tşk.ederim.internet yoktu bayağıdır oyüzden giremedim.bende emla ve gleit-glenle yendim.emlayı bıraktım ama fazla ıslanma olmadığı için jeli hala kullanıyorum azda olsa.ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ve artık bıraktım ama hapı bıraktıktan sonra sol yumurtalığımda ağrı olmaya başladı.doktora gittim utrason verdi 3 ocakta alttan muayene edeceklermiş.başaran herkesi tebrik ederim.

canlarım gerçekten ben de sizler sayesinde bu kadar ilerledim..giriş yönünü bilmiyordum nefes ayarlaamsı olsun ıkınma olsun hep sizler sayesinde öğrendim.1.5 ay hep yanlış yapmışım. bu siteye üye oldum ve tavsiyeleri okuyunca uyguladım ve 1 p... denemesinde oldu :) nerdeyse tamamını aldım.gerçekten çok hafif bir yanma oluyor.anlatıldığı gibi abartıldığı gibi değil :) ertesi gün yine denedik ama bu sefer tamamı değilde yarısını aldım.hatta yarısnı alırken git geller rahat oluyor.sadce yarısından sonrasında ıkınmam gerekiyor.eşim dedi ıkındığında içerinin açıldığını hissediyorum dedi.ve 2 gün denedik şu an hiç yanma acı yok.emla ile deneyen arkadaşlarda sonradan yanma oluyormuş.ama doğal yolla bişe yok.umarım en kısa zamanda daha rahat olurum.çünkü çok yavaş ve kısım kısım tamamını aldım.çok mutluyummm.teşekkürler herkese

berfenurcum başarmışsın işte daha ne olsun çok tebrik ederim gözün aydın canım

t.ederim cnm..gerçekten öyle abartıldığı gibi değilmiş..darısı diğerlerin başına.korkulacak bişe yok canlarımm sadece acele etmeyin ve yavaş ilerleyin çok basit oluyor.hatta biz o kadra yavaş lerledik ki kırmızı bile gelemdi

bebişim sen başardımmmmmm yazana kadar listeye eklemiyorum haberin olsun o damgayı vurmayana liste yok

selam arkadaşlar berfenur tebrik ederim senin kocaman başarrrrrrrrrdımmmmmmmm yazman lazım ya ben yendiğimde çıldırmıştım resmen şoktamısın hala yoksa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…