- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.301
bepanthen dıye bı krem verdı doktor kullanan varmı arkadslar nasıl sürücümmmm ıcındeki kagıtta vajınaya surmeyın gıbılerınden bıse yazıo anlamadım ben:26::26:
arkadaşlar kısmi ilişki ile hamile kalınırmı bende vajiyim arada yazıyorum ama çok sık takip edemiyorum tüm günüm okulda geçiyor öğretmenim öğretmenlerde daha çok görülüyormuş ben artık hamile kalmak istiyorum yarısına kadar oluyor emla kullanıyorum daha rahat oluyor 3 parmak falan hepsi oluyor ama p..s e gelince taş oluyorrtavsiye edeceğiniz bir yöntem varmı saçma biliyorum yenmeden kalmak ama ben eşimle ayrı yerlerdeyim tayin isteyene kadar burda annemlerleyim bebiş olsun istiyorum sonrada gerekirse tedavi olurum kalanlar nasıl kaldı kremler spreyler engellermi nolur duyduklarınız paylaşın eşiimin yanına gidiecem bu hafta sonu
arkadaşlar kısmi ilişki ile hamile kalınırmı bende vajiyim arada yazıyorum ama çok sık takip edemiyorum tüm günüm okulda geçiyor öğretmenim öğretmenlerde daha çok görülüyormuş ben artık hamile kalmak istiyorum yarısına kadar oluyor emla kullanıyorum daha rahat oluyor 3 parmak falan hepsi oluyor ama p..s e gelince taş oluyorrtavsiye edeceğiniz bir yöntem varmı saçma biliyorum yenmeden kalmak ama ben eşimle ayrı yerlerdeyim tayin isteyene kadar burda annemlerleyim bebiş olsun istiyorum sonrada gerekirse tedavi olurum kalanlar nasıl kaldı kremler spreyler engellermi nolur duyduklarınız paylaşın eşiimin yanına gidiecem bu hafta sonu
Canım prez...le rahat yani bir problem olmuyor,gerçi onsuz denemediğim için aradaki farkıda bilmiyorum..Benim eşim ilaç kullanmamı istemiyor kesinlikle mecburen bu yöntemi kullanıyoruz ama çok memnunum zaten ilaçla uğraşamam,içmeyi unuturum falan..yan etkileri olabilir.Birde yaşımızda var,doğurganlığa falan etkisi olur diye bende kullanmıyorum.İçimde kalır düşüncesi bendede olmuştu ama eşim dikkatlidir...Birde kalırsa kalsın ne olcakki diyorum,alıştık artık parmağa,sokar alırım...Olmadı eşime aldırırım,bu yönden biz vajililer şanslıyız..Alıştık nasıl olsa değil mi,şekerim?
valla arkadaşım bende anlamıyorum ben serçe parmağımı bile değdiremezdim formları okudum egzersiz diye bişi duydum 5 sene önce arkadaşlar gaza getirdi bende bi deniyim dedim meğer vajina benim sandığım yerde diilmiş :))) parmağı sokunca bile nasıl sevinmiştim ama işte kendimi bırakamıyorum okadar 3 parmağa kadar oldu dr zar duruyor dedi onada sinir oldum esnek sanırım eşimle karşı karşıya oturuyor gibi yapıp ben elimle yerleştiriyorum hafif yatık nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum ama bi noktada kalıyor anllamıyorum bebiş içinde artık yaş geçiyor çok istiyoruz artık bu duruma alıştık tabiki yeneceğim ama bebiş çok istiom anlayın benii
herkese iyi geceler kimse yok muuuu
berfem nurummmmmm hadi bebişim neyi bekliyon damganı vur bu güne tazecik gelinimiz aaaaaacoşsun kk inlet sayfayı
:):):) başardım mı şimdi anlamadım ki :)
:):):) başardım mı şimdi anlamadım ki :)
berfenurcum başarmışsın işte daha ne olsun çok tebrik ederim gözün aydın canım
t.ederim cnm..gerçekten öyle abartıldığı gibi değilmiş..darısı diğerlerin başına.korkulacak bişe yok canlarımm sadece acele etmeyin ve yavaş ilerleyin çok basit oluyor.hatta biz o kadra yavaş lerledik ki kırmızı bile gelemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?