Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler caanımmmmmmmmmmmmmm. darısı bütün vajileirn başınaaa inşşş... bişi sorcam ben bir ara üstte pozisyonunu denemiştim. sanki birazcık girmişti. ama ilerlememişti. yanma vardı. kendini nasıl rahatlatıyosunda o yanma geçiyo. kızıyorum kendime canın ne kadar tatlı diye. yansın diyoum ama ilerleyemiyorummmmmmmmm.

[canım ben üstte imkansız deneyemem diyordum ama eşimde çok yoruldu ayakta sabırla beklemekten o yüzden bende dayandım ve yavaş yavaş baktım aldı biitt hemde çok rahattı .))

canımmmmmm inanmıyorum olmuş işte daha ne olsun bebişim o yanma hissi normal bendede çok oldu hala ara ara oluyor sanırım ıslaklığı çabuk kaybediyoruz o yüzden oluyor ne zaman stresli olsam yanma hissi oluyor yada psikojik olarak öyle hissediyorum ama ben dr sorduğumda sen farkında olmadan içeride kuruluk oluyordur o yüzden olur alışınca zaten zevk aldığın için ıslaklık olacaktır o zaman hissetmezsin demişti hadi bakalım şenlerdir topikciğimizi

gulcel başarmışsın bencede canım cok cok tebriklerrr

ve kızlar benım canım sıkkın..en fazla bırgun araayla yapmamız gerekıyordu ya birsüre eşim hiç eskisi gibi değil..istemiyor sanki benimde moralim bozluyor ya benle olmak hosuna gıtmedı ne bıleyım uzun süre irlikte olmadı kimseyle 2 sene gectı dıyor ee bu duurmda daha cok ıstemesı gerekmesmı..
acaba aslında birileryle olduda benmı farketmedım..onun için cok normal bıseymıs gibi..bigünden fazla gecıncede ben kasılıyorum bi gun gecerse rahat oluyorum..birde cok ilgisiz hani herkes derkii böyle bi duurmdan sonraa erkekler daha iyi olur daha güzel davranır..eşimde hiçbir dğeişme yok naapmalıyım yardımm mutsuzum

bir sürü şey yazasm var bana çok yardımınız dokunduı venüstennn nazlı alevsi bocuss berfenur bahar elifnil aypar derin off aklıma da gelmeyen bir sürü isim teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
canım benım evet basarmıısn .....yanma cok normal zamanla duzelıcek..baskı hıssı falan olur bunlar zamanla gecıyo eger yanma devam ederse bı doktora gorunursun tebrık edıyorummm

canım hıc uzulme cunku bu cok normal bızler vajıyı yendıkten sonra eslerımız mutlaka bu sekıld eoluyor..benım esımde ısı ısteksızlık baslamıstı tabı kotu bı duurm kaıdn ııcn ama gercektenten hıc uzulme gecıcı bı sye ...ve erkekeler hergun hergun yapoabılende var yapamıyanda ..bı kac gun arayla yapan erkekelrde var bu senı ıstemıyor demek degılkı...mesel a2gun arayla oldu dıyelım sen egzersız yap o zmnlardahergun duzenlı ve geen dıyorum gecıcı bı durum hıc uzulme ...eısn sneı ıstemese bunca zman nıye sneınle olsun ..aklında o sacma sapan seylerı cıkart

canım hadi isteksizliği öyle olsun anlarım peki ya ilgisizliği sankii hiçbirşey olmamış gibi davranması onca caba bossunamıydı..ya sizin eşlerinizz dee aynımı davrandı hiç fark yokmuydu yanii..güzel şeyler olmadımı hiç..ben bu düzelince herşey düzelicek diye inandım hep..ben elimden geleni yaptım ama artık kendi bilir beni uzaklastırmaktan baska birşey yapmıyor su anda inanın cok yoruldum

canım tebrikler çok sevindim o yanma oluyo bir iki kere sonra geçiyor canım dert etme enfeksiyon olmıya bilir tekrar tebrikler sen çok çabaladın hiç pes etmedin azminden dolayıda seni kutluyorum canım...

[saol cnm evlendiğim ilk günden beri sormayın egzersiz aparat jel derken en sonunda akşamki tablo çok güzeldiii sizler çok yardımcı oldunuz hafif korku var 2. deneme de nasıl olucak diye ama yaparım onuda diye telkin ediyorum kendimiiiiiiiiii

Canım benim, burdanda tebrik etmek istedim...Çok mutlu oldum,arkadaşım..Allah başka sıkıntı vermesin,mutluluğunuz daim olsun inşallah... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına..

tebrik ederim canım
mutlulugun daim olsun............

tebrik ederim canım gözün aydındarısı başımıza

Söylesen daha iyi olmaz mıydı tatlım yaa :S

selam arkadaslar.insallah bugun guzel haberler aliriz.ben daha parmak hareketine baslayamadim.(regli donemindeyim) dun cok iyiydim karar vermistim.ama dusunuyorum da bakamadigim bir yere nasil da bir sey sokacagim.allahim yardimcimiz olsun insallah.basaran arkdaslari da tebrik ediyorum.cok sevindim.
bazen dusunuyorum ki yok ya onlar parmak bile sokabiliyorlar.sen oyle degilsin sen daha da kotusun diyorum kendi kendime(((((((((sizleri cok sansli goruyorum..............

canımcım bizde aynı senin gibiydik farklı değildikki...sen sanıyomusunki biz hemen başladık egzersize ben 1 hafta dolandım durdum evin içinde mümkün değil o parmak oraya girmez diyodum orada delik yok diyordum parmak girince kırmızılar akacak içim parçalanacak neler neler düşünüyodum bilinç altımda öyle şeyler uydurdumki düşünmekten kendi uydurduğum şeylere inanmaya başladım hiç denemeden olmaz diye kestirip attım sırf bana o egzersizi veren dr inat denedim oraya parmak girmeyeceğini ona ispatlamak istedim hatta konuşacağım lafları bile hazırladım kafamda ben yaptım ama orası dar parmak girmesi mümkün değil siz yanılıyorsunuz diyecektim ama içimde bi şey beni dürtüyordu acaba girermi milyonlarca kadın çocuk yaşta bu işi yapıyor hiç öleni duymadım fiziksel bir kusurumda olmadığına göre bi bakayım şuna dedim yani merak ve inat sebep oldu bol bol jel sürdüm vaji etrafında dolandım durdum az bişey itip çekiyodum korkak bi tavşan gibi ürkekçe yaklaştım sonra biraz itirdim bi şey yok allah allah dedim niye acı yok şaşırdım azcık daha yine aynı duygu yavaş yavaş duvara geldim dedim bundan ötesi yok galiba ben yanlış yere sokuyorum bu kadar nasıl ilerler parmak eşimi çağırdım burası doğru yermi dedim evet dedi ama nasıl girebilir ben bişey hissetmiyorum bende sana onu diyorum dedi sonra bi baktımki parmak tamamı oldu ne acı ne sızı öyle kaldım çıkaramıyorum tekrar sokamam diye yatağın üzerinde zıp zıp zıplayasım geldi içimdende diyorum yuhhhh bana bu kadar şey içinmi ben gözyaşı döktüm aylarca....güzelim dene boşuna burada size yazmadığımızı anlayacaksın sende yeneceksin ve buradaki arkadaşlara yaşadıklarını anlatacaksın lütfen artık daha fazla erteleme...bize inat dene bakalım giriyomu girmiyomu ??

tatlımmmm çok sevindimm ..başarmışsınn ..:92::92::92: sende benim gibi şoktasın heralde BAŞARDIMMM diye yazmamışsın..hala inanamıyosun demi .tebrikler cnm ..bende de ilk denemde hafif yanma oldu ama o yanma normal cnm ..

masallah sana cok cesaretlisin.insallah bende senin gibi cesaretli olurum.onceden denemeye calistim ama jel falan kullanmiyordum.kup kuru halde deniyordum
aslinda bendeki islaklik bazen yeterli gibi geliyor bana ama bacaklarimi acamiyorum ki islak olsa ne olur.gerci ustte oldugum pozisyonlarda bazen girecekmis gibi oluyor.hemen kendimi cekiyorum o zaman.peki kendim denemesem parmak hareketini de esimle denesem nasil olur acaba?????

aynı bende o durumdayımm. bir boğum alabiliyorum. dün bende denediğimde sanki biraz ileri gitti. ama daha ileri gitmeyecekmiş gibi zorluorum ama gitmio. bakalım zamanla olacak inşallah.alıştıra alıştıra :) inanmaya devam.. bizde inşallah ilerleyip bu işi başaracazz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…