- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.501
selam kızlar kısaca dün ile ilgili bilgi vermek istiyorum güzel haberlerim var dün gece eşimle biraz gleit glen sürerek başladık sonra yine gerilme falan oldu 2. kez oturarak deneyelim dedik gene yarısı oldu tam vazgeçecektik ben üstte pozisyonu denyeyim dedim baktım tamaını aldm inanamadım yanma vardı eşim bende istiyorum yanmayı dedi sonra biraz hareket ettim yanma azaldı hatta bitti... ve 5 dak bu şekilde oturdum bu pozisyon kolaymış yada akşam öyle geldi aldım hatta azıcık hareket bile ettirdim yarım alma çıkma şeyi hiç olmadı zaten pozisyoınun kontrolü bendeydi şimdi yendimmmmmmmmmm miii birde bu akşam evde yokuz ama yarın akşam tekrar deneyecezz umarım yine alabilirimmmmm
selam kızlar kısaca dün ile ilgili bilgi vermek istiyorum güzel haberlerim var dün gece eşimle biraz gleit glen sürerek başladık sonra yine gerilme falan oldu 2. kez oturarak deneyelim dedik gene yarısı oldu tam vazgeçecektik ben üstte pozisyonu denyeyim dedim baktım tamaını aldm inanamadım yanma vardı eşim bende istiyorum yanmayı dedi sonra biraz hareket ettim yanma azaldı hatta bitti... ve 5 dak bu şekilde oturdum bu pozisyon kolaymış yada akşam öyle geldi aldım hatta azıcık hareket bile ettirdim yarım alma çıkma şeyi hiç olmadı zaten pozisyoınun kontrolü bendeydi şimdi yendimmmmmmmmmm miii birde bu akşam evde yokuz ama yarın akşam tekrar deneyecezz umarım yine alabilirimmmmm
canım benım evet basarmıısn .....yanma cok normal zamanla duzelıcek..baskı hıssı falan olur bunlar zamanla gecıyo eger yanma devam ederse bı doktora gorunursun tebrık edıyorummmbir sürü şey yazasm var bana çok yardımınız dokunduı venüstennn nazlı alevsi bocuss berfenur bahar elifnil aypar derin off aklıma da gelmeyen bir sürü isim teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
canım hıc uzulme cunku bu cok normal bızler vajıyı yendıkten sonra eslerımız mutlaka bu sekıld eoluyor..benım esımde ısı ısteksızlık baslamıstı tabı kotu bı duurm kaıdn ııcn ama gercektenten hıc uzulme gecıcı bı sye ...ve erkekeler hergun hergun yapoabılende var yapamıyanda ..bı kac gun arayla yapan erkekelrde var bu senı ıstemıyor demek degılkı...mesel a2gun arayla oldu dıyelım sen egzersız yap o zmnlardahergun duzenlı ve geen dıyorum gecıcı bı durum hıc uzulme ...eısn sneı ıstemese bunca zman nıye sneınle olsun ..aklında o sacma sapan seylerı cıkartgulcel başarmışsın bencede canım cok cok tebriklerrr
ve kızlar benım canım sıkkın..en fazla bırgun araayla yapmamız gerekıyordu ya birsüre eşim hiç eskisi gibi değil..istemiyor sanki benimde moralim bozluyor ya benle olmak hosuna gıtmedı ne bıleyım uzun süre irlikte olmadı kimseyle 2 sene gectı dıyor ee bu duurmda daha cok ıstemesı gerekmesmı..
acaba aslında birileryle olduda benmı farketmedım..onun için cok normal bıseymıs gibi..bigünden fazla gecıncede ben kasılıyorum bi gun gecerse rahat oluyorum..birde cok ilgisiz hani herkes derkii böyle bi duurmdan sonraa erkekler daha iyi olur daha güzel davranır..eşimde hiçbir dğeişme yok naapmalıyım yardımm mutsuzum
canım hıc uzulme cunku bu cok normal bızler vajıyı yendıkten sonra eslerımız mutlaka bu sekıld eoluyor..benım esımde ısı ısteksızlık baslamıstı tabı kotu bı duurm kaıdn ııcn ama gercektenten hıc uzulme gecıcı bı sye ...ve erkekeler hergun hergun yapoabılende var yapamıyanda ..bı kac gun arayla yapan erkekelrde var bu senı ıstemıyor demek degılkı...mesel a2gun arayla oldu dıyelım sen egzersız yap o zmnlardahergun duzenlı ve geen dıyorum gecıcı bı durum hıc uzulme ...eısn sneı ıstemese bunca zman nıye sneınle olsun ..aklında o sacma sapan seylerı cıkart
hala söylemedim canım..sabırla bekliyorum.. hatta takvime bakmıyorum ki :)) geri sayım yapmayayım diye.. zaten bende heyecanlıyım acaba kese oluşacak mı oluşmuyacak mı diye ... ayın 4 ünde gideceğim ..bi de o heyecanlanmasın o kadar gün..hemde şaşırsın yılbaşı hediyesine ..
saf aşkım beni regli sanıyor :))
selam arkadaslar.insallah bugun guzel haberler aliriz.ben daha parmak hareketine baslayamadim.(regli donemindeyim) dun cok iyiydim karar vermistim.ama dusunuyorum da bakamadigim bir yere nasil da bir sey sokacagim.allahim yardimcimiz olsun insallah.basaran arkdaslari da tebrik ediyorum.cok sevindim.
bazen dusunuyorum ki yok ya onlar parmak bile sokabiliyorlar.sen oyle degilsin sen daha da kotusun diyorum kendi kendime(((((((((sizleri cok sansli goruyorum..............
canımcım bizde aynı senin gibiydik farklı değildikki...sen sanıyomusunki biz hemen başladık egzersize ben 1 hafta dolandım durdum evin içinde mümkün değil o parmak oraya girmez diyodum orada delik yok diyordum parmak girince kırmızılar akacak içim parçalanacak neler neler düşünüyodum bilinç altımda öyle şeyler uydurdumki düşünmekten kendi uydurduğum şeylere inanmaya başladım hiç denemeden olmaz diye kestirip attım sırf bana o egzersizi veren dr inat denedim oraya parmak girmeyeceğini ona ispatlamak istedim hatta konuşacağım lafları bile hazırladım kafamda ben yaptım ama orası dar parmak girmesi mümkün değil siz yanılıyorsunuz diyecektim ama içimde bi şey beni dürtüyordu acaba girermi milyonlarca kadın çocuk yaşta bu işi yapıyor hiç öleni duymadım fiziksel bir kusurumda olmadığına göre bi bakayım şuna dedim yani merak ve inat sebep oldu bol bol jel sürdüm vaji etrafında dolandım durdum az bişey itip çekiyodum korkak bi tavşan gibi ürkekçe yaklaştım sonra biraz itirdim bi şey yok allah allah dedim niye acı yok şaşırdım azcık daha yine aynı duygu yavaş yavaş duvara gel
im dedim bundan ötesi yok galiba ben yanlış yere sokuyorum bu kadar nasıl ilerler parmak eşimi çağırdım burası doğru yermi dedim evet dedi ama nasıl girebilir ben bişey hissetmiyorum bende sana onu diyorum dedi sonra bi baktımki parmak tamamı oldu ne acı ne sızı öyle kaldım çıkaramıyorum tekrar sokamam diye yatağın üzerinde zıp zıp zıplayasım geldi içimdende diyorum yuhhhh bana bu kadar şey içinmi ben gözyaşı döktüm aylarca....güzelim dene boşuna burada size yazmadığımızı anlayacaksın sende yeneceksin ve buradaki arkadaşlara yaşadıklarını anlatacaksın lütfen artık daha fazla erteleme...bize inat dene bakalım giriyomu girmiyomu ??
canım teşekkürler bilgilendirdiğin için. bende 15 tatilde istanbulda doktora gidicem diyorum. ayşe duman ve saygın bey arasında kaldım. ama dün akşam parmak egzesizi yaptım. zor oldu biraz. bide bugün regl olcam ara vercem ama reglden sonra 20 gün sürem var istanbula gitmek için. 20 gün boyunca hergün egzersiz yapcam. inşş kendim çözerim. ama dün aprmak egzersizinde serçe yüzük ve orta parmağın hepsinide denedim sırayla:)) sadece 1 boğum alabiliyoum yada bana öle geliyo:)) birazcık ilerleyince yanma oluyo çok . içimden diyorum acı yok yanma yok ,acı yok yanma yok. biraz ilerledim sanki ama anlayamıyorum ilerleyip ilerleyemediğimi.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?