- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.541
offf offfgecenin 2 sinde "bebeğimiz doğdu görmeye gelin de biraz bebek sevgisi aşılayalım size" diyerek sabaha kadar ağlamama neden olan gerizekalılar siz niye varsınız bu dünyada yaa?daha insan psikolojisinden anlamıyorlar bunlar o çocuğa nasıl eğitim vericekler şaşarım.sanki biz keyfimizden yapmıyoruz çocuk.daha bebek düşünmüyoruz deyince bebek sevmediğimizi çıkartmışlarya bu durumdan pes valla.neyse ki sizin gibi insan kılıklılar olduğu sürece işimiz daha da kolaylaşıcaktır.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.inşallah bir an önce yeneriz bu durumu da sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder Allahım bizlere de
boşver canım takma kafana onların vucudu normal gelişimini tamamlamış ama beyinleri ngelişimlerini tamamlayamamış..yüzülme canım sende böyle sonlandırmıycan hayatını burda olduğun sürece yeneceksin emin ol allah sizede hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah...
inşallah canım çok teşekkür ederimaklıma geldikçe ağlıyorum ya elimde değil.bi de işteyim patron farketmesin diye napıcağımı şaşırdım.ya sürekli bebek soran ve sürekli terslediğim bi insan bi de.insan bu kadar mı yüzsüz olur ya ve bu insan benim 15 yıllık arkadaşım.olmaz olsun böyle arkadaş.hiçbirinizi tanımıyorum ama gerçekten çok yakın hissediyorum sizleri kendime.biraz ağır ilerliyorum ama ben de aşıcam inşallah bu sorunu.ayparcım hele ki senin gibi uzun süre evli kalıp başarmış arkadaşları gördükçe daha da ümitleniyorum umarım sonumuz sizin gibi güzel olur:109:
ayparcım idolumsun sen vajili 3 çocuk yakaladmışsınya helal olsun walla anacımmmm senin yanında durmam lazım azcıkta bana bulaşsınyendik hala yakalayamadık yawwww herkes patır patır hamile kalıyo yaaa beennnn kuzenim 2. hamileymiş aynı yaştayız annem artık 3 ay bunu söyler durur
anam benim patronum her gün soruyo bana hala bişey yokmu diye migren yüzünden sık sık işyerinde istifrar ediyorum herkes toplanıyo başıma ne oldu bebişmi her seferinde yok demekten fenalık geldi
inşallah canım çok teşekkür ederimaklıma geldikçe ağlıyorum ya elimde değil.bi de işteyim patron farketmesin diye napıcağımı şaşırdım.ya sürekli bebek soran ve sürekli terslediğim bi insan bi de.insan bu kadar mı yüzsüz olur ya ve bu insan benim 15 yıllık arkadaşım.olmaz olsun böyle arkadaş.hiçbirinizi tanımıyorum ama gerçekten çok yakın hissediyorum sizleri kendime.biraz ağır ilerliyorum ama ben de aşıcam inşallah bu sorunu.ayparcım hele ki senin gibi uzun süre evli kalıp başarmış arkadaşları gördükçe daha da ümitleniyorum umarım sonumuz sizin gibi güzel olur:109:
canım sana bir tavsiyem hayatta hiçbirşey akıttığın göz yaşlarına değmez...zaten taş uzaktan gelmez yakından gelir hiç kimseye üzüldüğünü belli edip sevindirme herşeye rağmen gülki onlar çatlasın canım...inan bana başarılmıycak hiç birşey yokmuş...17 sene yapamadık ama sankiş şimdi onca seneyi sıkıntıyı yaşamamış gibiyim eşimde diyorki iyiki onca sene yapmamışız şimdi bıkmış olurduk biz sanki yeni evlendik sende bu mutlulukları düşün ve hızlan canım ..ben burdaki arkadaşların sayesinde kısa sürede başardım darısı sizin başınıza yardıma hazırız canım..:92:
zaten kıskançlıktan başka bişey yok işin içinde.kendisi 2,5 yıl evli kaldıktan sonra hamile kaldı o da mecburiyetten çünkü erken menopoza girme tehlikesi vardı yoksa çocuk istemiyordu daha.neyse uzatmıyayım daha fazla konu dışına da çıkmak istemiyorum.ben aslında çok iyi gidiyordum egsersizlerde ama şöyle bi sorun var ki eşimin yapmasına alıştım bu sefer de kendi kendime yapamıyorum.eşim de vardiyeli çalıştığı için her zaman evde olamıyo benim egsersizler de askıda kalıyo tabi.yoksa ilerleme kaydetmiştim eşimin 2 parmağını alabiliyorum ama işte ara verince de geriye dönülebiliyo malesef.canım benim zaten sizin yardımlarınız desteğiniz olmasaydı ben hala yerimde sayıyor olucaktım iyiki varsınız teşekkür ederim herkese
kendin denesen egzersiz yapmaya ozaman eşine ihtiyacın olmaz işin dahada kolaylaşır bence ..ozaman ara vermessin daha kolay ilerlersin ben kendim yaptım eş parmağı en sonunda birkere yaptım zaten onu yapınca hemen arkasından p....se geçtim ve başardım ..darısı sizlerin başına canım sıkma canını görceksin bak hiç üzüldüğüne deymiycek...
canım seni hepimiz çok iyi anlıyoruz ben başarmış değilim şuan regliym son pe...ns büyüklüğündeki aparattym . canım kararlı ol egzersilern için günlük hazırla her gün raporla .daha fazla erteleme .ben artık sabırsızlanıyorum bitirmek istiyorum .15 ay biticek artık normal kadın olmak istiyorm .hadi regliden sonra başlıyosun.mutluluk beynimizde dualarmdasn canm .burayı hergün takip etarkadaşlarmız çok yardımcı oluyorlar insanın kendine güveni geliyor hergeçen gün dahada bir cesaretleniyosun tek değilsin bebeğim .allah yar ve yardımcımız olsun
offf offfgecenin 2 sinde "bebeğimiz doğdu görmeye gelin de biraz bebek sevgisi aşılayalım size" diyerek sabaha kadar ağlamama neden olan gerizekalılar siz niye varsınız bu dünyada yaa?daha insan psikolojisinden anlamıyorlar bunlar o çocuğa nasıl eğitim vericekler şaşarım.sanki biz keyfimizden yapmıyoruz çocuk.daha bebek düşünmüyoruz deyince bebek sevmediğimizi çıkartmışlarya bu durumdan pes valla.neyse ki sizin gibi insan kılıklılar olduğu sürece işimiz daha da kolaylaşıcaktır.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.inşallah bir an önce yeneriz bu durumu da sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder Allahım bizlere de
ne güzel bebekten konuşmaya başlamışınız..ahhh ahh daha tek parmak egzersizindeyim Allahım benide kurtar...
(((evet canim benimde basima cok geldi anlattigin olay.yasamayan bilemiyor iste.....
canım ben de parmak hayatta sokamam derken baktım oluverdi.bu sefer 2 parmak yapamam derken o da oluverdi.biz yapamam edemem diye şartlandırdığımız için cesaret edemiyoruz denemeye.halbuki 2 parmağa geçsen belki de olucak.ama yapınca da o şaşkınlığı o mutluluğu yaşamak gerçekten çok güzel.şimdi de pe..si yapamam diyorum ki o da oluversin
ne güzel bebekten konuşmaya başlamışınız..ahhh ahh daha tek parmak egzersizindeyim Allahım benide kurtar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?