Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm baharcım...Ayy ne güzel bir duygudur,kimbilir.Bulantılar,öğürtüler zordur ama o mutluluk herşeye değer..Allah bizede yaşatsın..Bu ayın 30 ile ocağın 4 üne kadar yumurtlama günüm..bizde bebiş için çalışcaz bakalım,ne olacak?Rabbim aratmadan verir,inşallah isteyen herkese.

Son düzenleme:

canım zaten o bulantılar mahvediyo insanı ..3 4 aydan sonra geçer bulantıların sonra tadını çıkarırsın hamileliğin..daha şimdiden korkma doğumdan boşver bebişini kucağına aldığın zaman herşeye değermiş diyosun okadar kötü olsa kimse ikinciyi yapmazmış ..şimdi teknoloji gelişti doğumlar kolay oluyor canım allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah onu düşün zaten vaji vaji diye diye kendimizi korkuttuk doğumuda öyle büyütmeyelim onuda vaji gibi atlatırsınız inşallah canım...

arkadaşlar nasıl gidiyor? bende birkaç defa yazmıştım size, siteyi okuya okuya egzersiz yapa yapa bende başardım hemde emlasız on gün oldu epey ilerledim çok şükür iyi ki varsınız ya siz olmasanız ilk günlerimi hatırlıyorumda hergünüm berbat kavga dolu geçiyordu. şimdi farklı şekillerde denemeye çalşıyorum ama henüz zorlanıyorum gibi. inşallah herkes mutlu olur enkısa sürede. benm kendime güvenim gelmeye başladı :))

Metahayalcim,sen başardın mı?Bu süper bir haber..Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..

canım tebrikler.. insan başardım yazarda ismini yaldızlarla ışıl ışıl yazsınlar ömür boyu mutluluklar...

iLKİNDE ACIMA ÇOK OLUYOR MU

tebrik ederim cnm .

selam jasmin
hipnozda oldugu gibi kendi kendime rahatmaya calisacam demissin.biraz ornek verebilirmisin?
kendini rahatlatmak icin neler yapiyorsun?

yani şöyle 3 seans ben hipnoz doktoruna gittim. ve benim gözlerimi kapattırdı. ben mesela denizi çok seviyorum deniz sesi gibi huzur dolu bir ses açtı. yüzmeyi çok severim bunları söylemiştim doktora. işte yüzdüğümü ve çok mutlu olduğumu hayal ettim huzur dolu yerlerde olduğumu hiçbirsıkıntımın olmadığını düşündüm. tabi bunu uzanarak düşünüyorum. derin derin nefesler alıp her nefes aldığımda çok mutlu olduğumu ve her nefesi verdiğimde gevşediğimi düşündüm.vede öylede oluo gerçekten. bide şu var kendimi o sırada her mutlu hissettiğimde işaret parmağımla baş parmağımı dokunduruyorum. doktor bunun beyinde kilit olacağını ilişki sırasında zorluk çektiğinde parmağına dokunduğunda beyin bunun mutluluk getirebilecek birşey olduğunu algılayacak dedi.gevşeyeceksin dedi. bunu kendim 10 dakika falan yapıyorum. doktor daha uzun tutmuştu.
sonra eşimi düşünüyorum onu çok sevdiğimi düşünüorum. onunla birlikte olmayı istediğimi hayal ediyorum.
burda nasıl istiyorsanız hayal ediyorsunuz ilişki öncesi yaşamak istediklerinizi.
sonra ilişkiyi yaşadığımı düşünüyorum . gerçekten sıkıntısız acısız yaşadığımı o anı.
bundan mutlu olabileceğimi aklıma sokmaya çalışıyorum. ve parmağıma dokunuyorum
inanın o an gerçekten rahatlıyorsunuz.
parmak egzersizinde de bunu yavaş yavaş parmağımı gerçekten oraya girdiğini düşünerek başlıcam.
önce dediğim gibi beni rahatlatacak bir müzik açıyorum. hipnoz müziği yazarsanız çeşitli müzikler çıkıyor google 'da . sonra düşünerek kendimi salana kadar rahatlığa düşünüyorum. o zaman inanın daha rahat oluyor

ve şuna kesinlikle inanıyorum. herşey beynimizde bitiyor. eğer gerçekten aklımıza bunu inandırırsak yapabileceği düşüncesini. başarırız.

bir film düşünün beyninizde o filmi oynuyorsunuz. filmde başrol sizin. ve başarısız olduğunuz aslında mümkün olan ama yapamadğınız anı hareketi düşünün. ve onu beynininzde yaptığınızı defalarca düşünün. çünkü bizim kaslarımız beyinle alakalı beynimiz oranın acı çekeceğini sanıyor ve biz istemeden kaslarımızı kasıyor elimizde değil malesef.

Ben başarılı olduğum her an burda paylaşıcam sizinle inşallah.
umarım tam olarak anlatabilmişimdir. sorunuz olursa yanıtlarım hemen yardımcı olmaya çalışırım.
egzersizi normal başladığımda yapamıyorum ama bu şekilde yaptığımda çok daha rahat oluyor.

tebrik ederim ALLAH başka dert vermesin inşallah

merhabalarr.desteginiz icin cok tessekkur ederim.ben yurtdisinda yasiyorum.bu emla krem nasil bisey? kayganlastirici gibimi yoksa uyusturuyormu o bolgeyi?ben nasil bulabilirim acaba burada?

hayırlısı be kuzu.. evde bi bebek var o büyüsün de )) sağol canım bakayım ben o siteye

diğer bebek kim be :)) eşin mi :)) yoksa daha önceden çocugun var mıydı ??
bence de hayırlısı .. aslında tarihlere takılmamak gerekir.. ama benim tarihsiz plansız yaşamam imkansız bundan sonra.. eğer senin böyle bir şansın varsa olayın akışına bırak... iyi şanslar güzelim..

kendini güçsüz görmekten vazgeç..
güçlü bir kadın olduğunu eşine ispatla..
bu iş çözüldüğünde senin açından sana hiçbir kötülük gelmeyecek..
orada sinir ucu olmadıgından agrı olmayacak sızı olmayacak..
aksine bu iş çözülürse evliliğinin tadını çıkarmaya başlayacaksın..
çok azıcık ilerledim diyorsun birinci boğuma kadar alabilmişsin..
ikinci kısma geçmen için orayı ilk boğuma alıştırman devamlı egzersiz yapman gerekir..
orası rahatladığında 2. boğuma geçeceksin.. kolay gelsin canım

anamm reglendin mi kıjj.. bi tutamadın ayşeciği :))
neyse kısmette yeni yıl gelini olmak varmış..
vallahi o tarih ocağın 5 ini geçsin.. haydarcım dümencimi yollucam yanınıza :))
amann senin zaten bitti .. yani kasılı kısımı hallettin diğer kısım zaten problemsiz..
ahh o puff :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…