- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.461
burdayım cnm yıl sonu olduugndan bıraz yogun calıssyoruz...ıkımızde cok ıyıyız ogurtulerım hala devam edıyo ve cok gzl koku alıyorum mahsallhım var yanı...bu bulantılarda bı bıtse hıc bı sııntımız yok..heyecanla beklıyoruz...tabı daha sımıdıden dogum korkusuyla
burdayım cnm yıl sonu olduugndan bıraz yogun calıssyoruz...ıkımızde cok ıyıyız ogurtulerım hala devam edıyo ve cok gzl koku alıyorum mahsallhım var yanı...bu bulantılarda bı bıtse hıc bı sııntımız yok..heyecanla beklıyoruz...tabı daha sımıdıden dogum korkusuyla
arkadaşlar nasıl gidiyor? bende birkaç defa yazmıştım size, siteyi okuya okuya egzersiz yapa yapa bende başardım hemde emlasız on gün oldu epey ilerledim çok şükür iyi ki varsınız ya siz olmasanız ilk günlerimi hatırlıyorumda hergünüm berbat kavga dolu geçiyordu. şimdi farklı şekillerde denemeye çalşıyorum ama henüz zorlanıyorum gibi. inşallah herkes mutlu olur enkısa sürede. benm kendime güvenim gelmeye başladı :))
arkadaşlar nasıl gidiyor? bende birkaç defa yazmıştım size, siteyi okuya okuya egzersiz yapa yapa bende başardım hemde emlasız on gün oldu epey ilerledim çok şükür iyi ki varsınız ya siz olmasanız ilk günlerimi hatırlıyorumda hergünüm berbat kavga dolu geçiyordu. şimdi farklı şekillerde denemeye çalşıyorum ama henüz zorlanıyorum gibi. inşallah herkes mutlu olur enkısa sürede. benm kendime güvenim gelmeye başladı :))
Bence isimlere takılmayın ulusoy vede başkası ben normal devlette çalışan bir piskolağa gittim vede çok memnun kaldım . Ama sadece doktorlada çözemezdim buradaki yazılanları ,tavsiyeleri, arkadaşların düşüncelerini hepsi bana çok yardımcı oldu . Düşünün ne kadar piskolojim bozulduysa rüyalarımda sürekli kayınvalidem eşime birilerini buluyordu. İyice piskolojim bozulmuştu anlayacağınız.Kaç defa boşanmanın eşiğine geldik .Çok sıkıntı çektim çekilecek çile varmış elbet kader kısmettir birşey denmez ama inanın hayatı zehir edecekte bir durum değilmiş . Ecrinecrin senin eşin çok anlayışlıymış gerçekten .Benim eşim bana her yönden çok eziyet etti ailesini başıma topladı . Onlar işin içine girince ortalık daha karıştı :) Bence sen bir an önce eğzersizlere başla korkulacak bir durum yok...
iLKİNDE ACIMA ÇOK OLUYOR MU
yağmur2010 canım sana özeldim cevap yazdım ama karışıklık oldu geldimi msj...
selam jasmin
hipnozda oldugu gibi kendi kendime rahatmaya calisacam demissin.biraz ornek verebilirmisin?
kendini rahatlatmak icin neler yapiyorsun?
slm tatlım iyiyiz sen nasılsın ?
allaha şükür bende iyiyim doktor günümü bekliyorum maalesef...
canım banada o parmak olayı çok iğrenç gelmişti günlerce düşündüm sonra aman dedim geçtim tv nin karşısına parmağıma krem sürdüm önce üstünde tutum ama oraya odaklanma ..olsun parmak benim sokmak zorunda değilim bir baktım biraz ucu girmiş sonra ıkındım birdaha ittirdim tamamen girdi inan o an önce dehşete kapıldım ama çekmedim parmağımı orda bekledim 10 15 dk öyle öyle ilerlettim ama iki parmak yapmadım 3 4 kere tek parmaktan sonra p...se geçtim ve başardım ..istesen emla krem al ve önce üstten onu sür uyuşunca egzersiz yap.. sormak istedikleri sor canım bak ben 17 seneden sonra başardım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma ben yaptıysam sizde yaparsınız diyorummmmm...
hayırlısı be kuzu.. evde bi bebek var o büyüsün de)) sağol canım bakayım ben o siteye
evet tembellik de vardır tabi ama ben daha başlangıçtaydım yani biraz ilerleme olsaydı bırakmazdım daha çok inanırdım. ama sadece işaret parmağın bir boğum alabildim ve sonrasında 2 hafta denedim iileriye gidemedim . başka çözümler aradım o sırada. bilemiyorum bu sefer beynimle işi halletmeye çalışcam.
yani şunu öğrendim en azından insan beynine ne hükm ederse onu daha kolaylıkla başarabiliyor.
kafamda bunu yapabildiğimi düşünerek başlıcam. bir kaç video izledim bu konu ile ilgili.
kendi kendime hipnoz deniycem inşallah başarılı olurum.
ve inşallah buradaki henüz başarmamış olanlar yeni başlamış olanlarda en kısa zamanda başarır.
eğer bu yöntemle ilerleme rahat gösterirsem burada paylaşırım en kısa zamanda.
walla bocussun oklavaları kafama inecek..
pazar akşamına yapacaktık ama sürprüüüüzzz ... erken regl oldum iyi mi.. ayın 2 sinde olmam lazımdı.. ben de öyle şanssızım ki yaa.. yılbaşı gecesine de bi halt edemicez
2011 gelini olmak warmış kaderde.. hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?