Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle katılıyorum beyin olumsuz düşünceleri kapmakta usta o yüzden biz hep olumlu sinyal vereceğiz acı yokkkkkkkkkkkkkkkkk zevk almaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kocanın yaklaşımı yatakta çok önemli.Size sexy sevdiremediği için oluyor bunlar.Kadının motive etme eksikliği.Önceden vajinusmus varmıydı?hiç sanmam.Kadınlar bunun olağan olduğunu bildikleri için eşleri ile birliktelikten sıkıntı duymadılar.Ancak günümüzde stress ve oldu bittiye getirm işi kadınları sexten soğutur oldu bence

sex sevdirmediği için deil fazla anlayıslı oldugu için zaten vaji. tek taraflı deil eşi yumusak olan bayanların hastalıgı .

tebrikler canım :)) tek başına sessiz sessiz halletmişsin bravo.. ilk zamanlar basınç olur..daha sonra alışacaksın.. sen sessiz kk ile başardın :))

kesinlikle katılıyorum beyin olumsuz düşünceleri kapmakta usta o yüzden biz hep olumlu sinyal vereceğiz acı yokkkkkkkkkkkkkkkkk zevk almaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kesinlikle öyle.. neden yalan yanlış bir şeyi beynimize yerleştirelim.. acı kesinlikle yok.. orada sinir ucu yok his yok.. bu yüzden bu telkine hayır :)) acı yok telkinine devamm :))

alakası yok tatlım.. biz vajililer diğer kadınlardan daha istekliyiz..(bunun üzerine araştırma var ,biraz konuyu araştırırsan karşılaşırsın) fazla istekli oldugumuzdan hep bu duygumuzu durdurmaya çalıştık.. yani bekarete zarar gelmesin diye.. eşlerde bir problem yok yani..
eşimle evlilik öncesi de sonrası da her türlü sevişiyor,fantezi yaşıyorduk..eşim harici de ilişkilerim oldu , onlarda farklı şeyler yaşatmadı.. yani sorun eşte değil veya vaji seksi sevmediğimizden ya da eşlerimizin sevdirmediğinden dolayı değil tatlım..
bu farklı bir şey.. hassaslıkla alakalı.. herkesin farklı kimininki zar tabusu,kiminin ki acı,kiminin ki gebelik korkusu,kiminin ki kırmızıyı görme korkusu,kiminin ki daha da farklı..yani bu işi uzmanlar açıklamış,senin yorumun çok kapalı ve kısıtlayıcı kalır..

selam ben eski bir vajili olarak diyorum eşim yatakta sexsi sevdirdi ..bencede çoğu öyledir ama ben korkuyorum deyince oda korkuyordu zorlamaya bence burdakilerin çoğuda böyleydi canım eskiden varmış benim annemin halası 15 yaşında evlenmiş 80 yaşında ölmüş ve hiç ilişkiye girememiş canım belki senin başına böyle bir olay gelmediği için böyle düşünüyor olabilirsin ama bu anlattıklarının burdaki hiç kimseye faydası olcağını zannetmiyorum arkadaşım..

canım kesinlikle emladan oluyor çünki bende emlayla başardım ve 6 7 kez onunla yaptım onsuz asla yapamam dedim ama iyiki bırakmışım daha rahat yaptım hem zevk alamıyorsun emla sürünce emlasız daha güzel hem zevk alıyorsun hemde yanma olmuyo ama ilk zamanlar çiş gaz baskı hissi hepsi oluyo zamanla geçiyor..

canım ben tam 17 sene savaştım bu lanet hastalıkla ama burdaki arkadaşların sayesinde yendim bende pes etmek istedim bazen 2 3 gün siteye girmedim benim için bu hastalıktan kaçıştı ama azmettim arkadaşlarda sağolsun sayelerinde yendim her okuduğum tecrübeyi uyguladım inan ban bir ay bile sürmedi başarmam burası olmasaydı halen aynı yerdeydim...sakın yılma pwes etme nolur yen bu hastalığı o seni yenmeden ...

güzel anne adayımıza aynen katılıyorum evlilik öncesinde yüzeysel olarak yaşadığımız cinsellikte gayet başarılıydım ki aklımın ucundan bile geçmezdi evlendiğimde bu işi yapamayacağım biri bana deseydiki o zamanlar evlenince böyle böyle bi durum oluşuyomuş sendede olmasın falan gibi terslerdim hadi leynnnn diye tamam korkularım vardı kırmızı konusunda ama bunun beni o anda bu kadar etkileyeceğini tahmin bile edemezdim zaten öyle bir şey hissetseydim evlenmeden önce dr gider anlardım sebebini ve halledip öyle evlenirdim...eşim sadece cinsellik yönünden değil her konuda mükemmel bir eş ama benim ilk gece oturup ağlamam onuda etkiledi ikimizde şok yaşadık aşık olduğun adamla cinselliği yaşayamamak zaten alt üst ediyor psikolojini ve bir türlü anlayamıyorsun neden ben diye başlıyosun hayatını kabusa çevirmeye...

biraz önce ilk defa serçe parmağımın tamamını sokabildim.içerisi gerçekten dar ve baskıyı çok fazla hissettim ama iyiyim, mutluyum ve hiç ama hiç acımadı.eşimin iki parmağını almıştım, mum kalınlığında bir aparat almıştım ama kendime dokunamıyor parmak egzersizi yapamıyordum. sanırım ve umarım bu iyi bir başlangıç oldu...

aylin06 burayı takip ediyorsundur diye düşündüğüm için yazıyorum. sana özel mesaj atamıyorum çünkü mesaj kutun dolmuş mesaj kabul etmiyor. sanırım mesajlarını silmen lazım.

arkadaşlar buarada bende 1.5 yıl önce vajinismusu doktor yardımı ile yendim. birzamanlar bu forumu baya takip ederdim ama artık vaktim olmuyor maalesef nasıl bir bela olduğunu çok iyi biliyorum bu vajinin. sormak istedikleriniz olursa herzaman yazabillirsiniz. sevgiler...

canım boşalttım mesaj kutumu

canım benim ben de yeneli cok olmadı biliosun seni ayrıca tebrik etmiştim gecen sayfalarda tekrarrrrr tebrikler..sana sunu söliyim esim askere gitti biz yendikten sonra ve ben tam 1 ay sonra yanına gittim gecen hafta ve zerre acı hissetmedim bi kere halleettin sen onuu o senden korksun

herkese merhabalar arkadaşlar:))buranın eski üyelerindenim ,hatırlayan olurmu bilmiyorum amaaaaa
bu gece itibariyle BAŞARDIIIIIIIIMMMMMMM(bunu yazmayı çoo..k istemiştim)
inannamıyorum herkesle paylaşmak istedim BAŞARSIIMMM çok ama çoo...k mutluyum..rabbim bana da bu mutluluğu nasip etti çok şükürr2 defa yaptık git gel de oldu:26:
allah ım bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardım etsin,diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşasn inşallah

nasıl başarabildin nasıl olduuuu ???????????????????????????????????????

tebriklerrr.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…