- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.861
Arkadaşlar vajinuzmus rahatsızlığı olan bayanlara tavsiyem şu ki,canınız yansada bu acının size zevk vereceğini beyninize iletin içinizden söyleyin ya da dışınızdan.Beyninizi motive edin bence.Eşinize daha hızlı ve acımasız olmasınıda söyleyebilirsiniz o tabi ki acıtmasın:)Ama siz bunu sesli söyleyin beyninize ay canım çok yanıcak,korkuyorum mesajı verdiğiniz sürece bu kasılmalar asla bitmez
Kocanın yaklaşımı yatakta çok önemli.Size sexy sevdiremediği için oluyor bunlar.Kadının motive etme eksikliği.Önceden vajinusmus varmıydı?hiç sanmam.Kadınlar bunun olağan olduğunu bildikleri için eşleri ile birliktelikten sıkıntı duymadılar.Ancak günümüzde stress ve oldu bittiye getirm işi kadınları sexten soğutur oldu bence
Selamun aleykum arkadaslarım ... 3 bucuk aydır evliyim son 1 aydır sizleri sürekli takip ediyorum ve üye olup yaşadıklarımı yazmak ve sizlere çok teşekkür etmek istedim .. hepinizden Rabbim bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin inşaallah ... evlendiğimde ilk zamanlar tabiki bende yapamadım ... tam olacagı zaman elimle eşimi itmelet bacaklarımın kapanması ve beynimde acıyacak hissi olması ! her gün aglar aglar sinirlenirim olmaz .. artık ümidi kestim ve burayıo buldum .. ilk basta eşim parmagıyla yapmıs farkına hiç varmadım .. daha sonra o söyleyince parmagıyla yaptıgını bidahaki yaptıgında acı hisstttim .. ve bu kesinlikle psikolojik bişey... ve kendime güvenerek parmak egsersizleri yapmaya basladım .. bir parmak 2 parmak felan hepsini rahatlıkla 2 günde basardım ve eşiimle denemeye gectik yarısına kadar girdi ve ben yanma hissettim acayip derecede sonra zar yırtıldı ve o kadar sevindimki yırtıldıgına :) bundan sonrası gelir dedim Allahın izniyle ...tabi bunları sürekli üst pozisyonda denedim evet rahattı ... doktora gittim evet zar yırtılmıs fakat vajina cok dar dedi.. vazelin kullan dedi vajiyim dimi dedim ? :) bizim basit olarak adlandırdımız vajinismussun dedi tam vaji değilsin dedi... tabi sevindim .. yine denedik üstte olmuyor biyere gelince devamı olmuyo ama bu aralarda tabiki ümidi mi yitirmedim ...dün gece üst pozisyondan alta gecmeye karar verdim içimden eger acısada sesimi çıkarmıcam dayancam dedim sanki kademe kademe ilerliyor.. yarısına kadar olmustu sonra daha cok cok oldu oldu tamamı oldu gel git bile yaptık allaha şükür ama yanmam oluyor fakat ben sadece vazelin kullandım baska hiç emla felan hiçbbişey kullanmadım ... ve sanki popoma doğru bi geriilme oluyor birde çişim gelmıs gibi oluyo nedense :) ay kadın oldum sanırım İnşaallah bundan sonrasıda olur . olur dimi arkadaslar o yanma hisleri felan kalkarmı ortadan veya vaji genişlermi .. burdaki arkadaslar hep sizler sayesinde kendimi motive ettim herşey beyinde bitiyor .. yapıcam deyin kendinize güvenin beyniniz rahat oldugunda inanın oluyor..ve Allaha dua etmekden sakınmayın ... hep besmele cekerek bsladım hep dua ettim rabbbime Allahım bu dertte olan herkesi kurtarsın inşaallah ... sizleri çok sevıyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selam ve dua ile..
kesinlikle katılıyorum beyin olumsuz düşünceleri kapmakta usta o yüzden biz hep olumlu sinyal vereceğiz acı yokkkkkkkkkkkkkkkkk zevk almaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kocanın yaklaşımı yatakta çok önemli.Size sexy sevdiremediği için oluyor bunlar.Kadının motive etme eksikliği.Önceden vajinusmus varmıydı?hiç sanmam.Kadınlar bunun olağan olduğunu bildikleri için eşleri ile birliktelikten sıkıntı duymadılar.Ancak günümüzde stress ve oldu bittiye getirm işi kadınları sexten soğutur oldu bence
canım kesinlikle emladan oluyor çünki bende emlayla başardım ve 6 7 kez onunla yaptım onsuz asla yapamam dedim ama iyiki bırakmışım daha rahat yaptım hem zevk alamıyorsun emla sürünce emlasız daha güzel hem zevk alıyorsun hemde yanma olmuyo ama ilk zamanlar çiş gaz baskı hissi hepsi oluyo zamanla geçiyor..selam kızlaar,,
Arkadaşlarım beni sormuş sanırım az önce okudum :)) Biliyorsunuz 20 gün önce eşimle aram berbat ötesiydi..Ve son bir hamle ile emla krem yardımı ile ilk ilişki deneyimini yaşadık..sonra yurt dışına gittim.3 gün oldu geleli eşimde inanılmaz değişmeler var bana karşı ben bile inanamıyorum ....Allah bozmasıın ilk evlendiğimiz yıllara geri döndük beni sevdiğini hisetiriyor şuanda fazlasıyla ...ama 20 gün evvel bambaşka biriydi beni istemeyen ayrılmak isteyen ve aileye dahi yansıtan biriydi...Sanırım herşeyi vajinusmustan kurtulayım diye yaptı..Belki ben çok üzüldüm acı çektim ama eşimin bu tepkisi sayesinde yendim sanırım...Zaten buradaki arkadaşlarımda başardıktan sonra eşinin tepkisi değişicek demişti ve gerçektende değişti....Anlıycanız şuan her şey çok güzeeel:))) Amaaaaa velakiiin gelelim 2 ci ilişki deneyimimize:)))
evet 20 gün aradan sonra 2 ci kez dün akşam ilişkiye girdik...Öncelikle egzersiz yaptım herzamanki gibi başlarda biraz gergindim alet ilerlemedi sonra sonra alıştı..bephanthen krem kulandım .sonra emla kremden gene sürdüm ve gel git ler yaptım ...Eşime seslendim , Üstünde oldugum pozisyonda denedik ilk ve oldu ...sonra başka pozisyonlarda denedik ..Ama sürekli idrarım varmış gibi bir baskı oluyor rahat edemiyorum...bir ara artık dayanamayıp wc ihtiyacı için kalktım ..AmA çok yanma oldu ilki gibi...daha sonrasında biraz daha devam edelim dedim canım yanmaya başladı yani yanmalar artı..ya tahriş oldu yine sonucta 2 ci kez ilişkiye giriyorum yada kremin etkisi gitti bende anlamadım ..Ne zaman geçicek bu yanmalar acaba ya ,kremden dolayı mı oluyor acaba ,kremsiz ilişkiye girmeye henüz cesaret edemiyorum nasıl başarıcam bunu...Mantar olmuş olabilirmiyim acaba vaji cevremde beyaz beyaz pamukcuk gibi kalıntılar vardı ilişkiden önce ...YAnma durumu şuan azaldı geceye göre çok az ...Bu akşam tekrar denemek istiyorum ama krem sürmeden yapamam bu yanma hissi yuzunden acıycak sanıyorum ....Ne yapayım kızlar bu şekilde devam edeyimmi alışana kadar alışırmı bu yanmalar bir gün yok olcak mı?
canım inşallah mutluluktan ağladımız günleride görürüz.senin adına sevindim çözmüş olmana inşallah bigün bende senin tarafında olurum.bugün bir egzersiz daha deniycem iyi birşey olursa bağıra bağıra yazarım coşarız hepbirlikte inşallah.Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin tez zamanda şifa bulalım.saol arkadaşım sesime ses verdiğin için.istesemde pes ettirmiyosun ya büyük hayırdasınız.öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.
alakası yok tatlım.. biz vajililer diğer kadınlardan daha istekliyiz..(bunun üzerine araştırma var ,biraz konuyu araştırırsan karşılaşırsın) fazla istekli oldugumuzdan hep bu duygumuzu durdurmaya çalıştık.. yani bekarete zarar gelmesin diye.. eşlerde bir problem yok yani..
eşimle evlilik öncesi de sonrası da her türlü sevişiyor,fantezi yaşıyorduk..eşim harici de ilişkilerim oldu , onlarda farklı şeyler yaşatmadı.. yani sorun eşte değil veya vaji seksi sevmediğimizden ya da eşlerimizin sevdirmediğinden dolayı değil tatlım..
bu farklı bir şey.. hassaslıkla alakalı.. herkesin farklı kimininki zar tabusu,kiminin ki acı,kiminin ki gebelik korkusu,kiminin ki kırmızıyı görme korkusu,kiminin ki daha da farklı..yani bu işi uzmanlar açıklamış,senin yorumun çok kapalı ve kısıtlayıcı kalır..
biraz önce ilk defa serçe parmağımın tamamını sokabildim.içerisi gerçekten dar ve baskıyı çok fazla hissettim ama iyiyim, mutluyum ve hiç ama hiç acımadı.eşimin iki parmağını almıştım, mum kalınlığında bir aparat almıştım ama kendime dokunamıyor parmak egzersizi yapamıyordum. sanırım ve umarım bu iyi bir başlangıç oldu...[/QUOTE
çok sevindim bu çok güzel bir ilerleme ha gayret.
arkadaşlar buarada bende 1.5 yıl önce vajinismusu doktor yardımı ile yendim. birzamanlar bu forumu baya takip ederdim ama artık vaktim olmuyor maalesefnasıl bir bela olduğunu çok iyi biliyorum bu vajinin. sormak istedikleriniz olursa herzaman yazabillirsiniz. sevgiler...
selam kızlar nasılsınız benim bir ricam var yenen arkadaşalr 2. ci ve 3. denemelerinde sorun yaşıyor mu jelle ne kadar devam ettiler biraz detay verebilirler mi benimde eşim yok ve geldiğinde 10 gün denememiş olucaz ben şimdi aparatla çalışamıyorum yaptık oldu ben üstteydim ama tekrar tam anlamıyla sorun yaşar mıyım .( kuzey yıldızı sende bu akşam detay belirtirmisin hoşgeldin bu arada... arkadaşlar korkuyırumm 1 kez oldu ama gel git yapmadan alışmadan ara verdik .(
herkese merhabalar arkadaşlar:))buranın eski üyelerindenim ,hatırlayan olurmu bilmiyorum amaaaaa
bu gece itibariyle BAŞARDIIIIIIIIMMMMMMM(bunu yazmayı çoo..k istemiştim)
inannamıyorum herkesle paylaşmak istedim BAŞARSIIMMM çok ama çoo...k mutluyum..rabbim bana da bu mutluluğu nasip etti çok şükürr2 defa yaptık git gel de oldu:26:
allah ım bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardım etsin,diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşasn inşallah
herkese merhabalar arkadaşlar:))buranın eski üyelerindenim ,hatırlayan olurmu bilmiyorum amaaaaa
bu gece itibariyle BAŞARDIIIIIIIIMMMMMMM(bunu yazmayı çoo..k istemiştim)
inannamıyorum herkesle paylaşmak istedim BAŞARSIIMMM çok ama çoo...k mutluyum..rabbim bana da bu mutluluğu nasip etti çok şükürr2 defa yaptık git gel de oldu:26:
allah ım bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardım etsin,diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşasn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?