- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.821
yurt dısındaaaan geldı de esıyle arası bozulmus sanırım bosanmak ıstıyo esı cok uzulmustum ondan sonra bır daha gormedım burada onu umarım barısırlar
benimde bu sabah bir problemim oldu .. dün ilişki yaşadık fakat hard oldu biraz.. sabahta kırmızı geldi çok azcık..acaba bebişe bişi olmuş mudur ? neden kırmızı geldi .. dr randevumuz yarın... ve ben çok korkuyorum.. :26:
canım merak ettim ne oldu doktor işi?bebişin nasıl bi sorun yoktur umarım
Selam kızlar nasılsınız?
Benim sınav maratonum devam ediyor...
Yarın da saat 10 ve 12'de olmak üzere iki sınavım var...
Dua edin benim için de...
selam arkadaslar
benim bir sorum olacakti?
nefes egzersizleri nasil oluyor baciiilarrrr????
slm cnm korkma inan bende hala yapmadım ama ilk zamanlar banada öyle geliyordu eger girmiyorsa kasıyorsun demektir. derin nefes al sakin ol ve ıkın ozaman girdiğini göreceksin. stres yapma . stresliysen hiç deneme rahatla öyle tekrar yap.zorunluluk olarak düşünme okey. ben psikolojimi çok hazırladım inş. haftasonu deneyeceğim. emla kremle yap egzersizleri o inan rahatlatıyor. ALlah yardımcımız olsun.
ooooooo hemen pes etmek yok pes etsen nolcak hiç olmıycak o yüzden devam arkadaşım..ölümden başka herşeye çare var derdin dermanını ara ve savaş canım bak bende hayatta olmaz dedim ama çok kısa sürede oldu...merak et geçte olsa olcak sen olayın yarısından fazlasını çözmüşsün artık geri dönüş yok hadi bakalım geri kalan kımınıda bitir ..ağlamakta yok değmez gözyaşlarını inşallah o yaşlar sevinç gözyaşına dönüşür en kısa sürede işte ozaman ağlayarak gel siteye bizde ağlayalım sevinçten...tamam canım söylediklerini uygulayacağım.biraz sakinleşmem gerekiyor.olmayınca çok kötü oluyorum işte.saolun bura olmasa inan şu an bırakırdım bu işi olmayacak diye ama insana gerçekten güç ve moral veriyorsunuz.herkese ve sana tşk ederim.umarım bidahaki denememde ağlayarak gelmem siteye.
Selam kızlar nasılsınız?
Benim sınav maratonum devam ediyor...
Yarın da saat 10 ve 12'de olmak üzere iki sınavım var...
Dua edin benim için de...
derin nefes aliyoruz tüm vaji kaslarini kasiyoruz nefes verirken kaslari gevsetiyoruz..
parmagi ya da penisi icimize alirkende derin nefes aliyoruz parmagi ya da penisi iceriye yerlestiriyoruz sonra nefes birakip rahatliyoruz..
ayyy ben onu sinirlendigimde de yapiyorum derin nefes olayini cok iyi geliyor :)) ya sabir diyorum :)) bisemm kalmiyor :)):92:
gittik..kesemiz olusmus teyzesi.
tek problem biz iki kisi olunca benim ümmün sistem daha da zayiflamis,alerjim o yüzden cok yipratiyor beni.. o yipranmadan dolayi kirmizi gelmis.. hapsirirken icim disima cikiyor ondan yani..
normalde de insan disi hapsirirdim :)) simdi daha hayvanca oldugundan bebis icin riskliymis..
önlemlerimizi almaya calistik.. olmazsa dr ilac kullanmak zorunda kalirsin dedi..
biz bu alerji riskini biliyorduk zaten,o yüzden fazla takmamaya calisiyorum.. olumsuz düsünmemeye calisiyorum.. zaten sinavlarim basliyor haftaya :)) bayaa dersler icin streslenip hamilelik stresini atarim:))
ooooooo hemen pes etmek yok pes etsen nolcak hiç olmıycak o yüzden devam arkadaşım..ölümden başka herşeye çare var derdin dermanını ara ve savaş canım bak bende hayatta olmaz dedim ama çok kısa sürede oldu...merak et geçte olsa olcak sen olayın yarısından fazlasını çözmüşsün artık geri dönüş yok hadi bakalım geri kalan kımınıda bitir ..ağlamakta yok değmez gözyaşlarını inşallah o yaşlar sevinç gözyaşına dönüşür en kısa sürede işte ozaman ağlayarak gel siteye bizde ağlayalım sevinçten...
canim cok sevindim senin ve bebisin adinainasllah bundan sonra guzel bir hamilelik gecirirsin.
allahim bizede gostersin insallah boyle gunleri(amiiiinnnnnn)
selam kızlaar,,
Arkadaşlarım beni sormuş sanırım az önce okudum :)) Biliyorsunuz 20 gün önce eşimle aram berbat ötesiydi..Ve son bir hamle ile emla krem yardımı ile ilk ilişki deneyimini yaşadık..sonra yurt dışına gittim.3 gün oldu geleli eşimde inanılmaz değişmeler var bana karşı ben bile inanamıyorum ....Allah bozmasıın ilk evlendiğimiz yıllara geri döndük beni sevdiğini hisetiriyor şuanda fazlasıyla ...ama 20 gün evvel bambaşka biriydi beni istemeyen ayrılmak isteyen ve aileye dahi yansıtan biriydi...Sanırım herşeyi vajinusmustan kurtulayım diye yaptı..Belki ben çok üzüldüm acı çektim ama eşimin bu tepkisi sayesinde yendim sanırım...Zaten buradaki arkadaşlarımda başardıktan sonra eşinin tepkisi değişicek demişti ve gerçektende değişti....Anlıycanız şuan her şey çok güzeeel:))) Amaaaaa velakiiin gelelim 2 ci ilişki deneyimimize:)))
evet 20 gün aradan sonra 2 ci kez dün akşam ilişkiye girdik...Öncelikle egzersiz yaptım herzamanki gibi başlarda biraz gergindim alet ilerlemedi sonra sonra alıştı..bephanthen krem kulandım .sonra emla kremden gene sürdüm ve gel git ler yaptım ...Eşime seslendim , Üstünde oldugum pozisyonda denedik ilk ve oldu ...sonra başka pozisyonlarda denedik ..Ama sürekli idrarım varmış gibi bir baskı oluyor rahat edemiyorum...bir ara artık dayanamayıp wc ihtiyacı için kalktım ..AmA çok yanma oldu ilki gibi...daha sonrasında biraz daha devam edelim dedim canım yanmaya başladı yani yanmalar artı..ya tahriş oldu yine sonucta 2 ci kez ilişkiye giriyorum yada kremin etkisi gitti bende anlamadım ..Ne zaman geçicek bu yanmalar acaba ya ,kremden dolayı mı oluyor acaba ,kremsiz ilişkiye girmeye henüz cesaret edemiyorum nasıl başarıcam bunu...Mantar olmuş olabilirmiyim acaba vaji cevremde beyaz beyaz pamukcuk gibi kalıntılar vardı ilişkiden önce ...YAnma durumu şuan azaldı geceye göre çok az ...Bu akşam tekrar denemek istiyorum ama krem sürmeden yapamam bu yanma hissi yuzunden acıycak sanıyorum ....Ne yapayım kızlar bu şekilde devam edeyimmi alışana kadar alışırmı bu yanmalar bir gün yok olcak mı?
aminnn canımm..
birazcık çaba birazcık da istekle başarırsın canım benim..
sonrada bebişin karnındayken başka telaşlara dalarsın..
başarman ve bu günlerini bir an önce unutman dileğiyle.. kolay gelsin..
bu ne güzel haber canım ya.senin adına gerçekten mutlu oldum tuhaf biçimde içim rahatladı senin yerine sevindim .biz vajililer fazla duygusal oluyoruz sanırım.canım umarım geçen günler senin geçirdiğin tüm kötü anıları silip süpürür.ne güzel sende atlatmış sayılırsın .gerisi senin rahat bırakmana kalıyor.ben daha bir parmak ilk boğum denemseiyle mücadele eden vajili arkadaşınım.senin seviyeye gelme umuduyla çabalıyorum bakalım.
bu ne güzel haber canım ya.senin adına gerçekten mutlu oldum tuhaf biçimde içim rahatladı senin yerine sevindim .biz vajililer fazla duygusal oluyoruz sanırım.canım umarım geçen günler senin geçirdiğin tüm kötü anıları silip süpürür.ne güzel sende atlatmış sayılırsın .gerisi senin rahat bırakmana kalıyor.ben daha bir parmak ilk boğum denemseiyle mücadele eden vajili arkadaşınım.senin seviyeye gelme umuduyla çabalıyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?