- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.841
eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller dısında vaginanıza hiçbirşey sürmeyin kızlar yanmanın sebebi bu. ellerini iyice yıka ve durula. eşin yada sen saatler de sürse seni klitoral yönden uyarırsa yeterince ıslanacaksın ister bi kadeh Şarap iç yada ne biliiim hiç bişi düşünme gözlerini kapat hissettiklerine odaklan sadece
kuzeyyıldızı79 yanma emladan kaynaklanıyor olabilir,emlayı azalta azalta bırakabilirsin...Ben bu şekilde bırakmıştım..
bende hiç kulanmak istemiyorum canım ya emla yı ..ama onsuz yapamıycakmışım gibi geliyor... alışana kadar mecbur katlanıcam yanmalara artık napiim...umarım çabuk geçerim emlasız ilişkiye ...
Peki azaltınca girebileceğim diimi ilişkiye ..Şİmdi de bu endişeleri taşıyorum ..Allahım hiç takıntılarım bitmicek mi benim yaaa....elimde sadece 1 tüp emla kaldı zati minik..bu akşam denersek ne kadar süreyim ufak fındık kadar miktar sürsem rahatlatır mı beni ..Orayı uyustuyor ve p..s te de o yuzden sıkıntı cekmiyorum diye düşünüyorum ...Ah bu aşamayı da bi atlatsam...:96:
Şekerim sen emla yuzunden daha kotu olursan karısmam o hissisleştiriyo ben agda dan once kullanıyorum onu ilişkide nası olucak hissis olunca çok uzuldum ama yaa
Canım seni çok iyi anlıyorum,aynı kaygılar bendede vardı ama azalta azalta tamamen bıraktım..Şuan hiç kullanmıyorum.Anladığım kadarıyla sen çok kullanıyorsun,yanma bu sebepten oluyor..Normalde nohut büyüklüğünde yeterli diyor arkadaşlar.Aslında emlayı beynimize sürüyoruz sanki,orayı uyuşturuyo,emla sürünce uyuştuğunu düşündüğümüz için rahat bırakıyoruz kendimizi..rahat bırakınca ilişkinin rahat olduğunu gördün sen,tabiki emlasızda olacak..Bu akşam azaltarak dene,gör bak nasıl olacak?
tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım tabi bu yanma geçerse sanki içim pişik olmuş gibi bi his var:))
tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım tabi bu yanma geçerse sanki içim pişik olmuş gibi bi his var:))
Canımcım egzersiz esnasında ne kadar temizlersek temizlenelim parmaklardan dilatörden yani ne ile egzersiz yaparsak yapalım mutlaka mikrop kapıyoruz bende ilk deneme sonrasında aynı şekilde yanma olayı vardı ve 1-2 gün sonra regl oldum daha tam alışamadan ve ilk reglde belim kopacak sandım düz yürüyemiyordum artık ama vajinada ne kaşıntı nede pamukcuk gibi bir şey vardı ve ben emla kullanmamıştım ağrım yüzünden ne olduğunu anlamadığım için resmen 2-3 gün sürünerek işe gittim bi gün artık dayanamıyordum bir arkadaşım zorla beni acile götürdü ve bende mantar/enfeksiyon kanımda mikrop çıktı ilaçlarımı aldım ve 15 gün ilişki yasak dedi dr...seninki mantarmıdır bilemem belki emladandır ama benim sana tavsiyem mutlaka bir uzmana görün ihmal etme çünkü artık kadınsın ve hazinen kullanıma açıldı ne olur ne olmaz bence git bu şekilde acı çekerek devam etme bebişim
selam kızlaar,,
Arkadaşlarım beni sormuş sanırım az önce okudum :)) Biliyorsunuz 20 gün önce eşimle aram berbat ötesiydi..Ve son bir hamle ile emla krem yardımı ile ilk ilişki deneyimini yaşadık..sonra yurt dışına gittim.3 gün oldu geleli eşimde inanılmaz değişmeler var bana karşı ben bile inanamıyorum ....Allah bozmasıın ilk evlendiğimiz yıllara geri döndük beni sevdiğini hisetiriyor şuanda fazlasıyla ...ama 20 gün evvel bambaşka biriydi beni istemeyen ayrılmak isteyen ve aileye dahi yansıtan biriydi...Sanırım herşeyi vajinusmustan kurtulayım diye yaptı..Belki ben çok üzüldüm acı çektim ama eşimin bu tepkisi sayesinde yendim sanırım...Zaten buradaki arkadaşlarımda başardıktan sonra eşinin tepkisi değişicek demişti ve gerçektende değişti....Anlıycanız şuan her şey çok güzeeel:))) Amaaaaa velakiiin gelelim 2 ci ilişki deneyimimize:)))
evet 20 gün aradan sonra 2 ci kez dün akşam ilişkiye girdik...Öncelikle egzersiz yaptım herzamanki gibi başlarda biraz gergindim alet ilerlemedi sonra sonra alıştı..bephanthen krem kulandım .sonra emla kremden gene sürdüm ve gel git ler yaptım ...Eşime seslendim , Üstünde oldugum pozisyonda denedik ilk ve oldu ...sonra başka pozisyonlarda denedik ..Ama sürekli idrarım varmış gibi bir baskı oluyor rahat edemiyorum...bir ara artık dayanamayıp wc ihtiyacı için kalktım ..AmA çok yanma oldu ilki gibi...daha sonrasında biraz daha devam edelim dedim canım yanmaya başladı yani yanmalar artı..ya tahriş oldu yine sonucta 2 ci kez ilişkiye giriyorum yada kremin etkisi gitti bende anlamadım ..Ne zaman geçicek bu yanmalar acaba ya ,kremden dolayı mı oluyor acaba ,kremsiz ilişkiye girmeye henüz cesaret edemiyorum nasıl başarıcam bunu...Mantar olmuş olabilirmiyim acaba vaji cevremde beyaz beyaz pamukcuk gibi kalıntılar vardı ilişkiden önce ...YAnma durumu şuan azaldı geceye göre çok az ...Bu akşam tekrar denemek istiyorum ama krem sürmeden yapamam bu yanma hissi yuzunden acıycak sanıyorum ....Ne yapayım kızlar bu şekilde devam edeyimmi alışana kadar alışırmı bu yanmalar bir gün yok olcak mı?
belki bu dertten muzdarib olan arkadaşlara ışık olur diye yazıyorum.çünkü son gönderi nin üzerinden çok zaman geçmiş.bende tam 3 yıl bu bela ile uğraştım.sırf ilişkiye girebilmek için sarhoş odum,diazem aldım ne yaptıysam kar etmedi.tam o noktada sanki orada bir duvar varmış gibi ilişki bir türlü gerçekleşmiyordu.eşim çok anlayışlı davrandı.baştan biraz uğraştık baktık olmuyor.bizde bıraktık peşini.biz herşeyi yaşıyorduk eşimle sadece tam ilişki gerçekleşmiyordu.bu durum bizim için fazla sorun değildi ama evleneli 3 yıl olmuştu ve aile büyükleri artık bizden bir cocuk bekliyordu.bir gün yine seviştikten sonra eşim vajinamın tam üzerine boşaldı ve ben eşime belli etmemeye çalışarak ayaklarımı biraz yüksekçe duvara yasladım ve ne oldu biliyormusunuz ben o ay hamile kaldımnasıl sevindiğimizi tahmin edersiniz herhalde.delirecek gibiydik.zaten doktorumuz sorunu biliyordu.o da şaşırmıştı ama ender de olsa böyle şeyler olabiliyormuş.ama ne yazıkki 4.5 aylıkken bebeğimiz karnımda öldü.dr.normal doğum şeklinde bebeği düşüreceğimi söyledi.hastaneye yattım.acılar içerisinde düşük yaptım.ölüyorum zannediyorsun ama ölmüyorsun.tabii benim aklıma gene bu durum geldi.dr dediki düşüklerden sonra plesentanın artıkları oluyormuş onları kürtajla temizlemek gerekiyormuş.uyur vaziyette kürtaj oldum.dr kürtaj yaparken vajina kaslarını biraz esneteceğini ve daha sonra ilişkiye girerken rahat olacağimı söyledi ama ben yinede ona pek inanmıyordum.çünkü bunun beyinle alakalı olduğunu falan düşünüyordum.ama dr dediği çıktı.düşükten 20 gün sonra biz ilişkiye girmeye karar verdik başta yine olmadı.sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gileyt gelen isimli jeli aldım eczaneden ve vajinamın oraya doğru sıktım.iyice bir kayganlaştı daha sonra oturur vaziyette eşimin üzerine yavaş yavaş girmeye çalıştım.zor oldu ama oldu.nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam mutluluktan.kafaya ne kadar takmışım anlayın artık.eşim bile şaşırdı benim o halimi görünce.şu an 7 yaşında bir oğlum var düşükten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım.ve şu an hiçbir sorun yok.
Selamun aleykum arkadaslarım ... 3 bucuk aydır evliyim son 1 aydır sizleri sürekli takip ediyorum ve üye olup yaşadıklarımı yazmak ve sizlere çok teşekkür etmek istedim .. hepinizden Rabbim bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin inşaallah ... evlendiğimde ilk zamanlar tabiki bende yapamadım ... tam olacagı zaman elimle eşimi itmelet bacaklarımın kapanması ve beynimde acıyacak hissi olması ! her gün aglar aglar sinirlenirim olmaz .. artık ümidi kestim ve burayıo buldum .. ilk basta eşim parmagıyla yapmıs farkına hiç varmadım .. daha sonra o söyleyince parmagıyla yaptıgını bidahaki yaptıgında acı hisstttim .. ve bu kesinlikle psikolojik bişey... ve kendime güvenerek parmak egsersizleri yapmaya basladım .. bir parmak 2 parmak felan hepsini rahatlıkla 2 günde basardım ve eşiimle denemeye gectik yarısına kadar girdi ve ben yanma hissettim acayip derecede sonra zar yırtıldı ve o kadar sevindimki yırtıldıgına :) bundan sonrası gelir dedim Allahın izniyle ...tabi bunları sürekli üst pozisyonda denedim evet rahattı ... doktora gittim evet zar yırtılmıs fakat vajina cok dar dedi.. vazelin kullan dedi vajiyim dimi dedim ? :) bizim basit olarak adlandırdımız vajinismussun dedi tam vaji değilsin dedi... tabi sevindim .. yine denedik üstte olmuyor biyere gelince devamı olmuyo ama bu aralarda tabiki ümidi mi yitirmedim ...dün gece üst pozisyondan alta gecmeye karar verdim içimden eger acısada sesimi çıkarmıcam dayancam dedim sanki kademe kademe ilerliyor.. yarısına kadar olmustu sonra daha cok cok oldu oldu tamamı oldu gel git bile yaptık allaha şükür ama yanmam oluyor fakat ben sadece vazelin kullandım baska hiç emla felan hiçbbişey kullanmadım ... ve sanki popoma doğru bi geriilme oluyor birde çişim gelmıs gibi oluyo nedense :) ay kadın oldum sanırım İnşaallah bundan sonrasıda olur . olur dimi arkadaslar o yanma hisleri felan kalkarmı ortadan veya vaji genişlermi .. burdaki arkadaslar hep sizler sayesinde kendimi motive ettim herşey beyinde bitiyor .. yapıcam deyin kendinize güvenin beyniniz rahat oldugunda inanın oluyor..ve Allaha dua etmekden sakınmayın ... hep besmele cekerek bsladım hep dua ettim rabbbime Allahım bu dertte olan herkesi kurtarsın inşaallah ... sizleri çok sevıyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selam ve dua ile..
Canım seni çok iyi anlıyorum,aynı kaygılar bendede vardı ama azalta azalta tamamen bıraktım..Şuan hiç kullanmıyorum.Anladığım kadarıyla sen çok kullanıyorsun,yanma bu sebepten oluyor..Normalde nohut büyüklüğünde yeterli diyor arkadaşlar.Aslında emlayı beynimize sürüyoruz sanki,orayı uyuşturuyo,emla sürünce uyuştuğunu düşündüğümüz için rahat bırakıyoruz kendimizi..rahat bırakınca ilişkinin rahat olduğunu gördün sen,tabiki emlasızda olacak..Bu akşam azaltarak dene,gör bak nasıl olacak?
canım geçmiş olsun bende aynı sorunları yaşıyorum.parmak egzersizleri yapıoruz.ben hiç yapamadım eşim yapıo bana.ilişkiye girdik olmadı eşim haberim yokken.parmağını soktu.ilk başta anlamadım sonradn farkettim.tek parmakla girmişti.şimdi 2 parmağa geçtik.dün 2.denememizi yaptık.eskisine göre rahatım canım.bence eşinde yapabilir.sen nefes almaya bak burundan.bir aya yaklaşıoruz egzersizlerde.inş bu sorunu hepimiz atlatırız canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?