Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller dısında vaginanıza hiçbirşey sürmeyin kızlar yanmanın sebebi bu. ellerini iyice yıka ve durula. eşin yada sen saatler de sürse seni klitoral yönden uyarırsa yeterince ıslanacaksın ister bi kadeh Şarap iç yada ne biliiim hiç bişi düşünme gözlerini kapat hissettiklerine odaklan sadece

Son düzenleme:

bende hiç kulanmak istemiyorum canım ya emla yı ..ama onsuz yapamıycakmışım gibi geliyor... alışana kadar mecbur katlanıcam yanmalara artık napiim...umarım çabuk geçerim emlasız ilişkiye ...

kuzeyyıldızı79 yanma emladan kaynaklanıyor olabilir,emlayı azalta azalta bırakabilirsin...Ben bu şekilde bırakmıştım..

Peki azaltınca girebileceğim diimi ilişkiye ..Şİmdi de bu endişeleri taşıyorum ..Allahım hiç takıntılarım bitmicek mi benim yaaa....elimde sadece 1 tüp emla kaldı zati minik..bu akşam denersek ne kadar süreyim ufak fındık kadar miktar sürsem rahatlatır mı beni ..Orayı uyustuyor ve p..s te de o yuzden sıkıntı cekmiyorum diye düşünüyorum ...Ah bu aşamayı da bi atlatsam...:96:

bende hiç kulanmak istemiyorum canım ya emla yı ..ama onsuz yapamıycakmışım gibi geliyor... alışana kadar mecbur katlanıcam yanmalara artık napiim...umarım çabuk geçerim emlasız ilişkiye ...

Şekerim sen emla yuzunden daha kotu olursan karısmam o hissisleştiriyo ben agda dan once kullanıyorum onu ilişkide nası olucak hissis olunca çok uzuldum ama yaa

Canım seni çok iyi anlıyorum,aynı kaygılar bendede vardı ama azalta azalta tamamen bıraktım..Şuan hiç kullanmıyorum.Anladığım kadarıyla sen çok kullanıyorsun,yanma bu sebepten oluyor..Normalde nohut büyüklüğünde yeterli diyor arkadaşlar.Aslında emlayı beynimize sürüyoruz sanki,orayı uyuşturuyo,emla sürünce uyuştuğunu düşündüğümüz için rahat bırakıyoruz kendimizi..rahat bırakınca ilişkinin rahat olduğunu gördün sen,tabiki emlasızda olacak..Bu akşam azaltarak dene,gör bak nasıl olacak?

Şekerim sen emla yuzunden daha kotu olursan karısmam o hissisleştiriyo ben agda dan once kullanıyorum onu ilişkide nası olucak hissis olunca çok uzuldum ama yaa

Biliyorum canım ya ama başka çarem yoktu ...Onsuz ilişki denedim olmadı ..Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi ile emla ile denedim oldu ..Belki hala egzersiz yapıyor olucaktım..Hasas bir yapım var zaten tahriş ediyor krem kesin işallah onu çok fazla kulanmadan başarabilirim ..

belki bu dertten muzdarib olan arkadaşlara ışık olur diye yazıyorum.çünkü son gönderi nin üzerinden çok zaman geçmiş.bende tam 3 yıl bu bela ile uğraştım.sırf ilişkiye girebilmek için sarhoş odum,diazem aldım ne yaptıysam kar etmedi.tam o noktada sanki orada bir duvar varmış gibi ilişki bir türlü gerçekleşmiyordu.eşim çok anlayışlı davrandı.baştan biraz uğraştık baktık olmuyor.bizde bıraktık peşini.biz herşeyi yaşıyorduk eşimle sadece tam ilişki gerçekleşmiyordu.bu durum bizim için fazla sorun değildi ama evleneli 3 yıl olmuştu ve aile büyükleri artık bizden bir cocuk bekliyordu.bir gün yine seviştikten sonra eşim vajinamın tam üzerine boşaldı ve ben eşime belli etmemeye çalışarak ayaklarımı biraz yüksekçe duvara yasladım ve ne oldu biliyormusunuz ben o ay hamile kaldımnasıl sevindiğimizi tahmin edersiniz herhalde.delirecek gibiydik.zaten doktorumuz sorunu biliyordu.o da şaşırmıştı ama ender de olsa böyle şeyler olabiliyormuş.ama ne yazıkki 4.5 aylıkken bebeğimiz karnımda öldü.dr.normal doğum şeklinde bebeği düşüreceğimi söyledi.hastaneye yattım.acılar içerisinde düşük yaptım.ölüyorum zannediyorsun ama ölmüyorsun.tabii benim aklıma gene bu durum geldi.dr dediki düşüklerden sonra plesentanın artıkları oluyormuş onları kürtajla temizlemek gerekiyormuş.uyur vaziyette kürtaj oldum.dr kürtaj yaparken vajina kaslarını biraz esneteceğini ve daha sonra ilişkiye girerken rahat olacağimı söyledi ama ben yinede ona pek inanmıyordum.çünkü bunun beyinle alakalı olduğunu falan düşünüyordum.ama dr dediği çıktı.düşükten 20 gün sonra biz ilişkiye girmeye karar verdik başta yine olmadı.sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gileyt gelen isimli jeli aldım eczaneden ve vajinamın oraya doğru sıktım.iyice bir kayganlaştı daha sonra oturur vaziyette eşimin üzerine yavaş yavaş girmeye çalıştım.zor oldu ama oldu.nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam mutluluktan.kafaya ne kadar takmışım anlayın artık.eşim bile şaşırdı benim o halimi görünce.şu an 7 yaşında bir oğlum var düşükten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım.ve şu an hiçbir sorun yok.

tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım tabi bu yanma geçerse sanki içim pişik olmuş gibi bi his var:))

tamam canım bide öyle deneyeyim bakalım tabi bu yanma geçerse sanki içim pişik olmuş gibi bi his var:))

geçecek inşallah...o fazla sürmekten olmuş,bence nohut büyüklüğü yeterli...sonra az ve dahada az derken bir bakmışsın emlasız olmuş..az sürünce 5-10dk sonra uyuşuyor 2 saat sonra yanmada geçiyor..

Son düzenleme:

Canımcım egzersiz esnasında ne kadar temizlersek temizlenelim parmaklardan dilatörden yani ne ile egzersiz yaparsak yapalım mutlaka mikrop kapıyoruz bende ilk deneme sonrasında aynı şekilde yanma olayı vardı ve 1-2 gün sonra regl oldum daha tam alışamadan ve ilk reglde belim kopacak sandım düz yürüyemiyordum artık ama vajinada ne kaşıntı nede pamukcuk gibi bir şey vardı ve ben emla kullanmamıştım ağrım yüzünden ne olduğunu anlamadığım için resmen 2-3 gün sürünerek işe gittim bi gün artık dayanamıyordum bir arkadaşım zorla beni acile götürdü ve bende mantar/enfeksiyon kanımda mikrop çıktı ilaçlarımı aldım ve 15 gün ilişki yasak dedi dr...seninki mantarmıdır bilemem belki emladandır ama benim sana tavsiyem mutlaka bir uzmana görün ihmal etme çünkü artık kadınsın ve hazinen kullanıma açıldı ne olur ne olmaz bence git bu şekilde acı çekerek devam etme bebişim

teşekkür ederim canım değerli biligilerin için...Haklısın sanırım aslında uzun zamandır mantar olmuyordum ..hap fitil merhem kulandım bi ara egzersizdede yanmalarım oluyodu...Sanırım emla gene tahriş etti orayı geçmese uzmana görünücem artık...

o baskıyı ilk zamanlar hepimiz hissettik.. ilişkiye alıştıkça geçiyor..
idrar durumu ise ilişkiye başlamadan önce mesaneni iyice boşalt tatlım :)) basınç oluyor ya o da geliveriyor :)) yanma ise emladandır..
ilişkinizin düzeldiğine de hiç şaşırmadım..sonuç daha en baştayken belliydi :))
tüm kötü şeyleri 2010 da bırakmana sevindim.. iyi seneler :))

Son düzenleme:

güçlü bir kadınsın belli ki..
biz sadece vajiden kurtulmak için psikoloji tükettik.. sen ise düşükten sonra bile moral bulup bu işi halletmişsin.. allah bir daha benzeri dert vermesin.. Allah sana ve ailene sağlıklı ömür nasip etsin..

arkadaşlar bakın nazlanmayın.. çok iyi bir örnek ..sorunlar tek iken sıvayın kolları..

Selamun aleykum arkadaslarım ... 3 bucuk aydır evliyim son 1 aydır sizleri sürekli takip ediyorum ve üye olup yaşadıklarımı yazmak ve sizlere çok teşekkür etmek istedim .. hepinizden Rabbim bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin inşaallah ... evlendiğimde ilk zamanlar tabiki bende yapamadım ... tam olacagı zaman elimle eşimi itmelet bacaklarımın kapanması ve beynimde acıyacak hissi olması ! her gün aglar aglar sinirlenirim olmaz .. artık ümidi kestim ve burayıo buldum .. ilk basta eşim parmagıyla yapmıs farkına hiç varmadım .. daha sonra o söyleyince parmagıyla yaptıgını bidahaki yaptıgında acı hisstttim .. ve bu kesinlikle psikolojik bişey... ve kendime güvenerek parmak egsersizleri yapmaya basladım .. bir parmak 2 parmak felan hepsini rahatlıkla 2 günde basardım ve eşiimle denemeye gectik yarısına kadar girdi ve ben yanma hissettim acayip derecede sonra zar yırtıldı ve o kadar sevindimki yırtıldıgına :) bundan sonrası gelir dedim Allahın izniyle ...tabi bunları sürekli üst pozisyonda denedim evet rahattı ... doktora gittim evet zar yırtılmıs fakat vajina cok dar dedi.. vazelin kullan dedi vajiyim dimi dedim ? :) bizim basit olarak adlandırdımız vajinismussun dedi tam vaji değilsin dedi... tabi sevindim .. yine denedik üstte olmuyor biyere gelince devamı olmuyo ama bu aralarda tabiki ümidi mi yitirmedim ...dün gece üst pozisyondan alta gecmeye karar verdim içimden eger acısada sesimi çıkarmıcam dayancam dedim sanki kademe kademe ilerliyor.. yarısına kadar olmustu sonra daha cok cok oldu oldu tamamı oldu gel git bile yaptık allaha şükür ama yanmam oluyor fakat ben sadece vazelin kullandım baska hiç emla felan hiçbbişey kullanmadım ... ve sanki popoma doğru bi geriilme oluyor birde çişim gelmıs gibi oluyo nedense :) ay kadın oldum sanırım İnşaallah bundan sonrasıda olur . olur dimi arkadaslar o yanma hisleri felan kalkarmı ortadan veya vaji genişlermi .. burdaki arkadaslar hep sizler sayesinde kendimi motive ettim herşey beyinde bitiyor .. yapıcam deyin kendinize güvenin beyniniz rahat oldugunda inanın oluyor..ve Allaha dua etmekden sakınmayın ... hep besmele cekerek bsladım hep dua ettim rabbbime Allahım bu dertte olan herkesi kurtarsın inşaallah ... sizleri çok sevıyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selam ve dua ile..

amin cnm inşallah en kısa zmaanda bizlerde yeneriz.

evet ben bir kere emla sürerek deneyeyim dedim bir tüp sıktım okadar cok yandıki hemde çok uyustu sonrada yandım allah diye gezindim evde bişeyde yapamadım tabi:) az sürmek gerekiyor yakan kremmiş meğersem bidahaki denememde nohut kadar sürcem :)

cnm ben 2 parmak tamamen yapabiliyorum eşiminde işaret parmak ben hiç zorlanmadım parmak egzersizinde psikologa gitmiştim verdiği gün yaptım hatta dr bır hafta yap dedi ben hiç kasılma olmadan hep 1 parmak 1 bogum dedi yaptım. sonra 2.hafta 1 parmak 2 bogum dedi
araya regl girdi dr cok oyaladı anlayacagınız aslında hiç gerek yok eger kasılma yoksa bir sonraki asamaya gecebilirmişim dr. yogunlugundan kaldı bu kadar ay araya düştüm popom incindi ev tasıdım falan mayıstan beri kac ay gecti erteleyeince olmyro bir an önce çözmek lazım. suanda regliyim bitince hemen deneyeceğim. inş. bu sefer bitecek. :90:

arkadaslar ben psikologa gitmistim parmak egz. verdi ancak imkansız yapamadım aradan aylar geçti ve tv de cetadın sitesinden eğitim alan doktorlar oldugunu ve bu sorunun psikolojik oldugunu söylediler bende netten baktım dr. buldum ve hemen gittim o dr.da parmak egzersizi verdi dünyada tedavisi bu şekilde dedi ne ilaçla ne bişeyle beyninize önce birşey girer tabusunu yerleştiriyorsunuz eşli olan egz. dede baska birşey girebilir tabusunu ilk gün 1 parmak bir bogum dedi 1 hafta sonra gel dedi kasılma sayılarını yaz dedi bende ilkinde kasılma oldu sonra çok rahattı hatta eşim inanamadı sevincten agladık hergün 30 dk yapacaksın dedi. sorunsuz hergün yaptım.2.hafta 1 parmak 2 bogum dedi ama ben ilk hafta parmagın tamamını aldım kasmayınca.derken dr. demediki hiç kasılma yoksa bi sonraki aşamademedi. araya regl girdi dr. cok yogundu . sonra tabloyu görünce bosuna oyalamısım seni dedi. 2 parmak makas hareketi dedi bende prez. ile yapıyordum egzersizleri sadece bebe yağı sürerek prez. oldugu için makas hareketi yapamadım tabi engel oluyor çünkü elimi açmama. sonrasında gelmene gerek yok dedi. araya tasınma girdi sonra düştüm popomun üstüne aylarca agrıdan oturamadım falan mayıstan beride arada bir parmak egz. yaptım acaba yapabiliyormuyum diye sorun yok ama p.... görünce tırak geliyor :)) bu hafta kk üye oldum sizlerinde sorunlarını okudum hep aynı şeyler o nedenle sizinle desteğinizle bu haftasonu deneyeceğim. emla kremle ilk denemede olursa zaten gerisi gelir çünkü parmak egzers. öyle olmuştu ilk deneme kasmayınca rahat olunca sorun olmuyor. p.... öyle olur diye düşünüyorum. ha gayret vajinismus bizi yenmeden biz onu yenelim ve bebişlerimiz olsun :))))))))))))))))))

Arkadaşlar vajinuzmus rahatsızlığı olan bayanlara tavsiyem şu ki,canınız yansada bu acının size zevk vereceğini beyninize iletin içinizden söyleyin ya da dışınızdan.Beyninizi motive edin bence.Eşinize daha hızlı ve acımasız olmasınıda söyleyebilirsiniz o tabi ki acıtmasın:)Ama siz bunu sesli söyleyin beyninize ay canım çok yanıcak,korkuyorum mesajı verdiğiniz sürece bu kasılmalar asla bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…