Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kelebek seninle aynı gün 2. denemeyi yapıcaz ben de hevesliyim, biraz da stresliyim ama düşünmemeye çalışıyorum aslında zevkli bişi olduunu gördüm çünkü:))

venüsten nasılsın cnm ya özlemişim sizi bebeği eşime bıraktım:) karantinaya girdim resmen çok yaramaz bir oglusum var ve allah dualarımı kabul etti maviş gözlü oglusum.)

inanmıyorum baharım benim ya çok sevindim kac aylık,ne zaman oldu hiç haberim yok biliyormusun cinsiyetini ögrendiğine göre bayag olmuş

arkadaşlar ben dr gitmeye başladım 1 seans gittim henüz doktorum ceyda güvenç bakırköy/istanbul da.sanki iyi geldi gibibişeyler yolunda gitmeye başladı alışıyorum ve yenicem bunu:)bu arada benimki sekonder vaji

arkadaslar ne kadar netten okusumda burdan okudugum ve anlatılan kadar net anlamıyorum bana bılenler anlatırsa sevnırım

vajınismus sadece cinsel ilişki sırasında acı hissedıldıgı ıcın ilişkiye girilememesi mi yoksa buna ilişk sırasında zevk alamamakta dahıl mı?

hepsi dahil canım ilişkiye girememek ,ağrılı ilişki,zevk almamak hepsi vajinismusa giriyo

hepsi dahil canım ilişkiye girememek ,ağrılı ilişki,zevk almamak hepsi vajinismusa giriyo

Vajinismus belirtileri:
Cinsel ilişkinin son derece ağrılı, acılı olması (Disparuni- Ağrılı cinsel ilişki)
İlişki sırasında kasılma sonucunda penisin içeride zor hareket etmesi
Cinsel ilişkide kadının bacaklarını kapatması veya eşini iterek birleşmeye engel olmaya çalışması
Vajina içine tampon, fitil veya vajinal tablet yerleştirememe
Vajina içine parmak sokamama
Jinekolojik muayene olamama, örneğin smear testi yaptıramama
Vajinal ultrasona girememe

bunların hepsini yaşıyoruz biz şimdi dimi...ne büyük sıkıntı

o zaman benımde bı doktara gıtmem gerekıyo ama sanırım benımkı psikolojık cunku agrım sızım yok kocamıda cok seviyorum

Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim

Tebrikler canım...
Böyle devam et kısa sürede sonuca ulaşacaksın inşallah...
Tabiki acı yok, uydurma onlar...
Acı olsa bu kadar insan yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…