- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.321
slm kızlar buarada aramıza yeni gelen arkadaslarada tavsiyem hiç ertelemeden parmak egz. başlayın bu en kalıcı ve kesin çözümü ilac falan çözüm deil. kayganlastırıcı jel kullanın su bazlı bebe yagının mantar yaptıgı söyleniyor. parmak egz. cok zorlanırsanız emla kullanın. bende yeni yendim bugun 2.denememi yapacagım birazdan :))) çok hevesliyim. korkmayın gercekten aCI YOKKKKKKK öptüm hepinizi ii geceler....
sagol canım bneım evet cok gzl bı duygu darısı ıhslahhh sızlere olsun..sabır gerek bılıyosunuz bayagı bı beklettı bıızı yaramaz....kız cocuklaırnı eısmd ebende cok sveıyoruız erkek olsaydıda sevınırıdk tabı saglıklı olsunda.....dualrım sızlerle
venüsten nasılsın cnm ya özlemişim sizi bebeği eşime bıraktım:) karantinaya girdim resmen çok yaramaz bir oglusum var ve allah dualarımı kabul etti maviş gözlü oglusum.)
Son iki sınav güzeldi...
Ve finaller bitti çok şükürrrrrrr...
Şimdi de sonuç bekleme stresi başlıyor...
arkadaslar ne kadar netten okusumda burdan okudugum ve anlatılan kadar net anlamıyorum bana bılenler anlatırsa sevnırım
vajınismus sadece cinsel ilişki sırasında acı hissedıldıgı ıcın ilişkiye girilememesi mi yoksa buna ilişk sırasında zevk alamamakta dahıl mı?
hepsi dahil canım ilişkiye girememek ,ağrılı ilişki,zevk almamak hepsi vajinismusa giriyo
Vajinismus belirtileri:
Cinsel ilişkinin son derece ağrılı, acılı olması (Disparuni- Ağrılı cinsel ilişki)
İlişki sırasında kasılma sonucunda penisin içeride zor hareket etmesi
Cinsel ilişkide kadının bacaklarını kapatması veya eşini iterek birleşmeye engel olmaya çalışması
Vajina içine tampon, fitil veya vajinal tablet yerleştirememe
Vajina içine parmak sokamama
Jinekolojik muayene olamama, örneğin smear testi yaptıramama
Vajinal ultrasona girememe
Vajinismus belirtileri:
Cinsel ilişkinin son derece ağrılı, acılı olması (Disparuni- Ağrılı cinsel ilişki)
İlişki sırasında kasılma sonucunda penisin içeride zor hareket etmesi
Cinsel ilişkide kadının bacaklarını kapatması veya eşini iterek birleşmeye engel olmaya çalışması
Vajina içine tampon, fitil veya vajinal tablet yerleştirememe
Vajina içine parmak sokamama
Jinekolojik muayene olamama, örneğin smear testi yaptıramama
Vajinal ultrasona girememe
canım benım darısı ıhslahh hepınızn n basına olsun..ıhslahh en kısa zmanda sızınde bebek haberınız ı okuruz amıngünaydınlar baharın bebeği kızmış çok sevindim darısı başımızaaaaaaaaa
süper cnm kurtulmussun ii gelir merak etme...
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
Herkese Günaydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?