- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.341
gunaydın cnm nasılsın?
Neden bu siteyi daha önce bulmadım ki ben abuk sabul yerleri okudum
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
tesekurler canım cok ıyıyımmm cok
sen nasılsın???
iyiyim bende çok şükür hayırdır :)))
günaydınlar baharın bebeği kızmış çok sevindim darısı başımızaaaaaaaaa
arkadaslar acil yardiminiz gerekiyor
ben yurtdisinda oldugum icin bu emla kremi bir turlu bulamiyordum simdi bir link yaziyorum.eger sizinde kullandiginiz buysa yazarmisiniz bana ona gore alacagim.
EMLA - Creme - 30 G - Testberichte und Preisvergleich von Shops
insallah budur.....
evet cnm bu krem yalnız bunun bide 5 li olanı var tüpler daha küçük çünkü tek kullanımlık diyor. gerçi ben actıktan sonra bıkac kez kullandım. hijyen olması gerektiği için vaji hassas çünkü bulursan 5 lisini al.
venüsten nasılsın cnm ya özlemişim sizi bebeği eşime bıraktım:) karantinaya girdim resmen çok yaramaz bir oglusum var ve allah dualarımı kabul etti maviş gözlü oglusum.)
arkadaslar ne kadar netten okusumda burdan okudugum ve anlatılan kadar net anlamıyorum bana bılenler anlatırsa sevnırım
vajınismus sadece cinsel ilişki sırasında acı hissedıldıgı ıcın ilişkiye girilememesi mi yoksa buna ilişk sırasında zevk alamamakta dahıl mı?
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
cok sagol canim.bende bulamiyorum diye uzuluyordum.ama bir yerde okudum fazla kullanilmasi halinde o bolgede hissizlesme yapiyormus.korktum simdi de kullanmaya.ne dersinnn???
Günaydın arkadaşlar
şu meşhur egzersizlere başlamak istiyorum bendeama nerden ve nasıll bilmiyorummmm ayrıca bu durumu yaşadıkça utanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?