- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.361
herkese gunaydınlar ben regl oldugum ıcın yorumlara katılamıyorum beklemedeyım ama kafaya koydum bı kere ya olacak ya olacak allahın ıznı ıle kurtulacagım bu hastalıktan okadar
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
Canlarım benim çok ama çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız gerçekten kendimi kadın gibi hissetmeye başladım artık
günayyydiiinnn
yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz.ayy insallah bugun de ilerleme yapan arkadaslar olmustur da hem bizim cesaretimiz olurlar hemde bizde de yol gosterirlerr (AMINNNN)
hadi kızlar elinizi cabuk tutun venüscüm mavi listesiyle sizleri bekliyor benden sonra 2 ark. daha yendi sıra sizde takıldıgınız yerleri hocalarımıza sorun kızlar lütfen üstüne gidin pes etmek yokkkkk
İnşallah yaaa bizde peşinizden geliriz :) . ama ben çok baştayım
en azından marta kadar başarabilsem martta iki sene olacak
hangi asamadasın cnm sen yardımcı olalım o kadar sürmez hem kafanda tarih sartlandırma ....
ben daha bir parmak bir boğum alıyorum ama rahat alıyorum artık sıkıntısız ikinci boğuma geçememiştim.ileriye gidemedim. şimdi de regl dönemindeyim. 2 3 gün sonra bitecek inşallah.
bir bogum girdimi gerisi gelir bacaklarını iyice ac nefes alıp verirken ileri gidiyor zaten. nefes verirken vaji açılıyor. kayganlasıtırıcıda kullan ben gliet gel kullanıyorum çok faydasını gördüm . bebe yagı mantar yapıor diyorlar. su bazlı olmasında fayda var...
çok teşekkrler bende o jelden alcam inşallah . bebe yağı kullanıodum bende ama dediğiniz gibi jel daha mantıklı. bakalım bu hastalık bi bitse hemen başlıcamm
bak cnm bende bu siteyi gecen hafta buldum 3.5 yıllık evliyim ve geçen hafta bende hastaydım cumartesi bitti ve önce parmak egz. yaptım sonra aparatla hemen sonrada p.... oldu bu iş. myısta psikologa gitmiştim ozmaan baslamıstım bayagıda ara vermiştim yani bu kadar basit bişey oldugunu bilseydim bukadar yılımı heba etmezdim ... ama geçmişi düşünmemek lazım her işte bir hayır var. gelecegimiz inş. güzel olacak.... basaracaksınız hepiniz okadar kolayki inan bana yeterki ertlemeyin egz. düzenli yapın bakın görün harika olacak.
slm kızlar bende yendim 2 ay fln oldu
ilişki esnasında nefes egzersizleri çok önemli
bunuda yapın derim. ıkınmayıda öğrenin
ayyyy inş yaa bundan sonra bende ertelemeyi düşünmüyorum çünkü 6-7 ay önce gene burdan başlamıştım ama araya bişiler girdi hipnoz doktoru falan başvurdum onu bekledim derken aylar geçti gene boşa geçen zaman artık her an çok kıymetli benim içinn.
siz çabuk çözmüşsünüz maşallah
inş bende hemen ilerleyebilirimm inanınki hastalığım bir bitsede hemen başlasam diyorum. sizleri görünce içime dahada bir umut doğuyor.
sayenizde bizde başaracaz Allahın izni ile...
harika gözün aydın cnm bende 4 gün oldu daha yeneli alışcaz bakalım
arkidişler ultrason jelinide kullanabilrsiniz....10 dk takıldım cvp yazmıyorum sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?