Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi kızlar elinizi cabuk tutun venüscüm mavi listesiyle sizleri bekliyor benden sonra 2 ark. daha yendi sıra sizde takıldıgınız yerleri hocalarımıza sorun kızlar lütfen üstüne gidin pes etmek yokkkkk

hadi kızlar elinizi cabuk tutun venüscüm mavi listesiyle sizleri bekliyor benden sonra 2 ark. daha yendi sıra sizde takıldıgınız yerleri hocalarımıza sorun kızlar lütfen üstüne gidin pes etmek yokkkkk

İnşallah yaaa bizde peşinizden geliriz :) . ama ben çok baştayım

en azından marta kadar başarabilsem martta iki sene olacak

esracım özelden 10 dk. bir msj atmadan dolayı yazamıyorum burdan cvp vereyim. p... girmez demedimki ben. dr. banada bisürü şey söledi. orda duvar falan yok ayrıca dr. en kalın dediği zar bile sogan zarı kadar Allah askına inanmayın bunlara. duvar gibi gelmesinin sebebi kendini kastıgın için nefes alıp ver verirken ıkın ozmaan acılacak vaji.... duvar falan yok yani. bide dogru açıyı yakala kayganlastırıcıyıda bol sür. birazda emla kullan rahatlamak için . kendini serbest bırakacaksın.

Son düzenleme:
ben daha bir parmak bir boğum alıyorum ama rahat alıyorum artık sıkıntısız ikinci boğuma geçememiştim.ileriye gidemedim. şimdi de regl dönemindeyim. 2 3 gün sonra bitecek inşallah.

bir bogum girdimi gerisi gelir bacaklarını iyice ac nefes alıp verirken ileri gidiyor zaten. nefes verirken vaji açılıyor. kayganlasıtırıcıda kullan ben gliet gel kullanıyorum çok faydasını gördüm . bebe yagı mantar yapıor diyorlar. su bazlı olmasında fayda var...

çok teşekkrler bende o jelden alcam inşallah . bebe yağı kullanıodum bende ama dediğiniz gibi jel daha mantıklı. bakalım bu hastalık bi bitse hemen başlıcamm

çok teşekkrler bende o jelden alcam inşallah . bebe yağı kullanıodum bende ama dediğiniz gibi jel daha mantıklı. bakalım bu hastalık bi bitse hemen başlıcamm

bak cnm bende bu siteyi gecen hafta buldum 3.5 yıllık evliyim ve geçen hafta bende hastaydım cumartesi bitti ve önce parmak egz. yaptım sonra aparatla hemen sonrada p.... oldu bu iş. mayısta psikologa gitmiştim ozmaan baslamıstım bayagıda ara vermiştim araya taşınma falan işleri girdi düştüm popomu incittim falan aslında hepsi bahane ben erteledim yani ama ertelememk gerekiyormuş yani bu kadar basit bişey oldugunu bilseydim bukadar yılımı heba etmezdim ... ama geçmişi düşünmemek lazım her işte bir hayır var. gelecegimiz inş. güzel olacak.... basaracaksınız hepiniz okadar kolayki inan bana yeterki ertlemeyin egz. düzenli yapın bakın görün harika olacak.

Son düzenleme:

ayyyy inş yaa bundan sonra bende ertelemeyi düşünmüyorum çünkü 6-7 ay önce gene burdan başlamıştım ama araya bişiler girdi hipnoz doktoru falan başvurdum onu bekledim derken aylar geçti gene boşa geçen zaman artık her an çok kıymetli benim içinn.
siz çabuk çözmüşsünüz maşallah
inş bende hemen ilerleyebilirimm inanınki hastalığım bir bitsede hemen başlasam diyorum. sizleri görünce içime dahada bir umut doğuyor.
sayenizde bizde başaracaz Allahın izni ile...

saolsunlar bende venüs ve nazlı1982 sayesinde ve diğer ark. yasadıklarını okuyarak başardım egz. cok faydası var...yeterki kafada ben yapabilirim deyin gerisi geliyor zaten...

Son düzenleme:
harika gözün aydın cnm bende 4 gün oldu daha yeneli alışcaz bakalım

saol cnm 1,5-2 aylık evliyken fln yendim şimdide üstünden 2 ay geçti. 4 aylık evliyim ben yaklaşık
bnmki hafif derecede vajinismustu ki böle kolay yenebildim sanırım.

2. fln yapışınızda olumsuz olursa hiç kafana takma moralini bozma
inan herşey zamanla düzene giriyo.

arkidişler ultrason jelinide kullanabilrsiniz....10 dk takıldım cvp yazmıyorum sanmayın

evet oda varmış ben bulamadım (( gleit gel pahalı yaw dayanmıyor bana 2 kutu aldık yani getti 25 tl :))) olsun ya hiç önemli deil nelere para gitmiyor bu herseyden önemli benceee aç kalırım yine alırım jelimi bi süre sonra gerek kalmıcak zaten.:92::92::92: hadi kızlar halay cekmek istiyor cnm fazla bekletmeyi,nnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…