- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.601
kızlar bu arada bişey soracaktım..yarısına kadar ilişkiye
girebiliyoruz yazmıştım, tam olarak yapabilen arkadaşlar benim sorunum vaji
girişinde değil hatta onu hissetmiyorum eşime soruyorum oldu mu girebildin mi
diye...ama biraz ilerleyince karnımın hemen alt tarafında derin bi acı oluyor
sanki.. bi korku kaplıyor içimi sanki ordan yukarı doğru çıkacakmış hissi veriyor.
bu yüzden de eşimi ittiriyorum ve sonuna kadar gidemiyoruz.. burayı okuyunca bi
cesaret geliyo bana sormayın gerçi eşime de diyorum sen bana bakma devam et
anlık bi his diye ama o da benden etkileniyormuş.. sen acı duyunca kıyamıyorum
sana diyo canım benim en çok da onun için istiyorum zaten sabırla bekliyo...
/QUOTE]
bebişim hepimizin takıldığı yer orası zaten canım akşama küçük dudakları arala parmağınla vajinin içine o duvar sandığımız yere nohut tanesi kadar emla sür uyuşsun p...s denemesi bi bakmışın hiç bişey hissetmeden olmuş bitmişüstte ve ters oturmanı tavsiye ederim
ooooo çılgın fantasyyyy :))) yupiiii
venüscüm posta kutun dolmuş bi temizleyiver annem :)))
yaşıtız cnmcm ozaman snde yap sizde bizim gibi çok sosyalsiniz cnm ben profesyonel fotografçılıkla ugrasıyorum. trekking,dagcılık...vs.
16450 aşağılarda takılmakla olmuyor güzelim acil durum raporu alalımne zaman başardım yazacaktın aaaa olmuyo böyle alıp oklavamı geliyom oraya
valla cnm vajide hiç girişe izin verilmiyor. senin jinekologa görün derim mantar falan olmasın kasılma oluyormu eşin hisseder onu p... kastıgında hisseder varmı öle bişey.
canım kasılma oluyor ben dahi hissediyorum kastığımı, sanki kapatıyorum yolu eşimde hissediyormuş bunu... benim durumum biraz farklı canım bahsetmiştim daha önce zar kalındı operasyon geçirdim diye.. ama işte korku var yoksa bacak açamama durumu yok...
16450 aşağılarda takılmakla olmuyor güzelim acil durum raporu alalımne zaman başardım yazacaktın aaaa olmuyo böyle alıp oklavamı geliyom oraya
bebişim hepimizin takıldığı yer orası zaten canım akşama küçük dudakları arala parmağınla vajinin içine o duvar sandığımız yere nohut tanesi kadar emla sür uyuşsun p...s denemesi bi bakmışın hiç bişey hissetmeden olmuş bitmişüstte ve ters oturmanı tavsiye ederim
anladım cnm ozaman kasılma varsa senide değerli görevimiz olan parmak egz. davet ediyoruz :)))) ve sonunda mutlu son okey bebişim.
oklavayı çoktan hakettim canım ben ya ne desen haklısın valla:26:en son pe..sin yarısını almıştım işte sonra da regl oldum ardından ama dün bitti reglim bugün denemek istiyorum ama biraz buralarda takılmam lazım bunun için.yazıları okudukça motive oluyorum bençok heyecanlıyım akşama kadar bayılıp kalmasam bari:90:yarıya kadar çok rahat olmuştu ama yarıdan sonrasını ittirsek de girmedi.emlayı az sürmüşüm sanırım.bu gece daha fazla sürücem.şans dileyin bana
canım emlasız acılı oluyo ben de emla sürüyorum zaten o zaman acı yok gibi bişey... vajina girişine sürüyorum parmağımı sokamıyorum yoksa... ben hiç üstte denemedim aslında burda üstte yapanlar daha kolay diye yazmış ama benim hep klasik yöntemle oldu bana da o kolay geliyo işin çoğu eşime düşüyo ondan sanırım..
canım üstte ve ters gerçekten çok daha rahat oluyo biz her pozisyonu denedik nerdeyse hangisinde daha rahat olurum diye.bide yatağın ucunda oturup erkeğin eğilerek yapmaya çalıştığı kader arkadaşımın dediği pozisyon rahat.bi de onları dene
canım emlasız acılı oluyo ben de emla sürüyorum zaten o zaman acı yok gibi bişey... vajina girişine sürüyorum parmağımı sokamıyorum yoksa... ben hiç üstte denemedim aslında burda üstte yapanlar daha kolay diye yazmış ama benim hep klasik yöntemle oldu bana da o kolay geliyo işin çoğu eşime düşüyo ondan sanırım..
ah canım işte parmak egzersizi yapamam ben ya inan p..sten hiç korkmuyorum ama parmak egzersizinden korkuyorum...
canım üstte ve ters gerçekten çok daha rahat oluyo biz her pozisyonu denedik nerdeyse hangisinde daha rahat olurum diye.bide yatağın ucunda oturup erkeğin eğilerek yapmaya çalıştığı kader arkadaşımın dediği pozisyon rahat.bi de onları dene
kadercimdekide ne populer oldu heee dünden beri dolu msj geldi su meshur yöntemi söleyin diye :)))bende bu aksam denicem öyle :))) yupiii
oklavayı çoktan hakettim canım ben ya ne desen haklısın valla:26:en son pe..sin yarısını almıştım işte sonra da regl oldum ardından ama dün bitti reglim bugün denemek istiyorum ama biraz buralarda takılmam lazım bunun için.yazıları okudukça motive oluyorum bençok heyecanlıyım akşama kadar bayılıp kalmasam bari:90:yarıya kadar çok rahat olmuştu ama yarıdan sonrasını ittirsek de girmedi.emlayı az sürmüşüm sanırım.bu gece daha fazla sürücem.şans dileyin bana
heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ben geldım
kayganlastırıcıyı bol sür:9 nefes al ver verirken yavasca ittir okey ıkın azcıkta inan derin nefes alıp vericen bukadar basit... Allah yardımcın olsun yarısı olduysa olur merak etme...
canım yarısına kadar ilk aldığımda hiçbirşey sürmemiştim o da rahat olmuştu hiç acı sızı da olmadı ama yarısından sonra olmayınca kayganlaştırıcı bepanten ne bulduysam sürdüm.son çare emlayı denedim ama hiç uyuşturmadı biraz isteksiz kullandığım için sanırım az sürdüm emlayı.gerçi sen bugün doktor emlanın zararı yokmuş deyince rahatladım biraz.bu gece daha fazla sürücem.inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim canım
canım son durumun benimle aynı yarıdan sonrasına gidemedik şu adetim bitsin diye bekliyorum...şimdiden şartlandırma ama kendini ben ne zaman öyle yapsam daha fazla kasılıyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?