Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

16450 aşağılarda takılmakla olmuyor güzelim acil durum raporu alalım ne zaman başardım yazacaktın aaaa olmuyo böyle alıp oklavamı geliyom oraya

valla cnm vajide hiç girişe izin verilmiyor. senin jinekologa görün derim mantar falan olmasın kasılma oluyormu eşin hisseder onu p... kastıgında hisseder varmı öle bişey.

canım kasılma oluyor ben dahi hissediyorum kastığımı, sanki kapatıyorum yolu eşimde hissediyormuş bunu... benim durumum biraz farklı canım bahsetmiştim daha önce zar kalındı operasyon geçirdim diye.. ama işte korku var yoksa bacak açamama durumu yok...

anladım cnm ozaman kasılma varsa senide değerli görevimiz olan parmak egz. davet ediyoruz :)))) ve sonunda mutlu son okey bebişim.

16450 aşağılarda takılmakla olmuyor güzelim acil durum raporu alalım ne zaman başardım yazacaktın aaaa olmuyo böyle alıp oklavamı geliyom oraya

oklavayı çoktan hakettim canım ben ya ne desen haklısın valla:26:en son pe..sin yarısını almıştım işte sonra da regl oldum ardından ama dün bitti reglim bugün denemek istiyorum ama biraz buralarda takılmam lazım bunun için.yazıları okudukça motive oluyorum bençok heyecanlıyım akşama kadar bayılıp kalmasam bari:90:yarıya kadar çok rahat olmuştu ama yarıdan sonrasını ittirsek de girmedi.emlayı az sürmüşüm sanırım.bu gece daha fazla sürücem.şans dileyin bana

canım emlasız acılı oluyo ben de emla sürüyorum zaten o zaman acı yok gibi bişey... vajina girişine sürüyorum parmağımı sokamıyorum yoksa... ben hiç üstte denemedim aslında burda üstte yapanlar daha kolay diye yazmış ama benim hep klasik yöntemle oldu bana da o kolay geliyo işin çoğu eşime düşüyo ondan sanırım..

anladım cnm ozaman kasılma varsa senide değerli görevimiz olan parmak egz. davet ediyoruz :)))) ve sonunda mutlu son okey bebişim.

ah canım işte parmak egzersizi yapamam ben ya inan p..sten hiç korkmuyorum ama parmak egzersizinden korkuyorum...

kayganlastırıcıyı bol sür:9 nefes al ver verirken yavasca ittir okey ıkın azcıkta inan derin nefes alıp vericen bukadar basit... Allah yardımcın olsun yarısı olduysa olur merak etme...

ozaman cnm kayganlastırıcı sür emla sür. nefes al ver rahatla ıkın bunlar püf noktaları okey .

canım son durumun benimle aynı yarıdan sonrasına gidemedik şu adetim bitsin diye bekliyorum...şimdiden şartlandırma ama kendini ben ne zaman öyle yapsam daha fazla kasılıyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

kayganlastırıcıyı bol sür:9 nefes al ver verirken yavasca ittir okey ıkın azcıkta inan derin nefes alıp vericen bukadar basit... Allah yardımcın olsun yarısı olduysa olur merak etme...

canım yarısına kadar ilk aldığımda hiçbirşey sürmemiştim o da rahat olmuştu hiç acı sızı da olmadı ama yarısından sonra olmayınca kayganlaştırıcı bepanten ne bulduysam sürdüm.son çare emlayı denedim ama hiç uyuşturmadı biraz isteksiz kullandığım için sanırım az sürdüm emlayı.gerçi sen bugün doktor emlanın zararı yokmuş deyince rahatladım biraz.bu gece daha fazla sürücem.inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim canım

fazla sürünce biraz yanma oluyor yalnız haberin olsun en fazla 2 nohut kadar sür yeter ok. bide acılan tüp etkisi azalıyor sanki yeni bitane aç...

canım son durumun benimle aynı yarıdan sonrasına gidemedik şu adetim bitsin diye bekliyorum...şimdiden şartlandırma ama kendini ben ne zaman öyle yapsam daha fazla kasılıyorum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

evet canım aynı durumdayız sanırım.benim de korkum o zaten şartlandırınca olmuyo daha çok heyecan yapıyorum sanki bu gece gerdek gecem gibi hissetmeye başladım vallatabi o zaman daha korkaktım şimdi korkmuyorum sadece hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ama bugün olmasa da olucak elbet bigün.parmak egsersizleri sayesinde anladım ki içerisi zaten çok geniş korkulcak hiçbişey yok.kasma problemini çözemedim tam olarak.ben rahat olduğumu düşünüyorum ama değilim demekki.inşallah herkes bir an önce güzel haberlerini paylaşır burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…