Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ya bekarlık sultanlıkmış gerçekten. ben vajime hiç ağda yapmadım acıyor vede sarkar die çok ii baktım ona, jiletle işimi hallediyordum. tabii orası orman gibi büyüyor. eşimde bunu istemiyor batıyor ve uyuşuyormuş penisi. lazerle kurutalım die tutturdu. ne zor şey kadın olmak.
vajisi ayrı dert kılı tüyü ayrı dert. dün gece adeet sancısından öldüm sbh 4 te uyuyakalmışım.
gel sana penis...ilin yapayım geçer sancıların diyor :)
dantelli iç çamaşırım sütyenim bile olmadı of ya kadın gibi hisedemiyorum kendimi.
çocuklar gibi çizgi filmli pembeli beyazlı pamuklu çamaşır dolu çekmecem.
kırmızı seksi iç çamaşırlarına bakmaktan sıkıldım. 1 kere bile giymedim aldırmıyor. alırsan keserim dedi. fahişe gibi diyor. ne ilgisi var ya. dılarıdan görenler ne kadar aydın bir eşin var diyorlar ama bir bilseler bazen çengel gibi takılıyor.
benm eşimde çok titiz, oğlak burcu. herşey temiz düzenli olacak. dağınık ev olmayacak asla.
dip köşe kontrol eder. kaldıki bende çok titiz insanım ama yapamadığım zaman yüzüme vuruyor bu nie böyle die.
kadın olmak zor zanaat mış be güzelim.kolay gelsin hepimize...

güzelim emla sür öyle yap ağda çok kolaylık olur senin için belirli bi süre sonra azalıyor zaten evde etek/elbise giydiğin zaman hiç iç çamaşırı giyme şiddetle tavsiye edilir hatta altına topuklu ayakkabı giy öyle dolan evin içinde bana drun kendimi kadın hissetmem için önerdiği yöntem çok faydasını gördüm biz vajililer genelde aynı mantıkta mesela ben kolay kolay etek/elbise giymem ya jean yada kumaş pantalon bacaklarım hep kapalı otururdum sanki bişey kaçacak artık evde bacaklarımı yayarak oturuyorum ve çamaşırsız dolanıyorum genelde yazları yada evin sıcak olduğu akşamlar enteresan bi deneyim oluyor alttan hava alıyo sanki vajiyede yazık yıllarca üvey organ muamelesi yaptık ona azcık havalansın dimi :92: aslında kadınlık süper bişeyde biz yavaş yavaş anlıyoruz ve yaşıyoruz

Bu dertten kurtulanları tebrik ediyorum rabbim başka sıkıntı göstermesin
ben hiç egzersiz yapmadım zaten anladığım kadarıyla hafif vajiliyim.. ilişkide sonuna kadar gidemiyoruz ama yarısına kadar oldu..adetimin 3. günündeyim, bitsin diye sabırsızlanıyorum, bu ay kararlıyım tam manasıyla olcak artık sonra halaya

Allah iyiliğini versin venüs emi yarıldım gülmekten işyerindekiler hayırdır diyor odama geldilerde :))) yok bişey dedim :))) valla ii fikir bende tam tersi mini etek falan bayılırım giymeye yazın en minisinden şortlar etekler giyerim evde tabi benimki yazık cıldırıyor cup yataga fosss tabi karı vajili :)) dün dr. ben içerde giyinirken eşime sen karını cok seviyorsun dile kolay 3.5 yıl beklemişsin seni cok takdir ettim dedi. eşimde bi 3,5 yıl daha beklerdim olsun yeterki eşim mutlu olsun demiş... çok duygulandım kızlarr. kocişim bitanem aşkımmmm benimmm

maşallah diyelim o zaman en kötü günümüz böyle olsunnnnn ohhhhh yandannnn bu gün zaten içimde manyacccc bi neşe var biri beni durdursun

tabi tatlım olur yeterki iste ve biraz cesaret inan erkeklerin işi daha zor onlar sünnet olurken acı var bizde yok :)))) benzetmeye bak be heyttttt:2:

maşallah diyelim o zaman en kötü günümüz böyle olsunnnnn ohhhhh yandannnn bu gün zaten içimde manyacccc bi neşe var biri beni durdursun

maşallah venüscüm fıkır fıkırsın bende dün öleydim keçiboynuzu işe yarıyor ama bide kilo yapmaz inş... folik asitede basladım dişçiyede gittim ön hazırlıklar tamam bide bolca kaynayabilsek :)))
bebiş yapcezde :))

bende evde giyerim yada tatilde ama balkona çıkmak yasak o şekilde ama işe giderken tercihim etek olmaz rahat edemem merdivenler var sanki millet merdiven altında beni bekliyor namus abidesiyim ya anacım kocişlerin hakkını nasıl öderiz bilmem Allahım onlara iyi bir eş olmayı nasip etsin bir ömür boyu ağzımızın tadı bozulmasın....en çok beni duygulandıran vajiyi yendiğin akşam alnımdan öptü sen benim herşeyimsin dedi ya bunun bedeli hiç bir şeyle ölçülemez ağlasammı gülsemmi dondum kaldım kabus bitmişti ve ben inanamıyordum o öpücük dünyalara bedel aylarca döktüğüm gözyaşını sildi süpürdü bütün kötü hatıralarla birlikte....

benimki taktı illa 2012 de yapcakmışız bebişi bende bu yıl olsun istiyorum bi gece onu tava getiricem çok hain planlarım var

venüs, kelebek enerjinize bayıldım Allah neşemizi arttırsın maşallah
ben de başladım folic asite 4 gün oldu.. bizde istiyoruz bebiş, ayın 24 ünde 4 ayımızı doldurcaz bebek için çok beklemek istemiyorum nasip olur inşalllah....

aynen öyle tatlım maşallah çok sanslıyız Allah agzımızın tadını bozmasın işte bende etek giymiyorum. bizim evde 3 katlı esk. bi taraflarım donuyor ama yatak odasına ufo koydum ohhhh sıcacık geziyorum cıbıl :))) eşim diyoki hatun sana ne oldu bir haftadır maşallahın var bide şu acemiliği atsam süper olcakya :))))

çok güzel tatlım Allahım hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah...

amin en kötü günümüz böyle olsun tatlışım şimdi hamile kalmaya karar verdiniz ve dr gittiniz kan sayımımı yaptırdınız ona göremi verdi dr folik asiti ???

bebişim amatör kümede oynamadan 1. lige çıkılmıyo

amin en kötü günümüz böyle olsun tatlışım şimdi hamile kalmaya karar verdiniz ve dr gittiniz kan sayımımı yaptırdınız ona göremi verdi dr folik asiti ???

yok canım doktora gitmedim ben, ablam hemşire şuanda hamile zaten.. o dedi hamilelikten 2-3 ay öncesinde folic asite başlanmalıymış. ablamın verdiği SOLGAR Folik Asit (Folacin)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…