- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.661
ozaman senide tebrik ediyor ve hemen halayını çekiyoruz cnmcm :92::92::92::92::92::92:
canım şu an gribim boğazlarım intihaplanmış zaten grip nedeniyle gitmiştim doktara karnımın ağrıdğını da söyledim doktara oda tahlil yaptı ve idrar yolu enfeksiyonuda çıktı.şu an için antibiyotik kullanıyorum ama o antibiyotik boğazlarım içinmi yoksa idrar yolu içinmi bilmiyorum 9 gün sonra yine gel dedi doktor kontrol için inşallah bütün ümitlerimi şu enfeksiyona bağladım o geçerse acısız bir şekilde ilişkiye gireriz diye umuyorum.egzersizleri eş parmağıyla yapıyorum ben tabi düzenli değil eşimin baş parmağını sonuna kadar alıyorum.geçen hafta emlayla deneme yapmak istedik emla sürdük ama yeterince uğuşmadı herhalde çünü ben acı hissettim.bana yardımcı olursan çok sevinirim canım
ne kazası=(canım sen baya bi soğuk almışsın geçmiş olsun....tek antibiyotik temizler hem altı hem üstü geçen dişim sızlıyo diye dr gittim bana mantarken kullandığım ilacı vermiş eczacıya dedim yanlışlık olmasın ben bunu mantar için kullandım dedi iyi gelir dişede şok oldum hay anasını sayın seyirciler dedim içimden :90: canım enfeksiyon geçmeden ilişkiye girme atlat rahat rahat yaparsınbirde ben vajiyi ilk emlasız sadece jel ile yendim ama sonrasında geçirdiğim kaza ile çok ara verdik bu defa 2. defa yenmem gerekti çünkü kasığımda ağrı vardı tekrar egzersiz yaptım ve denememde emla kullandım zaten çok merak ediyodum nası bişe şu emla diye ama ben emlayı ağrıyan kasığımın acısını hissetmemek için kullandım ilk kullanmada anlamıyosun bak 2. kullanmada daha net anlayacaksın uyuşturduğunu yeni tüp aç bende 10 dk sonra uyuşma oldu süresi değişebilir kişiye göre bu arada sabahları içilen sirkeli su ve ayva vücuttaki bütün mikropları temizliyormuş aklınızda bulunsun
canlarım benim inanın ki sayenizde olmuştu.....eşime anlata anlata bitiremiorum burayı
iki doktor arasında karasız kaldım kızlar..ender vardar-hipnoz ve hipnoterapi uzmanı ve saygın miçozkadıoğlu-jinekolog..
ararştırdığım kadarıyla iki doktorda vajinismus tedavisinde uzaman..bilen duyan giden varsa yardımcı olabilirmi..bu arada ben çook eski bi vajili olarak uzun zamandan beri siteye girmiyordum..benim zamanımdan kimse kalmamış..herkes başarmış..ben hariç..
yanlış yere yazmışolabilirim..site içeriği değişmiş..
iki doktor arasında karasız kaldım kızlar..ender vardar-hipnoz ve hipnoterapi uzmanı ve saygın miçozkadıoğlu-jinekolog..
ararştırdığım kadarıyla iki doktorda vajinismus tedavisinde uzaman..bilen duyan giden varsa yardımcı olabilirmi..bu arada ben çook eski bi vajili olarak uzun zamandan beri siteye girmiyordum..benim zamanımdan kimse kalmamış..herkes başarmış..ben hariç..
yanlış yere yazmışolabilirim..site içeriği değişmiş..
canım ender vardarı ilk defa duydum bilmiyorumm bişey diyemeyecem...saygın bey bildiğim kadarı ile zaten ilk gittiğinde jinekolojik muayene yapıyormuş 200-250 arasında para veriyormuşsun muayene için sadece...sonra tedavi için 2,500 tl-4,000 tl alıyormuş diye biliyorum bide bi kadın var 2,000 tl ama adını unuttum bakmam lazım...benim drum seansı 150 tl. 5 seans gittim tavsiye ederim...çıkmam lazım sona devam ederim :13:
anacım nerdeymiş bu 4 te biten mesai benide yanına çırak al
tebrik ederim tatlım.nasıl bi duygu içinde hisetmek. 5 aylık evliyim, kızlık zarı yırtılma aşamasında acır die korku yapıyorum parmak egzersizi ile uğraşıyorum, bende yapabildiğim günü göreek miyim acaba:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?