- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.681
venüsten senin gittiğin doktordan biraz bahsedermisin....ben istanbuldayım..
arkadaşlar istanbul içinde vajinismus tedavisi yapan doktorları araştırmıştım karar verdiklerim daha doğrusu aralarında kararsız kaldıklarımı size yazmak istiyorum,belki sizede bi faydası olur.
ender vardar---hipnoz ve hipnoterapi uzmanı--hipnozla 7-8 seansta çözüyo,aradım seans ücreti 250 tl.garantiside var..ama 2 hafta öncesinden rendeu almak gerekiyo,yoğunmuş.
miçozlkadıoğlu------jinekolog---%100 garanti,tam olarak yöntemini anlayamadım muayeneye gidince görücem!daha ileri vakalarda hipnoz uyguluyo.muayene ücreti 250 tl..
yeşim yerçok----------jinekolog--tek seansta çözüyo---hipnoz yok-parmak egzersizi yok,,ücret 2000tl..
ben bu doktorları iinternetten araştırdım arkadaşlar,,ama giden birinden duymak daha önemlii sonuçta..bilginiz olsun diye yazıyorum..bide bilen varsa yardımcı olsun diye..şimdiden teşekkür...
bizde kk sayesinde yendik benim eşimde vajili kadınların kocaları kulubü kuralım okey tavla atarız diyor :)))
jas-min
yeşim yerçok bende diyorumya tesadüfen internetten buldum.doktorun vajinismusla ilgili bi mini videosuda var hatta.ben onu dinleyince güvenilir gelmişti.ama tk seans olması yinede kafamı karıştırdı.aradım,asistanıyla görüştüm,muayene ücreti 250 tl dedi,ama seansa aşlarsanız oda içinde olur,ayrıyetten muayene ücreti almayız 2000 ödersiniz dedi,toplam seans 1 saat sürüyormuş,eşlerle beraber gelinmeli dedi.parmak egzersizi,hipnoz,yada cerrahi bir operasyon asla uygulanmıyor dedi.1 saat sonunda tamamen ilişkiye hazır hale geliniyormuş.1 hafta sonra kontrole çağrılıyo,başaramamış olunursa eğer tekrar 1 saatlik seans tedavisi veriliyo,bundan ücret alınmıyo.böyle yani.
venüsten
teşekkürler canım,dediğin doktoru hemen araştırıyorum,gerçekten bu devirde 4000 lira ödemek,daha doğrusu eşime bu yüzden masraf yaptırmak çok ağrıma gidiyo..
venüsten benim gittiğim doktorların hepsi normal jinekolog ,kadın doğum uzmanı..vajinismusu tedavi edici hiç bir yardımları olmadı..hepsi birer jel,sakinleştirici,kayganlaştırıcı vs..yazıp,bide muayene edip normalsin deyip gönderdiler..bizim yapabileceğimiz bişeyyok dediler..hatta bitanesi cinsel işlev bozukluğu diye bi bölüm varmış oraya gitmemi tavsiye etti..çapadamı,bakırköydemi tam hatırlamıyorum yerini..hatta son gittiğim eylül ayındaydı,bana 1 ay müddet verdi,ekimde bu iş tamam olsun artık,bak 3 yıl bitmiş dedi,artık çocuk çalışmalarına başlayın bile demişti..ama nerdeee...ocak biticek bende tık yok..kendimden nefret ediyorum..
tamam şimdi hatıradım benide oraya göndermişti..bakırköye yani!!
cinsel işlev bozukluğuna..
benimde şuana kadar gittiğim bütün jinekologlar hep özel hastanelerin yada muayenehanesi olan doktorlardı ama yinede çözemedim..ve tamamen bıraktım..ama 3 yıl geçince artık önüme çıkan herkesten çocuk yokmu hala sorularından bunaldığım için,çok iyi bir araştırma içersine girdim..ozamanlarda bu siteye sürekli yazıyordum..şimdi yine burdayım işte..bi gün bende başarıp burdaki arkadaşlara yardım etmeyi okadar istiyorumki..
bu sorunu olanlar hiç ilişkiye giremiyormu? yoksa giriyor ama ağrı ve acılımı oluyor?
yeşim hanımı aradğımda ücret peşin ödeniyor dediler..yani 2000 lirayı ödeyip seansa başlıyosun..sanırım başarana kadardır..daha sonrası için ek bi üccret ten bahsetmediler hiç..
arkadaşlar bana ilişki için en rahat pozisyon hangileri söylkermisiniz
jasmin ben de ilk zamanlar parmak egzersiziyle başladım ilk burda,bu sitede..ama sonra çok sıkıldım bu egzersizlerden,yani anlayacağın ben tembel bi öğrenciydim,bi başlayıp bi bıraktım,bazen bunalıma girdim tamamen ortadan kayboldum vs..zaten bırakınca birdaha toparlayamıyorsun böyle 3 sene geçmiş oldu..6 aylık evliydim burayla tanıştığımda,herkesin okadar çok yardımı olmuştuki,ben bile kendime okadar yardım edemededim..
venüsten
dediğin doktora şimdi baktım canım,ama tedavi yöntemini anlayamadım,parmak egzersiizleyilemi çözüyo!1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?