- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.701
arkadaşlar bana ilişki için en rahat pozisyon hangileri söylkermisiniz
mrb kızlar ben 1,5 senelik evliyim bende bu vajiden çektim çekiyorumda ilk aylar olur olr dedik bekledik 2 3 ay geçince ertelemenin manası yok dedik ve dr gittik yazdı çizdi ödev verdi1 gittim 2 gittim bi işe yaramadı dr umda demiştiki vajili kadınların kocaları yumuşak huylu olur kırmaktan çeknirler eşlerini eşimde öleydi bana bişey olmasın die kendi erteliyordu hep.kendim karar aldım bak dedim çığlık çığlıga kalsamda bu gece bu işbitecek tamammı tamam zannediyorumki zorlanırsa olur ama gerçekten o gece en azında bekaret bozuldu sonrası aşama aşama ay ay milimle ilerledik şu anda bile inanılmaz lasıyorum ama gözlerimi kapatıp yapmaaa zevkk all diyorum ve devam ediyorum.kararlılık çok önemli ben o parmak işlerini yapamadım dedim kendi kendime parmak girene kadar o girsin daha ii çok büyük kararlılıklaadım adım aştık bunu aşıyoruzda ben daha 1,5 senede bu ay tat almaya başladım.kararlı olmadan omuyor.dr kalsaydı 5 ay gidicektimm:78:Allah yardımcınız ve yardımcımız osunn
vayy be zorladın oldumu yanii
valla helal olsunnn peki şimdi nasıl sorun hala devam ediyormu ?
ben ilk gece çok zorladımm kendimi bu iş bu gece bitecek dedim kafamda o gece olması gerekiyor diye belirlemiştim ama değil ağrılı sancılı ilişkiyi içine alamadım imkansız gibi bi hale düştük.
ve bütün doktorlarında dediği ne kadar uğraşırsanız uğraşın beyinsel yapacam desenizde vucut kabul etmiyor deniliyor. gerçekten bende zorladığım zamanlar olmuştu . valla çok şaşırdımm
şimdi normal ilişki yaşayabiliyormusunuz peki ?
hamdolsun şu an gayet iyi bana kalsaydı pipirikliliğime ve eşimin kıyımsızlığına annemi dinledim annem kızım altı üstü ne acı çekeceksin dedi belki 3 dk belki 10 sny 1 hafta bunu düşündm ve eşime ben kassamda kendini bana itt dedim ne olursa olsun seni itsemde vursamda itt dedim ve oldu çok az bigiriş oldu ama oldu.ve bir senedede yol kat ettik şu an gayet iyi bu kadar güzel bişeyi nie kafamda sorun etmişim bilmiyommm iykidekendimce azmetmişim
bende bundan kurtulamıyorum iki ay olucak evleneli eşimle hala ilişkiye giremedim evliliğim tehlikede
arkadaşlar son durumu bildiriyorum.eşimin iki parmağı ben müdahale etmeden oldu.hemde bikaçkezsonra p... denemsi yaptık.o yanma hissini yaşıyorum giriş kısmında o yüzden ileri gitmedim ama ona yenik düşmek yok devamıda gelecek.daha rahatım sanırım emin ve yavaş adımlarla ilerliyorum.tabi vajiyi ürkütmemek lazım.mazallah canı çok tatlı.azıcık acıda beni başa döndürebilir.anladım ben onu.anladığı dilden yaklaşmak lazım. egzersiz yapan arkadaşlar size sesleniyorum acı yok,sızı yok devam edin
aynen kesinlikle bende başarsam bende bu sorunu yaşayanlara elimden gelen desteği göstermek isterimmm. bizi ancak biz anlayabiliyoruz. yaşayan biliyor gerçekten. başarırız inşallah. üstüne gidildikçe aşılmayan sorun yoktur sonuçta illaki çaresini bulacaz ki tek çare yani en iyi çare parmak egzersizi bende dönüp dolaşıp bu egzersize döndüm
ama burada başaranları görünce biz neden yapamayalımki diyorum sonuçta onlarda bizim çektiğimiz sıkıntıları çektiler. üstüne gidersek gerçekten başaracağımızı umut ediyorumm.
slm kızlar nasılsınız
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
yeşim erçok nasıl çözüyor o kısmı anlamadım :44:
bide şu var tek hipnoz ile çözümlenemeyebiliyor .bende %100 garanti hipnoz doktoruna gittim 3 seans ilerleme olmadı çok az farketti korkumu yendim. yani çok ileri derece benimki ondan belkide.
yani hipnozu ben %100 garanti olarak görmüyorum aslında. çünkü herkesin farklı oluyor. tek seansta çözülen var 2 ay uğraştığıda olmuş doktorun
ulusoy bile belden iğne falan yapıyormuş extradan.
ama yeşim erçoğu merak ettim :) ne uyguluyormuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?