Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bana ilişki için en rahat pozisyon hangileri söylkermisiniz

aylincim posta kutun dolu msjına cvp yazamadım kalçanın altına ufak bi yastık koyup bacaklarını aç deriin nefes al nefesi verirken eşin yavaşça itsin çok rahat oluyo,içeri girince bi süre korkudan kıpırdayamıyosun gerçi ama olsun :86: yada eşin yatsın sen kendi isteğine göre hızını ayarlayıp üstüne otur sonra eşinin üzerine uzan ondada çok rahat olursun

mrb kızlar ben 1,5 senelik evliyim bende bu vajiden çektim çekiyorumda ilk aylar olur olr dedik bekledik 2 3 ay geçince ertelemenin manası yok dedik ve dr gittik yazdı çizdi ödev verdi1 gittim 2 gittim bi işe yaramadı dr umda demiştiki vajili kadınların kocaları yumuşak huylu olur kırmaktan çeknirler eşlerini eşimde öleydi bana bişey olmasın die kendi erteliyordu hep.kendim karar aldım bak dedim çığlık çığlıga kalsamda bu gece bu işbitecek tamammı tamam zannediyorumki zorlanırsa olurama gerçekten o gece en azında bekaret bozuldu sonrası aşama aşama ay ay milimle ilerledik şu anda bile inanılmaz lasıyorum ama gözlerimi kapatıp yapmaaa zevkk all diyorum ve devam ediyorum.kararlılık çok önemli ben o parmak işlerini yapamadım dedim kendi kendime parmak girene kadar o girsin daha ii çok büyük kararlılıklaadım adım aştık bunu aşıyoruzda ben daha 1,5 senede bu ay tat almaya başladım.kararlı olmadan omuyor.dr kalsaydı 5 ay gidicektimm:78:Allah yardımcınız ve yardımcımız osunn

vayy be zorladın oldumu yanii
valla helal olsunnn peki şimdi nasıl sorun hala devam ediyormu ?
ben ilk gece çok zorladımm kendimi bu iş bu gece bitecek dedim kafamda o gece olması gerekiyor diye belirlemiştim ama değil ağrılı sancılı ilişkiyi içine alamadım imkansız gibi bi hale düştük.
ve bütün doktorlarında dediği ne kadar uğraşırsanız uğraşın beyinsel yapacam desenizde vucut kabul etmiyor deniliyor. gerçekten bende zorladığım zamanlar olmuştu . valla çok şaşırdımm
şimdi normal ilişki yaşayabiliyormusunuz peki ?

hamdolsun şu an gayet iyi bana kalsaydı pipirikliliğime ve eşimin kıyımsızlığına annemi dinledim annem kızım altı üstü ne acı çekeceksin dedi belki 3 dk belki 10 sny 1 hafta bunu düşündm ve eşime ben kassamda kendini bana itt dedim ne olursa olsun seni itsemde vursamda itt dedim ve oldu çok az bigiriş oldu ama oldu.ve bir senedede yol kat ettik şu an gayet iyi bu kadar güzel bişeyi nie kafamda sorun etmişim bilmiyommm iykidekendimce azmetmişim

gerçekten helall olsun azmetmiş başarmışsıınn . çok tebrik ediyorumm

valla kızlar allah yardımcınız olsun ben yaşamadım allaha şükür bu olayı
sadece ilk gece çok kastım kendimi bende kendimi bu gece olup bitmeli diye şartlandırmıştım
ama herşey psikolojiye bağlı kasmayıp başka şeyler düşününce bi anda olup bitiyo :78:

aferin ranacım bu ne güzel bir haber tebrikler az kalmış başarıya devam tatlım :92::92:

kesinlikle aynı düşünceleri paylaşıyoruz kızlar başaracaksınız merak etmeyin yeterki egz.devam ve üstüne gidin okey tek yolu bu kolay gelsin.

http://www.cetad.org.tr/cetad_egitim_tamam_terapist.php

arkadaşlar gideceğiniz doktorun cetad üyesi olmasına dikkat edin çünkü bazı dr ların sırf para için insanların hayallerini yıktığını düşünüyorum bir ton para verip bu defa olacak diye dr gidip hayal kırıklığına uğramak psikolojinizi alt üst eder o yüzden seçiminizi yaparken her yazılana inanmayın mümkünse o dr gidip tedavi olan kişilerle görüşüp tedavi yöntemini iyice bi anlayın malesef ülkemizde sağlık sektörü başı boş aslında sağlık bakanlığının bu konuda bişeyler yapması lazım çünkü vaji yüzünden dağılan yuva o kadar çokki yazık o kadınların ne suçu var kim istemeski eşiyle karı koca olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…