Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlı hıc korkma canım bende vajıyı yendıkten sonra ılk muayenemde cok ama once doktordan ızın ıste kaslarını ıyıce ac rahat bırak kendını zaten pen..ten daha kucuk ve kaygan ınan canım hıssetmıceksın bıle kendını sıkmazsan parmak kadar bırsey gırıyor onuda parmak egzersızlerınden bılıyorsundur zaten

serencim bu ne hız maşallah daha ben 3. deneyemeden sen maşallah boynuz kulağı geçermiş bu ne hız kız şaka bi tarafa valla çok sevindim. ee nasıl yaptın acıkca yazda bizde feyz alalım senden :))

Çok sağol canım yaa,içimi rahatlattın..bu akşam gidicem bakalım,dra önceden vaji olduğumuda söyleyeyim diyorum..Belki daha nazik davranır çok araştırdım,iyi bir dr olduğunu duydum...inşallah memnun olursam hep aynı dra giderim zaten..Durumu akşam yazarım foruma,Teşekkür ederim...

korkma tatlım inan çok kolaymıs bişey hissetmiyormuşsun ayrıca alttan bakmak zorunda deil sen durumunu anlat karındanda bakılıyor tatlımmm.

Son düzenleme:
alooooooooooooooooooooooooo serennnnnnnnnnnnnnnnn kaçma bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocana okadar laf söledin yok vaji bilmem ne oldu diye :))) maşallah turp gibiymiş baksana yavaş annem adamı eskiticen

nazlıcım bencede korkma canım benim çoğu şeyi atlattın bebiş nasıl bakalım:)

İyiyim esracım,çok sağol..Haklısın ben vajiyi atlatmışım bundan mı korkacağım diyorum ama insanda azda olsa tereddüt oluyor...İnşallah iyi geçer,canım..Ben iyiyim,bebişde iyi canım..bakalım bugün dr ne diyecek,onu merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…