- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.601
nasıl olcak die sorucam neden spiral için dogum lazım diolar kimisi lazım degil diyo geri cekilme riskli prez..cok kötü ama baska care yok bde hep üsteyim calışsan ben oluyorum bacak dayanmıyo yanii:93:
yolun acık olsun canım dıkkatlı gıt heeeeeeeeegıder gıtmez haber ver
iyi yolculuklar kelebekcim
nazlı hıc korkma canım bende vajıyı yendıkten sonra ılk muayenemde cok ama once doktordan ızın ıste kaslarını ıyıce ac rahat bırak kendını zaten pen..ten daha kucuk ve kaygan ınan canım hıssetmıceksın bıle kendını sıkmazsan parmak kadar bırsey gırıyor onuda parmak egzersızlerınden bılıyorsundur zaten
hap kullanmayi istemezmisin???
Kızlar ben bugün ilk defa kadın doğuma gideceğim,bakalım...vajiyi başardım ama alttan muayene ederse diyede birazcık korkuyorum..bir yandanda amaaan diyorum,korkunun ecele faydası yok ama daha önce hiç jinekolojik muayene olmadım yaa..Nasıl birşeyle bakıyorlar hiç bilmiyorum,ne yapayım?:26:
nazlıcım bencede korkma canım benim çoğu şeyi atlattın bebiş nasıl bakalım:)
korkma tatlım inan çok kolaymıs bişey hissetmiyormuşsun ayrıca alttan bakmak zorunda deil sen durumunu anlat karındanda bakılıyor tatlımmm.
cnm annemlerde internet yokki( haber veremem aksam 10 gibi nasipse annmdeyim ama :)))
Haklısın canım yaa..kendi kendime stres yapıyorum,sanırım..hayırlı haberlerle gelirim,inşallah...Sanada iyi yolculuklar,tatlım...
ne zaman donus canım özletme kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?