Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

serencim bu ne hız maşallah daha ben 3. deneyemeden sen maşallah boynuz kulağı geçermiş bu ne hız kız şaka bi tarafa valla çok sevindim. ee nasıl yaptın acıkca yazda bizde feyz alalım senden :))

canım pozısyona gectık bıraz baskı oldu esım bacaklarıma masaj yaptı bı baktım ıcınde dedı esım sok oldum ıkı gun sonra denedık cok kolay oldu sonra ben ustte olan pozısyonu denedık esım yapamazsın yavas yavas pozısyonlara gecelım dedı bana yapamazsın dedı ya vay sen mısın bana yapamazsın dıyen okadar rahat oldu kı hemde orgazm bu pozısyonda oldum cok daha zevklı ve asırı yorucu

Kızlaaar ben kaçar,kendinize iyi bakın...hepinizi çok öpüyorum....

bende seni öptüm tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah. hiç korkma hem dedikleri gibi parmak gibi bişey kayganlastırıcıda sürüyorlar hiçbişey anlamıyorsun merak etme. dr. iyiyse zaten hiç korkma . o seni sakinleştirir.cnm benim

ikinizden de iyi habeler bejkliyorum nazlıcım İnşallah her şey çok güzel olucak

hmmm ii bakalım hocam bende öle yapayım regl sonrası hem o pozisyonda tam birleşme oluyor kadının g noktası var o uyarıldıgı zaman orgazm oluyormus. o yüzden zevk almak istiyorsanız kadının üstte oldugu pozisyonu yapın diyor uzmanlar:))

venüs nerde kızlar bugun yok galiba. buarada haftasonunda kaynasın pazartesi ist. dönüşü mavi listede yeni ark. görmek istiyorum ona göre:))))

BALIM burdayımda malum cuma acayip yoğunum aklım burda bedenim şirkette bakıyom arasırada gelen gidenden yazamıyom

venüscüm ne yaptın sen kızlara cinsel gücü coşturan iksirmi dagıttın site coşuyor maşallah :))) ben sana diyim nüfus patlaması olacak bu yıl burda :)))

walla ben bişey yapmadım onların içindeki kadını birazcık dürttüm onlarda hazırmış hemen çıktı dışarı gayet memnunum hallerinden gurur duyuyorum hepsiyle

anaammmmm o g noktası varya çok fena bişey oyyyy oyyyy oyyyy diyim size

kesinlikle bende öle hepsiyle gurur duyuyorum bende baksana boynuz kulagı geçti maşallah ::))) ya bende yapcam 4 kere banane kıskandım

kızlaaarrr size şimdi radyodan dinlediğim bir parçayı hediye etmek istiyoruumm.

veee Tarkan dan geliyor ACIMIYACAK...

GEL GEL GEL GÜZELİM GEL ACIMAYACAK
GEL GEL GEL GÜZELİM GEL HİÇ ACIMAYACAK
GEL GEL GEL GÜZELİM SÖZ ACIMAYACAK

HAYDİİİ HOPPAA OTURMAYAMI GELDİK

kesinlikle bende öle hepsiyle gurur duyuyorum bende baksana boynuz kulagı geçti maşallah ::))) ya bende yapcam 4 kere banane kıskandım

valla ben artık 1 kere yapsam öpüp başıma koyacam mucit kocam durup durup bişey keşfediyor bu hafta sonu full time çalışcakmış önümüzdeki 2 ay benden umudu kes dedi çok sıkı çalışcakmış o zaman çok paramız olcakmış sona çocuk yapcakmışız offff offff bu ayda boşa gidecek yımırtalarım şirketimi bassam acep

oyyyy oyyyy bizim yatak fon müziğimiz kocişle durup durup bunla yatağa atardı beni sona kır zincirleriniiii demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…