- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.561
artık sıra sızde canlarım darısı basınıza ınsaaaaaalallllllllahhhhhhh hıc acı cekmden
heeeeeeee bu arada dun kabır zıyaretıne gıttım orada tum vajılı arkadaslarıma ıyılesmelerı ıcın dua ettım
kızlaarr regl bitti galiba dünden beri kegel agzersizi yapıyorum.lavaboya her gittiğimde tut bırak yapıyorum ayyy bu gece faydasını görürüm inşallah.düşündükçe mideme kramplar giriryor korku yok bu defada fazla heyecan var :44::44::44:
serencim dün yattım ama uyuyamadım valla seni düşündüm.bak yapmış bişede olmamış zevkte almış diye tekrarladım durdum kendime.maşallah canım nazar değmesin
yaa valla merak ettim şu resmi tabi gerçeği değilseçizimse biri paylaşsada görsek :44::44:
Iki parmak tamaını aldım sonunda oh ya ama biraz sıkıyor zamanla açolacak ne yapalım
ayyy kızlar aklıma gene bişe geldi paylaşmasam çatlarım.hani kadınların altın günü varya belki aranızda yapanda vardır.bizde vaji günü düzenleseydik..bu sitedeki arkadaşlarla düşünsenize.pastalar börekler hazırlar hergün birinin evine toplaşırdık.giderkende altın yerine krem,jel,aparat falan götürürdük.sonra otururduk bir hoşbeşten sonra herkes bir odaya çekilir egzersizini yapardı.bir saat yarım saat işte.sonra aynı oadaya toplaşırdık pastalar börekler yenip çaylar içilirken herkes ne yaptı nereye geldi canlı canlı konuşurduk.yenen olursa onada giderken seksi don sütyen gecelik götürürdük .
he bu arada dun kabır zıyaretıne gıttım tum vajılı arkadaslarımın ıyılesmelerı ıcın dua ettım
canim bak ben serenin hesabina gore hic usenmedim hesap yaptim.benimde 5 yil icin tam 35 saat icinde arka arkaya 28 defa yapmam geriyor.artik sende kendini dusun
serencim sakin kizma hee saka yapiyorum bak
vala kizlar artik yapalim sunu bitsin gitsin yaaa hayirlisiyla:84:baksaniza herkes yapiyor ne guzel ne var sanki beynimizin icinde dinazor falan mi var acaba anlamadim gitti yaa.en basta zaten madem aciyan patlayan bisey olsaydi rabbim verirmiydi boyle biseyi yaa.haydin gariiii bitirelim su olayi
Iki parmak tamaını aldım sonunda oh ya ama biraz sıkıyor zamanla açolacak ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?