Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir. Ama gerçekten sabırlı ve anlayışlı olması koşuluyla. Her an iyi bir iletişim olmalı ve erkek kadının yönlendirmelerine harfiyen uymalıdır. Erkekler kendileri mastürbasyon yaparken sert ve hızlı davranmaya alışırlar. Hâlbuki kadın vulvası çok daha yumuşaktır. İşlem sırasında kadın bacaklarını iyice açmalı ve kendini gevşek bırakmalıdır.

kızlaarr regl bitti galiba dünden beri kegel agzersizi yapıyorum.lavaboya her gittiğimde tut bırak yapıyorum ayyy bu gece faydasını görürüm inşallah.düşündükçe mideme kramplar giriryor korku yok bu defada fazla heyecan var :44::44::44:

heyecandan benım bacaklarım oyle bı tıtremıstı kı anlatamam hadı rana cım kac gundur halay cekmıyoruz umudumuz sensın haydeeeeeeeeeeeeee

serencim dün yattım ama uyuyamadım valla seni düşündüm.bak yapmış bişede olmamış zevkte almış diye tekrarladım durdum kendime.maşallah canım nazar değmesin

canim bak ben serenin hesabina gore hic usenmedim hesap yaptim.benimde 5 yil icin tam 35 saat icinde arka arkaya 28 defa yapmam geriyor.artik sende kendini dusun
serencim sakin kizma hee saka yapiyorum bak
vala kizlar artik yapalim sunu bitsin gitsin yaaa hayirlisiyla:84:baksaniza herkes yapiyor ne guzel ne var sanki beynimizin icinde dinazor falan mi var acaba anlamadim gitti yaa.en basta zaten madem aciyan patlayan bisey olsaydi rabbim verirmiydi boyle biseyi yaa.haydin gariiii bitirelim su olayi

Allah müstakını versin ranacım ilahi cok güldüm :))

aboww o ne kız tavşan mı oldunöyle olursa adamı bir 5 sene nadasa bırakmak zorunda kalırsın ona göre sen en iyisi günlere yay tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…