- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #32.661
allah iyiliğini versin öle bir kahkaha attımki millet ne oldu dedi. face de video vardı ona güldüm dedim :))) burnum uzucak yakında hehehehe
hıımmm tamam yapmayım o zaman.aman zaten rahat rahat yapamıyodum şeyimi iyi oldu
eşinin yanında dur krem süreyim falan deme gleitgel aldıysan vajinanın içine sık. seksi çamaşırlar giy. mum yak. hatta önce duş al rahatlatıyor. nefes egz. parmak egz. yap. kendini hazırla. sonra uzun bir ön sevişmeden sonra denemeye geç. yanında bunları yapınca ereksiyon kaybı oluyor çünkü seks büyülü bişey büyüsü kaçıyor hemen okey :)))
tamam tatlımm aynen söylediklerini yapacam.ayyy kaçmasın kocişimin hevesi daha g noktasını bulacam
eşinin yanında dur krem süreyim falan deme gleitgel aldıysan vajinanın içine sık. seksi çamaşırlar giy. mum yak. hatta önce duş al rahatlatıyor. nefes egz. parmak egz. yap. kendini hazırla. sonra uzun bir ön sevişmeden sonra denemeye geç. yanında bunları yapınca ereksiyon kaybı oluyor çünkü seks büyülü bişey büyüsü kaçıyor hemen okey :)))
erkeğin g noktasını ilişki esnasında anuse parmağınızı sokarak p...s doğru itiriyormuşsunuz orası erkeğin g noktasıymış ama hiç bir normal erkeğin buna izin verebileceğini ve hiç bir kadının bunu yapabileceğini sanmam..biliyorsunuzki bazı erkekler (yani bunu keşfedenler) tercihlerini değiştirerek başka erkeklerle beraber oluyorlar yani gayler...o kadar çok zevk verirmişki o nokta bir erkeğe alışkanlık yaparmış bununla ilgilide bi yazı okumuştum bulursam onuda şettirirm...
canımm bu arada iyi yolculuklarisağ salim git gel inşallah.belki döndüğünde bende g noktasını bulmuş olurum
erkeğin g noktasını ilişki esnasında anuse parmağınızı sokarak p...s doğru itiriyormuşsunuz orası erkeğin g noktasıymış ama hiç bir normal erkeğin buna izin verebileceğini ve hiç bir kadının bunu yapabileceğini sanmam..biliyorsunuzki bazı erkekler (yani bunu keşfedenler) tercihlerini değiştirerek başka erkeklerle beraber oluyorlar yani gayler...o kadar çok zevk verirmişki o nokta bir erkeğe alışkanlık yaparmış bununla ilgilide bi yazı okumuştum bulursam onuda şettirirm...
nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
taktı ya bu kız g noktasına sen bu merakla bu işi bu gece bitirirsin inşallah ilahi yaw koptum burda.saol cnm bak ben dönünce adını mavi listede görcem yoksa oklavayı alırım elime ona göre :))
taktı ya bu kız g noktasına sen bu merakla bu işi bu gece bitirirsin inşallah ilahi yaw koptum burda.saol cnm bak ben dönünce adını mavi listede görcem yoksa oklavayı alırım elime ona göre :))
anacımmm herkesin g noktası farklıdır ki he şurasıymış diyemessin aynı bölgede ama aynı yerde deilvajinal orgazm yaşadığınız zaman bulursunuz g yide a yı da f yide anam siz şu vajiyi bi yeninde noktalar sona kalsın ben size bütün alfabeyi hediye ederim siz seçip yapıştırırsınız vajinize noktanızı :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?