Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hıımmm tamam yapmayım o zaman.aman zaten rahat rahat yapamıyodum şeyimi iyi oldu

eşinin yanında dur krem süreyim falan deme gleitgel aldıysan vajinanın içine sık. seksi çamaşırlar giy. mum yak. hatta önce duş al rahatlatıyor. nefes egz. parmak egz. yap. kendini hazırla. sonra uzun bir ön sevişmeden sonra denemeye geç. yanında bunları yapınca ereksiyon kaybı oluyor çünkü seks büyülü bişey büyüsü kaçıyor hemen okey :)))

tamam tatlımm aynen söylediklerini yapacam.ayyy kaçmasın kocişimin hevesi daha g noktasını bulacam

kızlar bi taraftan misafir gelecek diye hazırlık yapıyom bi taraftanda gelip gelip bakıyom çok alemsiniz yaaa gülmekten çatlıcammmm çoooook seviyorum bacılarım ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımm bu arada iyi yolculuklarisağ salim git gel inşallah.belki döndüğünde bende g noktasını bulmuş olurum

erkeğin g noktasını ilişki esnasında anuse parmağınızı sokarak p...s doğru itiriyormuşsunuz orası erkeğin g noktasıymış ama hiç bir normal erkeğin buna izin verebileceğini ve hiç bir kadının bunu yapabileceğini sanmam..biliyorsunuzki bazı erkekler (yani bunu keşfedenler) tercihlerini değiştirerek başka erkeklerle beraber oluyorlar yani gayler...o kadar çok zevk verirmişki o nokta bir erkeğe alışkanlık yaparmış bununla ilgilide bi yazı okumuştum bulursam onuda şettirirm...

abowwwneyse kocişiminki kalsın Allah muhafaza ben kendime geldim onu kaybetmeyim.benim g noktamla idare ederiz artık

canımm bu arada iyi yolculuklarisağ salim git gel inşallah.belki döndüğünde bende g noktasını bulmuş olurum

taktı ya bu kız g noktasına sen bu merakla bu işi bu gece bitirirsin inşallah ilahi yaw koptum burda.saol cnm bak ben dönünce adını mavi listede görcem yoksa oklavayı alırım elime ona göre :))

amanindiiiii benim ust komsularim gay bende cok merak ediyordum bunlar nasil yapiyolar diye miraktan catliyodum haaaa

bu arada ranasena canim g noktasi cok kolay bulabilecegin yerde ben bile bulduysam herkes bulur.netten vajinin resimlerine bak sonra kendi vajine bak hemen gorursun zaten apacik ortada bir yerde

aboooooooooooooowwww iğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

taktı ya bu kız g noktasına sen bu merakla bu işi bu gece bitirirsin inşallah ilahi yaw koptum burda.saol cnm bak ben dönünce adını mavi listede görcem yoksa oklavayı alırım elime ona göre :))

sen hiç merak etme mavi listeden hemen sonra g noktasını bulanlar listesi açacam oranın başında görecen beniayyy cidden taktım haaa banada bişe denmeye gelmiyor

iyyyy hakkaten igrenççççççççççç

anacımmm herkesin g noktası farklıdır ki he şurasıymış diyemessin aynı bölgede ama aynı yerde deil vajinal orgazm yaşadığınız zaman bulursunuz g yide a yı da f yide anam siz şu vajiyi bi yeninde noktalar sona kalsın ben size bütün alfabeyi hediye ederim siz seçip yapıştırırsınız vajinize noktanızı :84:

canlarım ultrason jeli aldım kayganlaştırıcı olarak 1 lt falan var 3 tl ye aldım. yan etkisi yok deği mi?

bencede burada venüscüm senin tıcker yinemi sapıttı nee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…