Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

her maddede harika bilgiler varrrrr viuuuuvvvvvvv akşam olsuuuuuuuunnnnn sabahlar olmasıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

canım ben yaptım ama imza bölümünü bulamıyorum

kızlar g yı bırakın hersey yavas yavas olur sız bıze once guzel haberlerı verın bakım

tamam tatlım inşallah valla çok istiyorum bakalım bu gece olduğu anda gelecem siteye güzel haberi verecem inşallah.senden moralide aldım 1.de olmazsa telaşa gerek yok 2.de yada 3.de rahatlayabiliyomuşuz.hadi hayırlısı.

buldum canım sonundaaaaaa

ranasena cım nasılsın nasıl gidiyor egzersizler

canım öncelikle senin güzel haberine çok sevindiğimi söylemeden geçemeyeceğim.bundan sonra daha rahat olacaksın inşallah.bana gelince regl bugün bitti tatlım.bakalım yarım kalan işi yapmaya çalışacağım bu gece.acaip heyecan var en son yarıdan fazlası olmuştu çok rahat .inşallah bu gecede aynı rahatlığı yaşayabilirim tatlım.

arkadaşlar bu g noktası gerçekten çok zevk verici bir şey nerdenmı biliyorum bir kereseninde deneme yaparken sadece p...s ucuyla denk geldi gerçekten çok zevk aldım bir an tam ilişkiye giresim geldi ama eşim o aralar biraz ittirmeye korktuğu için olmadı bir keresinde eş parmağıyla egzersiz yaparken denk geldi. g noktası vajına girişinin hemen üstünde en azından benimki orda ama bir dahaki denemlerimizde denk gelmedi gelse zaten herşey oldu bittiye gelecek.dün deneme yapmak istedik fakat eşim bana dokununca bile boşaldığı için denemenin d si olmadı burdan müthiş bir enerjı alıyorum ve artık bu karanlık günlerim aydınlansın istiyorum bu illet yüzünden anti sosyal oldum

tatlım sana inanıyorum ben yarın senin için halay çekcez burda tadını çıkarrrr don't panic!!!!! herşey çok güzel olacaaaaaakkkk

inşallah canım sen üzme kendini hepimiz kurtulacaz inşallahhhhh sonra böle olcaaaazzz

inşallah tatlım benim yarın halay çekicez hep beraber bende iki parmak soktum ondan sonra içinde bayağıtuttum ama parmaklarım nasıl sıkıyordu ama zamanla geçicek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…