- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.241
Canım benim çok sağol,tahlilleri yaptılar ama daha alttan muayene olmadım ilk aylar yapmıyorlar sanırım..Teşekkür ederiz teyzesi,minik fasulyem ve ben çok çok öpüyoruz...
Canııııııııım,çok sevindim....ben zaten bekliyordum senden,başaracağına emindim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın inşallah..Darısı bütün vajili arkadaşlarımızın başınaaa....
Valla beni çok güldürdün pandocum ne kız öyle binicem üstüne vurucam kırbacı yoksa kötü kızmı oldun sen bakim şaka tabi canım emin ol ben senin yaptığını yapacam inan bebişime ömürlüksün canımm
bir minik fasulye tohumu ekesim geldi
BENDE EŞİMİN İKİ PARMAĞINI TAMAMEN ALDIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM
canımmm çok teşekkür ederim oldu sonunda sayenizde.çok mutluyum çok şaşkınım değişik bişey işte hala inanasım gelmiyo.çok teşekkür ederim desteğin için Allah bu yardımlarının karşılığını vericektir eminim.sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini
Canım benim çok sağol,tahlilleri yaptılar ama daha alttan muayene olmadım ilk aylar yapmıyorlar sanırım..Teşekkür ederiz teyzesi,minik fasulyem ve ben çok çok öpüyoruz...
bir minik fasulye tohumu ekesim geldi
Amiiiiin,canım...Bu senin başarın tatlım,biz sadece destek olduk...O cesareti gösteremesen biz ne dersek diyelim boş..Ayyy başardığım ilk gün geldide aklıma çok garip oluyor insan,inanamıyor kendine..Seni çok iyi anlayabiliyorum...İnşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak..Taze gelinimiz için tekrar halay çekmek istiyorum...
Hadi kızlaaar,sıradaki arkadaşımız kim olacak bakalım..:92:
venüsüm saol cnm tickerımı yaptım burası sogukya ona uygun bir resim seçtim :))) kaşkol bere malum :))
teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur.gerçekten değişik bi psikoloji içine girdim kendimi hala vajili falan sanıyorum üstümdeki yükü de atamadım diyebilirim.akşamdan beri ettirmediğim yemin kalmadı eşime.birkaç denemeden sonra artık hafiflerim heralde.belki de beklediğim gibi bişey çıkmadı ondan sevinemedim bile ben böyle zor olucak falan diye düşünüyodum ne zoru halbuki ne kadar kolaymış.beynimize farklı şeyler kazıdğımız için başarsak bile inanamıyoruz bide böyle kolay olduğunu görünce hiç inananmıyo insan.senin de mutluluğun hiç bozulmasın inşallah
güzel günlere
kelebekcim tickerin çok güzel olmuş :) bende yapmaya çalışıyorum aslında tickeri yapıyorum sonra html yazan yerdeki yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum. sonra tamam diyorum ama bi türlü olmuyo. sen nasıl yaptın?
teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur.gerçekten değişik bi psikoloji içine girdim kendimi hala vajili falan sanıyorum üstümdeki yükü de atamadım diyebilirim.akşamdan beri ettirmediğim yemin kalmadı eşime.birkaç denemeden sonra artık hafiflerim heralde.belki de beklediğim gibi bişey çıkmadı ondan sevinemedim bile ben böyle zor olucak falan diye düşünüyodum ne zoru halbuki ne kadar kolaymış.beynimize farklı şeyler kazıdğımız için başarsak bile inanamıyoruz bide böyle kolay olduğunu görünce hiç inananmıyo insan.senin de mutluluğun hiç bozulmasın inşallah
güzel günlere
cnm http ile baslayın kısmını png yazan kısmına kadar http://davf.daisypath.com/o9N6p2.png bu benim tickeriim tabi :) olan yeri kopyalayıp. profili düzenle kısmında çizelge var oraya kopyalayıp değişiklikleri kaydet diyeceksin cnm.
teşekkür ederim kelebekcim, ben hepsini yapıştırıyodum. bu sefer oldu galiba :)
aaa ama bu yanlış hesaplıyo, ben evliliğimizi hesaplamasını istemiştim. biraz daha araştırayım :)
gün ay yıl olarak yazılan kısmı doldurman lazım daisy path sitesindeki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?