Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm çok teşekkür ederim oldu sonunda sayenizde.çok mutluyum çok şaşkınım değişik bişey işte hala inanasım gelmiyo.çok teşekkür ederim desteğin için Allah bu yardımlarının karşılığını vericektir eminim.sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini

heheh yok daha kötü kız olmadım ama karar verdim bundan sonra kötü kız olcam, yeterki şu sorunu bir kez aşalımmm

Amiiiiin,canım...Bu senin başarın tatlım,biz sadece destek olduk...O cesareti gösteremesen biz ne dersek diyelim boş..Ayyy başardığım ilk gün geldide aklıma çok garip oluyor insan,inanamıyor kendine..Seni çok iyi anlayabiliyorum...İnşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak..Taze gelinimiz için tekrar halay çekmek istiyorum...
Hadi kızlaaar,sıradaki arkadaşımız kim olacak bakalım..:92:

slm kızlar tekrar ben gledim burası çokkkk sogukkk kocişim yanımda olsada beni ısıtsa aman pek özlemiş beni :))) gece hiç uyumadı öptü durdu beni tatildeyiz tabi tık yok:)))

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur.gerçekten değişik bi psikoloji içine girdim kendimi hala vajili falan sanıyorum üstümdeki yükü de atamadım diyebilirim.akşamdan beri ettirmediğim yemin kalmadı eşime.birkaç denemeden sonra artık hafiflerim heralde.belki de beklediğim gibi bişey çıkmadı ondan sevinemedim bile ben böyle zor olucak falan diye düşünüyodum ne zoru halbuki ne kadar kolaymış.beynimize farklı şeyler kazıdğımız için başarsak bile inanamıyoruz bide böyle kolay olduğunu görünce hiç inananmıyo insan.senin de mutluluğun hiç bozulmasın inşallah
güzel günlere

venüsüm saol cnm tickerımı yaptım burası sogukya ona uygun bir resim seçtim :))) kaşkol bere malum :))

kelebekcim tickerin çok güzel olmuş :) bende yapmaya çalışıyorum aslında tickeri yapıyorum sonra html yazan yerdeki yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum. sonra tamam diyorum ama bi türlü olmuyo. sen nasıl yaptın?

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

cnm http ile baslayın kısmını png yazan kısmına kadar http://davf.daisypath.com/o9N6p2.png bu benim tickeriim tabi :) olan yeri kopyalayıp. profili düzenle kısmında çizelge var oraya kopyalayıp değişiklikleri kaydet diyeceksin cnm.

Aynen bende inanamamıştım,senin gibi ...eşim yanımdaki egzersiz aynamı alıp göstermişti,şok olmuştum...Aaa nasıl yani,bu kadarmıymış demiştim..:92::92::92:
Amiiiiin,canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…