Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyle oluyor canim insan yapamayinca daha kotu oluyor.moralin bozuksa deneme canim ama kendini iyi hissettgin bir anda gene dene nasil rahat edebiliyorsan onunla dene.tamam simdi sil beyninden oldu bitti dusunme daha

katılıyorum.. insana cesaret veriyolarr,dr a gitmeden başaran arkadaşları görüncede insan daha da inanıyo kendi kendine yenebileceğinee buda moral oluyoo insana,inşallah bigün bizdeee kurtulacaz bu illetten

ben doktora da gitmiştim ama iş doktorluk falan değil çözümğ sadece bizde. doktorlarda hiç farklı şeyler yapmıyolar.inşallah canım en kısa zamanda bizde kurtuluruz bu dertten. Rabbim hepimize yardım etsin..

amın canım üzülme ya bızı de üzme bak canım ben de cok korkuyodum ıntıharı dusunmus bı ınsanım ben takı burayı kesf edene dek olunca da dıyosun kı bu mu once den gırsın dıye ugrasıyoduk haatta delık yok dıye bıle aklım dan gectı ama sımdı cuk dıye gırıyo anlatmak ıstedıgım bır kere olacak dıye kendını sartlandırman gerek olacagına once sen ınan kı bu ıs kolay olsun hıc bır zaman umıtsızlıge kapılma hıc bır zaman

çok sağol canım yaa, inşallah bizde o cuk diye girdiği günleri görürüz
sayenizde morali düzeldi, bu akşam tekrar pe.. ile deniycem inşallah.
hepinize çoook teşekkürler..

Allahım bize yardım et ne olursun.canım arkadaşlarımla birlikte tez zamanda kurtulalım.ne olıursun çalışmalarımızda yardım et bir rahatlık esenlik ver hepimize.sabır dayanma gücü yapabilme cesareti ver hepimize ne olur.kimse ağlayıp üzülmesin artık dualarımız kabul olsun inşallah.amiinnnnn.

valla dayanamıyorum burda ağlayan birni görünce yaşamayan bilemez bende çok gözyaşı döktüğüm için nekadar can yakıcı bişe olduğunu biliyorum bu sorunun.canlarım olacak inşallah hepimizin yüzü gülecek inşallah yeterki moralimizi bozmayalım

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn... Rabbim bizi en kısa en doğru yoldan başarıya ulaştırsın.. inşallah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler..

aminnn canım benim. dualaımız kabul olur ins.

amiiiinnnnnnnnnnnnn:116::116::116:

Valla beni çok güldürdün pandocum ne kız öyle binicem üstüne vurucam kırbacı yoksa kötü kızmı oldun sen bakim şaka tabi canım emin ol ben senin yaptığını yapacam inan bebişime ömürlüksün canımm

aminnn canim ne guzel dua ettin allah ragzi olsun senden emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…