- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.221
ulen varyaaa ben su isi bir cozim hayirlisiyla kimse beni tutamaz baglayacam adami yataga vur patlasin cal oynasin
kızlar daha onceden bunu deneyen var mı yardımlarınızı beklıyoruzz
canim ben denemedim ama sana bu konuda da cesitli fantaziler anlatabilirim
ay cok fena oldum ben ya azdim heraldevala vajiden kurtulduktan sonraki halimden korkmaya basladim
vay vay vayyy sen şunlara bak hele içindeki gizli cevherleri çıkartıyorlar yavaş yavaş.pando kırbaçlıycak sen yatağa balıycaksın fantazilere bak sen.aferin kızlar böyle olun işte namus abidesiydik de ne oldu konuşmaya bile çekiniyorduk bu tarz şeyleri.sonuçta nikahlı kocamız dilediğiniz gibi konuşun yaşayın herşeyi
vay vay vayyy sen şunlara bak hele içindeki gizli cevherleri çıkartıyorlar yavaş yavaş.pando kırbaçlıycak sen yatağa balıycaksın fantazilere bak sen.aferin kızlar böyle olun işte namus abidesiydik de ne oldu konuşmaya bile çekiniyorduk bu tarz şeyleri.sonuçta nikahlı kocamız dilediğiniz gibi konuşun yaşayın herşeyi
evet canim yeter artik disarda namusumuzu yasayalim dimi yatak odamizda helalimiz varken yanimizda ne tuttururuz sanki anlamadim gitti.kiz ben normal hayatta cok fenayim esim bile diyorki ya boyle konusuyosun ya inanamiyorum bu isi nasil yapamadigina.
abowwwbaşımıza taş yağacak kimi kırbaçlıyo kimi yatağa bağlıyor iyi günde değiliz anam abow abow
evet canim yeter artik disarda namusumuzu yasayalim dimi yatak odamizda helalimiz varken yanimizda ne tuttururuz sanki anlamadim gitti.kiz ben normal hayatta cok fenayim esim bile diyorki ya boyle konusuyosun ya inanamiyorum bu isi nasil yapamadigina.
al işte ben de öyleyim aslında konuşurken iyi rahat rahat konuşuyorum ama uygulamaya gelince aa çok ayıp,olmaz falan filan demeye başlıyorum hemen.
kızzz yazdıklarınızı okuyanda vajinismusu azgın karı hastalığı sanacak hay Allah
kiz sen hic konusma bakimmm bikereoglumuzun basini yaktin zaten adamin canini cikardin dun butun gun
vala bu ortamda cozemiyorsak baska nere gidersek gidelim cozemeyiz heralde canlarim benim.pozitif olmak ne kadar degistiriyor bu olayin gidisatini.
enteresan:44:
al işte ben de öyleyim aslında konuşurken iyi rahat rahat konuşuyorum ama uygulamaya gelince aa çok ayıp,olmaz falan filan demeye başlıyorum hemen.
sekerım bende senın gıbıydım ama artık uygulamada da astım kendımi
sekerım bende senın gıbıydım ama artık uygulamada da astım kendımi
allah allah acaba gercekte bunun altinda boyle bisey mi yatiyor yoksa arastirmak gerekkızzz yazdıklarınızı okuyanda vajinismusu azgın karı hastalığı sanacak hay Allah
ayy ne guldurdun beni allah ne etmesin seni hemiiayyy he valla dün benim vaji p... korkuttu tık diyemedi garip hıh nasılmış acıkta sen tırs
hıh bu oldu işte bak moral iyi olunca fantazi patlaması oluyorkırbaçta nerden geldi aklına alemsin
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
cnm benim harika haberlerini aldım çok şükür muayene nasıl oldu alttan yaptılarmı? teyzesinin bitanesi fasulyeciğim yerim ben onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?