Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ulen varyaaa ben su isi bir cozim hayirlisiyla kimse beni tutamaz baglayacam adami yataga vur patlasin cal oynasin

vay vay vayyy sen şunlara bak hele içindeki gizli cevherleri çıkartıyorlar yavaş yavaş.pando kırbaçlıycak sen yatağa balıycaksın fantazilere bak sen.aferin kızlar böyle olun işte namus abidesiydik de ne oldu konuşmaya bile çekiniyorduk bu tarz şeyleri.sonuçta nikahlı kocamız dilediğiniz gibi konuşun yaşayın herşeyi

evet canim yeter artik disarda namusumuzu yasayalim dimi yatak odamizda helalimiz varken yanimizda ne tuttururuz sanki anlamadim gitti.kiz ben normal hayatta cok fenayim esim bile diyorki ya boyle konusuyosun ya inanamiyorum bu isi nasil yapamadigina.

dimi ama kocişlerimiz de sasırıp kalacak. yüz ifadesını gormek isterdim

abowwwbaşımıza taş yağacak kimi kırbaçlıyo kimi yatağa bağlıyor iyi günde değiliz anam abow abow

kiz sen hic konusma bakimmm bikereoglumuzun basini yaktin zaten adamin canini cikardin dun butun gun
vala bu ortamda cozemiyorsak baska nere gidersek gidelim cozemeyiz heralde canlarim benim.pozitif olmak ne kadar degistiriyor bu olayin gidisatini.
enteresan:44:

al işte ben de öyleyim aslında konuşurken iyi rahat rahat konuşuyorum ama uygulamaya gelince aa çok ayıp,olmaz falan filan demeye başlıyorum hemen.

ayyy he valla dün benim vaji p... korkuttu tık diyemedi garip hıh nasılmış acıkta sen tırs

al işte ben de öyleyim aslında konuşurken iyi rahat rahat konuşuyorum ama uygulamaya gelince aa çok ayıp,olmaz falan filan demeye başlıyorum hemen.

hee sanki niyeyse anlamadim gitti.ama simdi senin uygulama vaktin de geldiiii.sen uygula birazda bizede anlat
anam su performansi yatakta da sergileyebilsem sankii nolurr

sekerım bende senın gıbıydım ama artık uygulamada da astım kendımi

yuru beee kim tutar seni canim arkadasim benim.

kızzz yazdıklarınızı okuyanda vajinismusu azgın karı hastalığı sanacak hay Allah
allah allah acaba gercekte bunun altinda boyle bisey mi yatiyor yoksa arastirmak gerek

ayyy he valla dün benim vaji p... korkuttu tık diyemedi garip hıh nasılmış acıkta sen tırs
ayy ne guldurdun beni allah ne etmesin seni hemii

Canııııııııım,çok sevindim....ben zaten bekliyordum senden,başaracağına emindim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın inşallah..Darısı bütün vajili arkadaşlarımızın başınaaa....

kesinlikle sana katılıyorum canım. ben ezelden beridir bu konularda hiçkimseyle konuşmamışımdır. cinsellikle ilgili ne kimseye bişey sormuştum nede başkalarını dinlemiştim. hep kaçmıştım bu konulardan. sanırım bu yüzden vaj..mus oldum.. bide aptal kadınlar şöyle giriyo böyle çıkıyo diye saçma sapan şeyler anlatıyolardı. onları duyunca hepten gerilmiştim.
bundan sonra sınırlamıycam kendimi, zaten bu forumdan başka konuşcak biyerim yok :) burası da olmasa naparım bilmiyorum

cnm benim harika haberlerini aldım çok şükür muayene nasıl oldu alttan yaptılarmı? teyzesinin bitanesi fasulyeciğim yerim ben onu :))

Canım benim çok sağol,tahlilleri yaptılar ama daha alttan muayene olmadım ilk aylar yapmıyorlar sanırım..Teşekkür ederiz teyzesi,minik fasulyem ve ben çok çok öpüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…