- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.601
içimde bir his var ya esra ya jasmin yada ozum,smpati,pandoo bu gece yapacak kızlar :)))
dene tatlım dene akışına bırak olacak Allahın izniyle .inşallah olur tez zamnda halaylar çekilsin herkes mutlu olsun
naber gızzzzzzzzzz rana bi senle benmi varızzz kaynanamlae bizde pek giremiom nete oyusdennn
gızzzzzzzzzzzzzzzzz küstüm ben sanaaa benden önce yendin dieee
şaka bi yana
aferin kızzz sanaaa sende kurtuldun çok şükürrr sana bol bol ateşli gecelerr diliorummmm
inşallahh bigün elbet hepimiz yenecezzz inşallah...evet kaynanamlar var oyusden pek giremiom egzde yapamıom ama akşamları odamısda p...s deniiozz dün yarısına kadar aldımm rgl olmama 1 hafta var 1 hafta içinde bitirmem lasım bu işi inşallahh bitiricemmmmmm......sende bırakma bu işin peşini her gece fanfinifinfon yapın heeee tammmıııı
Allahım hayırlısıyla banada nasip et yarabbim kızlar cok dua edin bana hayırlısıyla...bide bu konudan stres yasamak istemiyorum Allahım ilk aydan hayırlısıysa versin yarabbim.
bu sıkıntıyııı yaşayamayannn aslaaa bizi bizleri anlayamazzzz oyusdenn daha egz basında olan arkadaşların hemen ilerlemesini başarmasını istiommmm heledee 1 sneyi aşkın evlilerinn... seneler gittikçee bu vaji insanı çok yıpratıooo ......
valla ne bilim ki:18::18: venüscüm yeni bi topik açalım yaw vajinismusu yendikten sonra hamiş kalanlar yada kalmak isteyenler diye yoksa burda dayak yicez:))) gündemi meşgul ediyoz sanki
bende çok meraklanıyorum 3.5 yıldır bebiş hayali kuruyorum kızlar. valla bebiş istegi vajiyi yenmemde çok tetikleyici oldu . o yüzden bu kadar sabırsızım. şimdi bu kız yendi hemen bebek derdine düştü demeyin yaşımda 30a geliyor. o sebepten vakit kaybetmek istemiyoruz eşimde çok istiyor.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn inşallah
Bebek isteyenlerinde çok güzel sağlıklı bebekleri olsuunnnnDenicemm bakalımm regl olmadım henüz boş durmamak lazım
arkadaslar banada yazarsanız cok sevincem yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?