Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

naber gızzzzzzzzzz rana bi senle benmi varızzz kaynanamlae bizde pek giremiom nete oyusdennn

gızzzzzzzzzzzzzzzzz küstüm ben sanaaa benden önce yendin dieee
şaka bi yana
aferin kızzz sanaaa sende kurtuldun çok şükürrr sana bol bol ateşli gecelerr diliorummmm

canım bende seni merak ediyordum kaynanan gelmişti doğru ya unuttum.hadi tatlım biliyosun hemen hemen aynıydık ben denedim oldu kesin seninde olacak .odanıza çekilince denemeye devam edebilirisn heralde hadi, sende yen bi ohhhh çekelim beraber hadi tatlım.

inşallahh bigün elbet hepimiz yenecezzz inşallah...evet kaynanamlar var oyusden pek giremiom egzde yapamıom ama akşamları odamısda p...s deniiozz dün yarısına kadar aldımm rgl olmama 1 hafta var 1 hafta içinde bitirmem lasım bu işi inşallahh bitiricemmmmmm......sende bırakma bu işin peşini her gece fanfinifinfon yapın heeee tammmıııı

venusten naber kıs kk nın patronuuuuuuu ya venusten benim aklım hep ecrinecrinde yawww 5 senelik evlii daha bi parmakta yaaa diomkii onda yoğunlaşalımm birazzzz ona yardımcı olmaya çalışalım hepimiz onun gibiydik 1 parmğı bilee alamızdıkk ondaa yoğunlaşıppp biraz hızlı ilerletelim onuuuuu olurmuuu patronnn

canım bu gecede kalanyarısnı da aldınmı oldu bu iş inşallah.bizde bugün fanfin olmayacak heralde gelecekler var gibi.duruma göre artık.:44::44:

bu sıkıntıyııı yaşayamayannn aslaaa bizi bizleri anlayamazzzz oyusdenn daha egz basında olan arkadaşların hemen ilerlemesini başarmasını istiommmm heledee 1 sneyi aşkın evlilerinn... seneler gittikçee bu vaji insanı çok yıpratıooo ......

valla ne bilim ki:18::18: venüscüm yeni bi topik açalım yaw vajinismusu yendikten sonra hamiş kalanlar yada kalmak isteyenler diye yoksa burda dayak yicez:))) gündemi meşgul ediyoz sanki

Bu yeni topic fikri benimde hoşuma gitti..Enazından bu topiği hamilelik konusuyla meşgul etmeyiz...Tabi yine her daim burda oluruz ama orada hamilelikle yada hamile kalmakla ilgili yöntemleri paylaşırız...:44:

canın benim inş... rabbim tez günde, saatte nasip eder .allah kalbinizden geçeni elinize versin ARATMASIN GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM

arkadaslar banada yazarsanız cok sevincem yardımcı olun lütfen

canım hoşgeldin biraz siteyi okuudysan anlamışsındır .başarıya ulaşmak için egzereiz şart sen hangi konumdasın . ben kendimden söz edim 16 aylık evliyim vajiye bakamıyordum dokunamıyordum egzersilerle şuan p.....s büyüklüğümde aparatla çalııyorum.canım çok şanslısın burayı bbulduğun için herkez yardımcı olucaktır .doktorada gitsen sonuç egzersiz

arkadaslar banada yazarsanız cok sevincem yardımcı olun lütfen

hoşgeldin cnmcm öncelikle burayı buldugun için cok sanslısın buarada okadar cok arkadas yendiki dr. gerek kalmadan bende 3.5 yıllık evliyim ve yeneli 1 ay oldu cnm çok şükür burdakş ark. sayesinde. dr. gitsen sana parmak egzersizi verecek. geçmiş sayfaları öncelikle okumanı tavsiye ederim. nerden nereye gelmişiz nasıl yenmişiz bunları okudukça cesaretin gelecek. öncelikle vajinana aynayla bak incele. sonra internetten vajina fotograflarına bak ne nerdeymiş ögren. sonra parmak egz. yapmalısın. önce serçe parmagını kayganlastırıcı jel ultrason jeli mantar yapmıyor tavsiye edilir başka şey kullanma yada gleit gel var ondanda kullanabilirsin ultrason jeli medikalde diğeri eczanede satılıyor. sonrasında eline aynayı al ve serçe parmagını vajine yerleştir nefes alıp ver ve ittir. ıkınıncada delik açılıyor. burada amaç orada delik oldugu ve esnediğini görmek. kasılmaların varmı onu takip etmek. geçmiş sayfalarda yöntem aşama aşama yazıyor benim misafirlerim gelecek birazdan cıkmak zorundayım. bulan ark. paylaşırsa sevinirim. öptüm cnm burayı sakın bırakma yenmeden senide göndermeyiz.nazlı1982 ve venüsten hocalarımız ona göre çekinmeden herşeyi sorabilirsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…