- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.581
çok saol canım benim mutluluğum sizin güzel haberlerinizle daha çok artacak inşallah.hepinizin güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah Rabbim
canımmm benim teşekkür ediyorum çokk öptüm senidarısı sana inşAllah kandır kocişini bekleme ardımızdasın ona göre
lacivert ve ranasena canlarım sizleri de çokkk tebrik ediyorum şimdi okudum geçmişi yenmişsiniz rabbim aratmasın o günleri...mutluluğunuz daim olsun...
nazlıcım, serenceylan sizleri de ayrıca öpüyorum çokk teşekkür ederim... nazlım seninle mesajlaşmıştık ne kadar meraklıydımrabbim nasip etti şükürler olsun...
canımmm benim teşekkür ediyorum çokk öptüm senidarısı sana inşAllah kandır kocişini bekleme ardımızdasın ona göre
lacivert ve ranasena canlarım sizleri de çokkk tebrik ediyorum şimdi okudum geçmişi yenmişsiniz rabbim aratmasın o günleri...mutluluğunuz daim olsun...
nazlıcım, serenceylan sizleri de ayrıca öpüyorum çokk teşekkür ederim... nazlım seninle mesajlaşmıştık ne kadar meraklıydımrabbim nasip etti şükürler olsun...
Canım benim,evet mesajlaşmıştık dün gibi hatırlıyorum...hatta vajiyi yeni başarmıştın sanırım,o sıralar..bak sende benim gibi ilk denemede tutturdun,ne güzel...Bende çok öpüyorum,güzel anneyi ve tabi tatlı bebişini... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kendine ve bebişine çok iyi bak canım...
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
allahım hayırlısıyla banada nasip et yarabbim kızlar cok dua edin bana hayırlısıyla...bide bu konudan stres yasamak istemiyorum allahım ilk aydan hayırlısıysa versin yarabbim.
Ayyy biraz daha ara verseymişim bebişimin doğumu vajiyi yendiğim tarihe denk gelecekmiş..
Allahım hayırlısıyla banada nasip et yarabbim kızlar cok dua edin bana hayırlısıyla...bide bu konudan stres yasamak istemiyorum Allahım ilk aydan hayırlısıysa versin yarabbim.
ayyyy canım benim hayırlısı ile inşallah o mutluluğuda yaşarsın sorunsuz.bir minik fasulyecikte senden ne güzel olur inşallah
smpati canım bu gece senin gecen olacak inşallah canım benim.güzel haberinide alırız yarın inşallah.pandoyla ozumda yoğun çalışmalarda heralde bir gelmediler bugün.hadi hayırlısı bu gece peşpeşe bişeler olsunda coşalım yaw
tam belli oldumuki onunki o demeden şey etmedimdi ben
içimde bir his var ya esra ya jasmin yada ozum,smpati,pandoo bu gece yapacak kızlar :)))
ayyyyyyyyyy inşallahh kızz içine mi doğduu yoksaa bende bu gece denesemmi diye düşünüyordumminşallah hep beraber başarırızz
ayyyyyyyyyy inşallahh kızz içine mi doğduu yoksaa bende bu gece denesemmi diye düşünüyordumminşallah hep beraber başarırızz
içimde bir his var ya esra ya jasmin yada ozum,smpati,pandoo bu gece yapacak kızlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?