Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saol canım benim.bende seni tebrik ederim bir minik fasulyede senden gelmiş ailemize.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.

Canım benim,evet mesajlaşmıştık dün gibi hatırlıyorum...hatta vajiyi yeni başarmıştın sanırım,o sıralar..bak sende benim gibi ilk denemede tutturdun,ne güzel... Bende çok öpüyorum,güzel anneyi ve tabi tatlı bebişini... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kendine ve bebişine çok iyi bak canım...

Son düzenleme:

Allahım hayırlısıyla banada nasip et yarabbim kızlar cok dua edin bana hayırlısıyla...bide bu konudan stres yasamak istemiyorum Allahım ilk aydan hayırlısıysa versin yarabbim.

canımmm yasminnn de ekle :))

canım yaseminnn de ekle

Allahım hayırlısıyla banada nasip et yarabbim kızlar cok dua edin bana hayırlısıyla...bide bu konudan stres yasamak istemiyorum Allahım ilk aydan hayırlısıysa versin yarabbim.

ayyyy canım benim hayırlısı ile inşallah o mutluluğuda yaşarsın sorunsuz.bir minik fasulyecikte senden ne güzel olur inşallah

bende çok meraklanıyorum 3.5 yıldır bebiş hayali kuruyorum kızlar. valla bebiş istegi vajiyi yenmemde çok tetikleyici oldu . o yüzden bu kadar sabırsızım. şimdi bu kız yendi hemen bebek derdine düştü demeyin yaşımda 30a geliyor. o sebepten vakit kaybetmek istemiyoruz eşimde çok istiyor.

smpati canım bu gece senin gecen olacak inşallah canım benim.güzel haberinide alırız yarın inşallah.pandoyla ozumda yoğun çalışmalarda heralde bir gelmediler bugün.hadi hayırlısı bu gece peşpeşe bişeler olsunda coşalım yaw

ayyyy canım benim hayırlısı ile inşallah o mutluluğuda yaşarsın sorunsuz.bir minik fasulyecikte senden ne güzel olur inşallah

ağzın bal yesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fasulye tarlası olsun bu sayfa :))) vajiyi yendikten sonra hamiş kalanlar topiğimi açsak napsak bizde kızlar yaw yoksa burda dayak yicez:)))

içimde bir his var ya esra ya jasmin yada ozum,smpati,pandoo bu gece yapacak kızlar :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…