- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.561
aferin kızlar hepinizle gurur duyuyorum hadi inletin sayfayı başarılarınızla
Biraz tırsıyorum açıkcası alttan muayneye ama dr gerekli görürse yapcak bişe yok...birazz bekliyimde öyle gidiyim diyorum ama sabırsızlanıyorumda nasıl sabretcem bilmiyorum:)) saol canım...burayı bu konuyla daha fazla işgal etmiyim aklıma takılan bişey olursa özel msj atarım:)))
kıslarrr ben yine yapabildim dün gecee süper ya hiç acı yokkkk
bu arada özel mesajda 10 dakka olayına takıldım hepsini okudum kelebek, yaseminimm, 16450 sizi çokkk öpüyorumm. kelebek canım diğer topikte bahsettiğim siteyi yazcam sana... ordan da yazmıştım ayrıca..şu 10 dakka olayı bitsin hemen döncem güzelim..
bu arada özel mesajda 10 dakka olayına takıldım hepsini okudum kelebek, yaseminimm, 16450 sizi çokkk öpüyorumm. kelebek canım diğer topikte bahsettiğim siteyi yazcam sana... ordan da yazmıştım ayrıca..şu 10 dakka olayı bitsin hemen döncem güzelim..
aman yarabbi kızlar ne hızlısınız geçmişi okudum 7 sayfa hala bitmedi
herkese çokkkk teşekkür ederim evet kesinleşti hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin...
yaseminimm canım çokkkkk tebrik ederim biz ard arda başarmıştık seninle aynı anda mı hamis kaldık
canım beta hcg değerin çok iyi, sakın aklına kötü şeyler getirme olumsuzlukları okudukça etkilenirsin ve bu da bebişe yansır... her şey yolunda gidecek sen kendine ve bebişine iyi bak yeter rabbim sizi korusun..
bu arada esracım en son çok korkuyordun ne mutlu sana ki bak penis aşamasına gelmişsin bundan sonra inan çok kolay.. tez zamanda yenersin inşAllah... bak 15 tatil bitmeden hallet şu işi
:126::126:yaw şimdide iş çıktı( salı günü yurtdışından müşterilerimiz gelecek. istanbuldan alıcaz çanakkale.ordan eskişehir. bayagı yorulacagım... bana rahat yok bu ay anlaşılan kızlar artık yumurtacıkla spermcik döllenir dururlar ben gezerken leylegi havada gördüm galiba uçacagım bol bol :)))
tamam tatlım bekliyorum öptüm kocaman çoooooooooook tebrik ederim tatlım seniii. bakalım bende arkandan hamiş gelirim inş. dua et banada ve isteyen herkese muckkkkkkkkkk. Allah tamamına erdirsin cnm benim.
Bebişim tekrar tebrikler doğumun ne zaman olacak tahmini yazarsan ona göre listeyi şettirecem
nazlıcım sende yazarsan sevinirim haftalarınızı takip edemiyom :90:
Bebişim tekrar tebrikler doğumun ne zaman olacak tahmini yazarsan ona göre listeyi şettirecem
nazlıcım sende yazarsan sevinirim haftalarınızı takip edemiyom :90:
nerde bu millettt ayolll herkes egzersiz yapmayami gitti ne yapti.yarin allahtan bir mani cikmazsa ise gelmeyecem butun gun evde egzersiz yapacam.insallah dua edin de bir mani cikmasin.
aman yarabbi kızlar ne hızlısınız geçmişi okudum 7 sayfa hala bitmedi
herkese çokkkk teşekkür ederim evet kesinleşti hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin...
yaseminimm canım çokkkkk tebrik ederim biz ard arda başarmıştık seninle aynı anda mı hamis kaldık
canım beta hcg değerin çok iyi, sakın aklına kötü şeyler getirme olumsuzlukları okudukça etkilenirsin ve bu da bebişe yansır... her şey yolunda gidecek sen kendine ve bebişine iyi bak yeter rabbim sizi korusun..
bu arada esracım en son çok korkuyordun ne mutlu sana ki bak penis aşamasına gelmişsin bundan sonra inan çok kolay.. tez zamanda yenersin inşAllah... bak 15 tatil bitmeden hallet şu işi
ayy ranaa yenmişş çook sevndmm onun adınaa yaa. rana canım çok tebrik ederimm
Allahım mutluluğunuzu daim etsin. başka sıkıntı dert vermesin..
canım benim gözün aydın çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?