Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende çok heyecanlanıyordum,insan drun ağzından duymadan inanamıyor,zaten..çok tırsıyordumda ama korktuğum gibi olmadı,gayet rahattım canım..zaten oda kolay oluyormuş bol jelle çok rahat giriyormuş,küçük birşey sanırım..Onun için şimdiden canını sıkma..Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin,canım..bildiğim herşeyi paylaşırım..

aman yarabbi kızlar ne hızlısınız geçmişi okudum 7 sayfa hala bitmedi
herkese çokkkk teşekkür ederim evet kesinleşti hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin...
yaseminimm canım çokkkkk tebrik ederim biz ard arda başarmıştık seninle aynı anda mı hamis kaldık
canım beta hcg değerin çok iyi, sakın aklına kötü şeyler getirme olumsuzlukları okudukça etkilenirsin ve bu da bebişe yansır... her şey yolunda gidecek sen kendine ve bebişine iyi bak yeter rabbim sizi korusun..
bu arada esracım en son çok korkuyordun ne mutlu sana ki bak penis aşamasına gelmişsin bundan sonra inan çok kolay.. tez zamanda yenersin inşAllah... bak 15 tatil bitmeden hallet şu işi

bu arada özel mesajda 10 dakka olayına takıldım hepsini okudum kelebek, yaseminimm, 16450 sizi çokkk öpüyorumm. kelebek canım diğer topikte bahsettiğim siteyi yazcam sana... ordan da yazmıştım ayrıca..şu 10 dakka olayı bitsin hemen döncem güzelim..

tamam tatlım bekliyorum öptüm kocaman çoooooooooook tebrik ederim tatlım seniii. bakalım bende arkandan hamiş gelirim inş. dua et banada ve isteyen herkese muckkkkkkkkkk. Allah tamamına erdirsin cnm benim.

:126::126:yaw şimdide iş çıktı ( salı günü yurtdışından müşterilerimiz gelecek. istanbuldan alıcaz çanakkale.ordan eskişehir. bayagı yorulacagım... bana rahat yok bu ay anlaşılan kızlarartık yumurtacıkla spermcik döllenir dururlar ben gezerken leylegi havada gördüm galiba uçacagım bol bol :)))

Son düzenleme:

Bebişim tekrar tebrikler doğumun ne zaman olacak tahmini yazarsan ona göre listeyi şettirecem

nazlıcım sende yazarsan sevinirim haftalarınızı takip edemiyom :90:

nşallah tatım inşallah

Olur canım,merak etme...Annelerimiz yumurtlama gününü mü hesaplamışlar?Gerçi bende hesaplayarak yaptım ama eskiden böyle şeyler yokmuş,Allah nasip ettikten sonra,olacak olduktan sonra farketmiyor demekki...

tamam tatlım bekliyorum öptüm kocaman çoooooooooook tebrik ederim tatlım seniii. bakalım bende arkandan hamiş gelirim inş. dua et banada ve isteyen herkese muckkkkkkkkkk. Allah tamamına erdirsin cnm benim.

canım mesajı yazdım çok teşekkür ederim inşAllah ay sonu seninkini de kutlarız...

Bebişim tekrar tebrikler doğumun ne zaman olacak tahmini yazarsan ona göre listeyi şettirecem

nazlıcım sende yazarsan sevinirim haftalarınızı takip edemiyom :90:

canım teşekkür ederim doğum 19 Ekim diye geçiyor darısı size inşAllah...

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre

8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011

13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

Son düzenleme:
nerde bu millettt ayolll herkes egzersiz yapmayami gitti ne yapti.yarin allahtan bir mani cikmazsa ise gelmeyecem butun gun evde egzersiz yapacam.insallah dua edin de bir mani cikmasin.

ozum ,,pandoo canlarım çok saolun.peşpeşe geleceksiniz sanırım siz böle.ozum sen hallettin zaten bu işi benim gibi takıntılıydın ama bu gecede olmuş görüyorum seninkini.pandocumda benim ödlekliğimden cesaret alarak yapacaktır bu işi inşallah.ondan sonra haydi halaya

canım benim gözün aydın çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini darısı başıma

canım benim gözün aydın çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini darısı başıma

canımmm benim teşekkür ediyorum çokk öptüm seni darısı sana inşAllah kandır kocişini bekleme ardımızdasın ona göre
lacivert ve ranasena canlarım sizleri de çokkk tebrik ediyorum şimdi okudum geçmişi yenmişsiniz rabbim aratmasın o günleri...mutluluğunuz daim olsun...
nazlıcım, serenceylan sizleri de ayrıca öpüyorum çokk teşekkür ederim... nazlım seninle mesajlaşmıştık ne kadar meraklıydım rabbim nasip etti şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…