Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var, gitmeyiiinnn

yok canım vaktim oldukça ben 3 topiği de idare ederim ama hadin gari sizi de bekliyoruz yeni topiğe venüssss sen ne zaman gelcen anne adayı olaraktan

oooo anacım ben çoktan arşınladım orayı sizin haberiniz yokkkk 2 dk da laf bilem sokuşturdum hele o telebeği bi yakalayayım kanatlarını ters çevircem

yok canım vaktim oldukça ben 3 topiği de idare ederim ama hadin gari sizi de bekliyoruz yeni topiğe venüssss sen ne zaman gelcen anne adayı olaraktan

oooo anacım ben çoktan arşınladım orayı sizin haberiniz yokkkk 2 dk da laf bilem sokuşturdum hele o telebeği bi yakalayayım kanatlarını ters çevircem

göbişi de doldur ama öyle boş uğrama topiğe
kelebek misafir ağırlıyo şimdi hanım hanımcık
kızlar ben çıkayım kocişle ilgileneyim öptüm hepinizi muccccckkkkkkkkkkkkkkkkk mucccckkkkkkkk

tamam şimdi anlaşıldı ben de terfi edeyim o zaman
ben yazmaya kalmadan venüscüm halleder hemen

çoktan hallettim bile bebişimmmm

venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii

walla bebişim sanırım ben doğuma elimde laptopla girecem walla benden kurtulmak öyle kolay değil bebişim hiç öyle hayallar kurmayın kızılcık sopam, oklavam ve ben hep burdayız inşallah...benim kızkardeşim yok sizler benim bebişin vaftiz teyzeleri olcaksınız yawrum o kadar şansızki ne teyzesi olacak nede halası sadece dayısı ve amcaları olacak ben kime anlatcak duygularımı yok kıpırdadı yok canım şunu istedi yok kudurukduk bebişle beraber diye
sizden işte o zaman destek bekleyecem bende

Evet seninde bu listeden silinmen lazımdı ozaman,vajili hamileler listesindeydin zaten...Venüstencim unutmuş sanırım...

evet unutmuşum yawwww elim ayağıma karıştı hatunlar coştu kafamı kaldı bende

Yok canım...burayı bırakır mıyız hiç?Her daim burda takipteyiz,merak etmeyin...Onun için egzersizleri ve denemeleri aksatmayın sakın haa....

göbişi de doldur ama öyle boş uğrama topiğe
kelebek misafir ağırlıyo şimdi hanım hanımcık
kızlar ben çıkayım kocişle ilgileneyim öptüm hepinizi muccccckkkkkkkkkkkkkkkkk mucccckkkkkkkk

minik kuşum napıyım yımırtlıyom yımırtlıyom olmuyo misafirler gelmiyoo hain kociş vermiyo bi türlü bebişimi nuri alço olup iğfal etcem en sonunda kocişi

sağol canım, ama gerçekten acımadı ki, burda okuduklarımın o kadar etkisi oldu ki, keşke daha önce bulsaymışım, burda yenenleri görünce, kendime güvenim geldi, çünkü yenenler de bizim gibi hissedenler,, demekki oluomuş, biz de yaparmışız..o yüzden kesinlikle yapabileceğine inan, ben uzun süre hiç mi yapamıcam acaba diye moralimi çok bozdum.. ama burda bunu yendim..ve kesinlikle erteleme... bıkma.. allah yardımcın olsun..

sağol canım, evet garip bir ruh hali oluo, bi boşluk, nasıl yani durumu... ama bundan sonrası zevk almaya çalışmak... yola devam...

venüstencimm senden kurtulmak isteyen kim.. kızılcık sopanla her daim dürt bizi
benimde bebişim olursa öyle olcak yaa, ne teyze var ne hala. ama burdaki herkes teyzesi olcak bizim bebişlerin.
hepiiiimiiiizzzz kardeşiiiiiiiiiiz, bu korkuuuuuu(vajinusmus) ne diyyeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım çoook haklısın. bende yapıcaaaaaaaaammm, kurtulcam bu vajinusmus illetindenn..
ulen vajinusmus sen mi büyüksün ben mi
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..

anacım ne sanatkarlar varmış vajililerde çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…