- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.661
Ben bu listeden,vajili hamileler alanına terfi ettim sanırım ondan...
venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var, gitmeyiiinnn
Ben bu listeden,vajili hamileler alanına terfi ettim sanırım ondan...
yok canım vaktim oldukça ben 3 topiği de idare ederimama hadin gari sizi de bekliyoruz yeni topiğe venüssss sen ne zaman gelcen anne adayı olaraktan
Eveeeeet,işte buuuuuu....Süpersin,tekrar tebrik ediyorum..Bitmiş bu iş,bundan sonrası çok daha kolay...hepimiz inanamadık ilk başlarda,şaşkınsınsın tabi..bunun için mi beklemişim diyorsun kendi kendine ama başarmışsın işte canıııııım...
ya masallah ya herkes yenıyor bı ben kalcam galıba demırbas olarak:26:[/QUOT
herkes diyo ya ben yendiysem herkes yener diye... ben de onlardanım, kan aldırırken bayılan biri olarak söylüyorum, zaten bu şekilde olmamamızın sebeplerinden biri de ne olacağını algılayamayışımız, algılayaadığımız için kendimize korkuttuk ama gerçekten acımıo,
oooo anacım ben çoktan arşınladım orayı sizin haberiniz yokkkk2 dk da laf bilem sokuşturdum hele o telebeği bi yakalayayım kanatlarını ters çevircem
Canım tebrik ederimRabbim aratmasın daha.. darısı diğer arkadaşlara... hadi kızlar sıra sizde...
tamam şimdi anlaşıldı ben de terfi edeyim o zaman
ben yazmaya kalmadan venüscüm halleder hemen
venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
Evet seninde bu listeden silinmen lazımdı ozaman,vajili hamileler listesindeydin zaten...Venüstencim unutmuş sanırım...
inşallah sırayla biz de arkandan geliriz ..
göbişi de doldur ama öyle boş uğrama topiğe
kelebek misafir ağırlıyo şimdi hanım hanımcık
kızlar ben çıkayım kocişle ilgileneyim öptüm hepinizi muccccckkkkkkkkkkkkkkkkk mucccckkkkkkkk
tebrik ederim canııımmmm
ya valla biz bu olayı beynimizde o kadar büyütüyoruz ki senin bu kadar kolay olmasına şaşmanı anlıyorum. bende başarsam bile uzun süre inanamam heralde...
ama çok şükür BAŞARDIIINNNN
Allah başka dert vermesiiin..
gözün aydın canım tebrik ederim hepimiz aynı şaşkınlığı yaşadık başardığımızda.gerçekten kolay olduğunu anlayınca insan üzülse mi sevinse mi bocalıyor biraz.bundan sonrasında Allah başka dert vermesin inşşallah çok sevindim.kızlarrrrrrrr hızınıza yetişemiyoruz maşallah size
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
walla bebişim sanırım ben doğuma elimde laptopla girecemwalla benden kurtulmak öyle kolay değil bebişim hiç öyle hayallar kurmayın kızılcık sopam, oklavam ve ben hep burdayız inşallah...benim kızkardeşim yok sizler benim bebişin vaftiz teyzeleri olcaksınız yawrum o kadar şansızki ne teyzesi olacak nede halası sadece dayısı ve amcaları olacak ben kime anlatcak duygularımı yok kıpırdadı yok canım şunu istedi yok kudurukduk bebişle beraber diye
sizden işte o zaman destek bekleyecem bende
sağol canım, ama gerçekten acımadı ki, burda okuduklarımın o kadar etkisi oldu ki, keşke daha önce bulsaymışım, burda yenenleri görünce, kendime güvenim geldi, çünkü yenenler de bizim gibi hissedenler,, demekki oluomuş, biz de yaparmışız..o yüzden kesinlikle yapabileceğine inan, ben uzun süre hiç mi yapamıcam acaba diye moralimi çok bozdum.. ama burda bunu yendim..ve kesinlikle erteleme... bıkma.. allah yardımcın olsun..
dün başardık, bugün regl olduk... ama olmadı ki
venüstencimm senden kurtulmak isteyen kim.. kızılcık sopanla her daim dürt bizi
benimde bebişim olursa öyle olcak yaa, ne teyze var ne hala. ama burdaki herkes teyzesi olcak bizim bebişlerin.
hepiiiimiiiizzzz kardeşiiiiiiiiiiz, bu korkuuuuuu(vajinusmus) ne diyyeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?