Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebriklerrrr Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah.Rabbim bizlerede tez zamanda çözebilmeyi nasip eylesin inşallah.

kizlarrrr pe...isin basini aldimm.hatta azicikda ileri gittim.rabbime sonsuz hamdusenalar olsun.dua edin nolur. Bende hayirlisiyla tez zamanda çözeyim inşallah.

avatarınıda değiştirmişin Seksi şey seni Gelsin ateşli geceler kim tutar ecrini az kaldı balım bu gece rahat uyu ..............ben her an başarı haberine hazırım vallainş ................ Hepimiz başarıcazzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sevindim balım ya .süpersin valla canım az kaldı başarıya

tatlım bu süper bir haber bu.harikasın canım benim.sakin ol denemeye devam.atağa geçmişin tatlım maşallahhhh

Kizlarrr inanamiyorum su anki halime .Bunu yapabilmek bile mucize.Rabb'ime şükürler olsun.ilk önce egzersizlerimi yaptım sonra bir ihtimal deneyelim dedik.inşallah kısa zamanda çabuk yol alırım bende kurtulurum ve bütün arkadaslarım.

bu azim ve istekle kim tutar tatlım seni.herşey sende bitiyor sen istedikten sonra olmayacak bişe yok.dualarım seninle canım benim.olacak Allahın izniyle .mutlu ol çok iyi yerdesin

evet canim artik hayatimda huzun dolu anlar olsun istemiyorum.yanii seksi olalim ki sevke gelelim dimi bak ise yaradi sankicanim yaa inanamiyorum acaba bende basaracakmiyim.olacak canim ama rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin katinda en hayirli sekilde insallah.evet hepimizzzzz basaricazzzzzzzzzz
bu azim ve istekle kim tutar tatlım seni.herşey sende bitiyor sen istedikten sonra olmayacak bişe yok.dualarım seninle canım benim.olacak Allahın izniyle .mutlu ol çok iyi yerdesin
dimi ranaaa iyi yerdeyim dimiiiiayyy allahim bu gunlerimi aratmasin ya Rabbbimmmm....simdi bu kadar sevindim ayy yapsam demekki naparim ben.boynunuza atlamak isterim.insallah hepimiz mutlu olacaz.
yarin ise gitmemeyi dusunuyorum evde egzersiz yapacam allahtan bir mani cikmazsa.

canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMM Yemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm

ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm

canım tebrikler ALLAH BAŞKA SIKINTI VERMESİN

canım senide çokk tebrik ediyorumm çook sevndmmm Başını almışsın bende başını almıştım bu 4.denemeydii vee olduuu inanamıyorumm halaaa.

canım kendini emla ya odaklama o inan hiç birşey sadece piskolojik olarak rahatlatıyodu bence o vajiye dokunamadığımız zamanlarda işe yaradı ..........balım kendini rahatlat eminim arkası gelicek oh oh Hadi mutlu ol bu zafer senin :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım tebrikler ALLAH BAŞKA SIKINTI VERMESİN

amiin canımmm inşallahh arkası geliiirrr yaa 2.si olunca inancamm sanırımm çünkü bana şaka gibi hayal gibi geliyorr..
yaa gün gelipte burada başardımm yazabilecekmiyim diyordum hep. olduu sonundaa sizler sayesindee .Rabbime çoook şükürr bende yendimm ve herkes yencekkk kesinliklee ben yapabilirsem herkes yapar diyordumm demekki herkes yapcakk

sera canımm ii geceler ben çıkıyorumm yarın görüşmek üzeree... hepiniz dualarımdasınızz bu sıkıntsı olan herkes başarcak Allahın izni ile buna artıkk çook inanıyorummm.. hayırlı gecelerr

ay kızlar ya bi sürredir sadece okuyorum ama okumak bile rahatlatıyor bende 3buçuk yıllık evliyim ve bakamazken enazından artık orda 1delik olduğunun farkındayım herkez bebek sormasa belki kardeş kardeş uyumaya devam da ederdik :) ama ulturason jeli aldık ve kayganlaşma rahat olduğu için kuruluguda engelliyopr gerçek ten güzel 1ürün pek yazamam ama okumaya devam ve okuduğum şu kısa zaman da 6 7 kişinin başarması enazından bizden birilerinin olduğunu bilmek ve venüstenciğim takip ettiğin liste insanı rahatlatıyor her dua edenle ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın denemeler ellemek zor geliyor ama sizleri okuyup heyecanlarınızı görüp deneyip kısa zamanda becerdiğinizi gördükçe gaza geliyorum ama bayada tembelim kocam bile bukadar azimlisin bunda niye böylesin diyor hepinize vekendiciğime duacıyım öpüldünüz tüm başaran ve başarma yolunda olanlara

Tebrik ederim Allah bir daha yaşatmasın canım...

caniiiimmmm ayyy bu ne guzel haber ya sabah sabahcok sukur canim sende kurtuldun artik darisi bizlerin de basina insallah.rabbim bundan sonra bir daha yasatmasin insallah.hadi bakalim simdi de senin halayini cekelimm yuppiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günayyydinnnnnnn
rabbim bu gunde herseyin hakkimizda hayirlisini versin insallah.guzel bir haberle basladik gune insallah geceyi de guzel haberlerle sonuclandirmayi nasip etsin RABBIM(aminnn)

canım senide çokk tebrik ediyorumm çook sevndmmm başını almışsın bende başını almıştım bu 4.denemeydii vee olduuu inanamıyorumm halaaa.

sagol canim benim insallah bana da boyle kisa bir zamanda hayirli haber vermeyi nasip eyler RABBIM.
kizlarrrrr hadi uyaninnnnn daha jasminin halayini cekecegizzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92:

canımmm tebrik ederim sabah sabah böyle haberleri duymak ne güzelemlasız da yaparsın kafan rahat olsun ben emlasız yapıyorum ama acı olmadı kendini öyle şartlandırma tadını çıkar bu anın boşver emlayı.Allah başka dert tasa vermesin inşallah taze gelin:123:
:92::92::92::92::92::92:

canıııııııııııııııııııım tebrık edrım ne guzel haber bu yaaaaaaaaaaaaaa oh keyfım yerıne geldı valllaaaaaaaa allah baska dert vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…