Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm tebrık ederım Allah baska sıkıntı vermesın....regl olmusun sıkma canını en azında artık kafan rahattt...:92::92::92:

kız nerdesin seeennn.. vajiyi yenince kocişin tepesinden inmicektik ya, yoksa bu uygulamaya mı geçtiiin?

yok tatlım ya int sorun vardı bağlanamdım birtürlü kocişte maçta zaten.söz vermiş arkadaşlara iki haftadır ekiyodu.canım sen yaptın.bende seni meark ediyorum sabhtan beri asıl sen nerdesin?

yok tatlım ya int sorun vardı bağlanamdım birtürlü kocişte maçta zaten.söz vermiş arkadaşlara iki haftadır ekiyodu.canım sen yaptın.bende seni meark ediyorum sabhtan beri asıl sen nerdesin?

ben senin mesajlarına cevap verdim ama sen okumadın
ya canım bizde bişey olmadı, regl olcam diye bekliyorum o da gelmedi. beni strese soktu yaa. bu gece de kendimi hiç seksüü hissetmiyorum ama bilmiyorum yaa. belki regliden önce yine bi deneme yaparız..

uyyy kıyamam canım yetişemedim valla öle çok yazı varki .canım eğer çok sıkmıyorsa seni bence dene tatlım.vajinin doğal açıklığını kullan.ama sıkıyorsa seni kasma boşver bitsin kaldığın yerden devam edersin.hiçbirşey değişmiyor zaten nerde kaldıysan aynen devam edebiliyosun.bence oldukça seksi görünüyosun

venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var, gitmeyiiinnn

uyyy kıyamam ya nereye gidecem ne emeği geçti buranın bana bırakmam artık senide kimseyide Allahın izniyle.hepberaberiz burda yüzünü görmediğim ama büyük yardım aldığım kardeşlerimi bırakamam canımsın benim...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız baya yenen arkadaslar var.tebrikler herkese..

hamişlerimizmi var yavsssssssss :) venüs?

selam canım nerelerdesin kız senin kociş gitti sende gittin yok be anacım ben hariç herkes hamiş nerdeyse burada ben kocişin keyfini bekliyorum bakalım hayırlısıyla ne zaman olcaksa

amin canımm herkese nasip olur inş reglin bitsin devam canımne kadarsa yendn canım

ben 7 aylık evliyim, epeydir bırakmıştım, sonra baktım zaman çok çabuk geçiyor, artık dedim çözmem lazım, kaçmakla olmuyo, sonra burayı buldum. burayı bulalı 1 ay bile olmadı belki ama okuduklarım sayesinde yapacağıma inandım, egzersiz de yok. son 1 ay içinde bir kaç kez p..s denemesi yaptım, tabi 7 ay içinde 10 kez denememişimdir.. hiç yapamıodum... yarıya kadar alabildim önce, sonra panikliodum.. bu kez o tıkandığım noktada kızların söyldiklerini yaptım, durdum, derin nefes aldım ve ıkındım ve OLDUUUUUUUU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…