- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.681
ya bende de yanma çok oldu, ilk defa dün tümünü alabildim, hiç acımadı, ama sadece yanma oldu, o yüzden çok git gel yapamadık. inşallah geçer yanma, ben de mantarı yeni atlattım acaba ondan mı diyordum..
ya sakinlikten değil de şaşkınlıktan... kendimi bugün daha bi farklı hissetim, allahım herkesi kurtarsın bu dertten.... AMİNNNNNNNNN
canım tebrik ederim çok sevindim yakın demiştim zafereallah başka sıkıntı vermesin canım benimm
sağol canım, darısı diğer arkadaşların başına..
sağol canım, darısı diğer arkadaşların başına..
kızlar ben de hallettim sanırım...
bızde protex kullanıyoruz esım lens kullanıyo ya elı nı gozune degdırdıgınde mıkrop kapmaması ıcın daha da guzelı varmı dıye arastırıyorum
canııııımmmmm sendemi yaaaa bu ne güzel bir haber.ohhhhhh çok şükür bir kişi daha bu mutluluğu yaşıyor.canım tebrik ederim çok sevindim
kız nerdesin seeennn.. vajiyi yenince kocişin tepesinden inmicektik ya, yoksa bu uygulamaya mı geçtiiin?
yok tatlım ya int sorun vardı bağlanamdım birtürlü kocişte maçta zaten.söz vermiş arkadaşlara iki haftadır ekiyodu.canım sen yaptın.bende seni meark ediyorum sabhtan beri asıl sen nerdesin?
yok tatlım ya int sorun vardı bağlanamdım birtürlü kocişte maçta zaten.söz vermiş arkadaşlara iki haftadır ekiyodu.canım sen yaptın.bende seni meark ediyorum sabhtan beri asıl sen nerdesin?
ben senin mesajlarına cevap verdim ama sen okumadın
ya canım bizde bişey olmadı, regl olcam diye bekliyorum o da gelmedi. beni strese soktu yaa. bu gece de kendimi hiç seksüü hissetmiyorum ama bilmiyorum yaa. belki regliden önce yine bi deneme yaparız..
venüsten, elisaist, nazlı, kelebek, yaseminn, ranasena... hamilelik başlığına geçip bizi burda yanlız bırakmıcaksınız dimii
sizin desteklerinize çok ihtiyacımız var, gitmeyiiinnn
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız baya yenen arkadaslar var.tebrikler herkese..
hamişlerimizmi var yavsssssssss :) venüs?
amin canımm herkese nasip olur inş reglin bitsin devam canımne kadarsa yendn canım
canııııımmmmm sendemi yaaaa bu ne güzel bir haber.ohhhhhh çok şükür bir kişi daha bu mutluluğu yaşıyor.canım tebrik ederim çok sevindim
teşekkür ederim canım... ayy insana bi güven gelio ya.. ne güzelmiş..darısı isteyenlere çabucak hem de..
Kizlarrrr pe...isin Basini aldimm.hatta azicikda ileri gittim.rabbime sonsuz hamdusenalar olsun.dua edin nolur. Bende hayirlisiyla tez zamanda çözeyim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?