- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.181
az önce tekrar denedim iki parmağın tamamını aldım. Ama sanki biraz yanma oldu. Daha önce denediğimde böle olmamıştı. Şimdi mum bulup onu denemem lazım ama bakkalda bulamadım. Herslde şimdi çıkıp mum arayacağım.
selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.
çok güzel canım ıkı parmakla egzersiznı devam ettıkçe yanma gececektır.mumla da devam et basarmanıza inş az kaldı
canımm çok sevindimm yaa maşallahh
bak gör adım adım sona geliyorsun yemin ederim. parmağını hepsini almışsın büyük başarı parmakla hem incelemişte olursun vajiyi için dahada rahat eder.. çok güzel haber bu
artık bundan sonrasında git geller ile içinde oynatarak alıştırırsın iki parmağa geçersin hemen.
kıslar bişey sorcam iki parmak tamamını aldıktan sonra daha da ileri gitmek gerekiyo mu ne kadar içeri gitmek gerek. acaba eşimle denesem mi? İki parmağın tamamı girince zar bozulmuyo mu? anlamıyorum. Nasıl bozulcak bu zar.
ecrin canım nasılsın...nasıl gıdıyo orta parmagını alıştırdın mı vajiye
Sagol tatlım iyiyim sen nasılsın?bugün hiç deneyemedim yaa sabahtan beri disardayim :84:
Tatlim iki parmağı denedikten sonra p......şe geciyorsun. Daha ileri bise sokmana gerek yok ama istersen mumla da deneyebilirsin. Kizligida söyle duşun sonuçta bozulsa bir parmaktada bozulurdu ama biz egzersizle esnetiyoruz onu. Ben dün tek parmağı soktum git gel yaptım bisede olmadı. Zaten doktorların dedikleride egzersiz yapılırsa zar ya p...le denenirken yada doğumda bozuluyor.
inşallah bu gece p....le deneyebilirim.
evet canım o benim gitmediğim dr hoca kalmadı ama yok yok yok olmadı gitti sonra burayı buldum işin püf noktası burda herkesle aynı derdi paylaşıp aynı zaman da çözebiliyorsun pskolojik destek çok önemli öyle parmak sok falan tabi bu çok önemli olmazsa olmaz ama birbirimizi anlamak daha cesaretlendiriyor insanı ben burda 1 aydan kısa sürede çözdüm nolursa olsun umutsuzluğa kapılmayın bak herkes çözüyor çözmeden giden yok takip edin devam edin kızlar..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN..
canım es parmagına gecmeyı düşünmuyomusun.ben es parmagı yapamamıştım ama yapanlar acısından ıyı oldugu solenıyor.es ıkı parmagından sonra p...se gectı cogu arkadasımız.
evet canım o benim gitmediğim dr hoca kalmadı ama yok yok yok olmadı gitti sonra burayı buldum işin püf noktası burda herkesle aynı derdi paylaşıp aynı zaman da çözebiliyorsun pskolojik destek çok önemli öyle parmak sok falan tabi bu çok önemli olmazsa olmaz ama birbirimizi anlamak daha cesaretlendiriyor insanı ben burda 1 aydan kısa sürede çözdüm nolursa olsun umutsuzluğa kapılmayın bak herkes çözüyor çözmeden giden yok takip edin devam edin kızlar..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN..
ben doktorun birine gittiğimde bana konyada iki doktoru örnek verdi üniversiteli olmakla ne alakası varmış bu hastalığın karıkoca doktor bu işin içinden geliyorlar insan vücudunu onlardan başka kim tanıyabilir ayrıca vajinismus olan kadın dahiliyeci kocası jinekolog, karısına 3 kez anastezi yaparak birleşme yaşıyorlar ama anesteziyi kesince herşey yine aynı bence doktor gülüceğine cahiliğine bakmalı bu bir hastalık bunu doktor idrak edemiyorsa yuh diyorum başkada bişe demiyorum, ayrıca bende üniversite mezunuyum kaldıki bu sorunu yaşayanlar zaten eğitimli insanlar
beni sorma prenses, bir haydar dümen geçti hayatımdan bende 10 aylık evliyim, 3, ayımızda haydar dümene gittik, resmen masada tecavüze uğradım eşi içime vibratör soktu emla kremli vibratör, o günü hiç unutamam, çok bağırmıştım, eşimde bırakın eşimi istemiyoruz yeter diye bağırmıştı, sonunda eşime döndü dediki daha sen 20 yıl beklersin dedi, o günden sonra moralimiz çok bozuldu bi müddet sessiz kaldık kabüllendik sonra ben yine üniversite hastanesine gitmeye başladım, parmak olayı ölürümde yapamam diyordum, yapamadığım için üniversite doktorunuda bıraktım ama bundan 1,5 ay kadar önce bana bi cesaret geldi bir saat için eşimin tüm parmağını içime aldım, eldiven geçirdik emla ve gleit gelen adlı bir jel ile kremledikten sonra tabi, sonra ankaraya gittim ben geçen ay HERA TIP MERKEZİNE cidden orda işinin ehli bir doktor var, 5 milyarın varsa olayı bitiriyorlar, bende gidicektim ama haydar dümen vakasından sonra eşimde bende doktorlara artık pek güvenemiyoruz biraz daha bekleyelim dedik, parmak olayını 1,5 aydır yapıyorum ama bazen çok acıyo bazende çok kolay oluyo, ama asla penis olmuyo ayrca denerkende çok heyecan yapıyorum hemen kalkıyorum yada eşimi itiyorum
canım bastan basla yazıları okumayı bıraz cok ama hergun bıraz okursun ben oyle yaparak basladım parmak egzersızı yapmaya banada cok ıtıcı gelıyordu ama cok sukur epey ılerledım sona az kaldı galıba oyle hıssedıyorum. once kucuk bı aynayla organını tanımaya calıs delık oldugu gor sonra ıstersen kulak cöpü dene kı bence senın durumun cok ılerı degıl muayene olmussun.. burayı takıp et emın ol hem bı cok sey ogrenıyorsun hemde en umutsuz zamanlarında gaza gelıyorsun hele basaranları duyunca dahada hızlanıyor ınsan bende hemen yapmalıyım dıye baskaları yapıyorsa bende yaparım dıyorsun ok hadı kolay gelsın ınsallah hepımız kurtulcaz bak hem 9 ay cok yenı hemen calısmalara basla kı bızler gıbı gecıkme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?